Τα 6 πράγματα που σκέφτεται κάθε άντρας όταν σε βλέπει για πρώτη φορά γυμνή

Τα 6 πράγματα που σκέφτεται κάθε άντρας όταν σε βλέπει για πρώτη φορά γυμνή

Κάθε άντρας και χωρίς εξαίρεση!

Ένα πράγμα κάνουν ανεξαιρέτως όλοι οι άντρες λίγο πριν το καυτό σεξ μαζί σου. Κάνουν παύση και κοιτούν. Σε αυτή την παύση 6 βασικές σκέψεις περνάνε από το μυαλό τους. Αυτές οι σκέψεις είναι...

"Προσποιήσου τον άνετο"
Αν ήταν o καρτούν τα μάτια του θα είχαν βγει έξω και τα αυτιά του θα έβγαζαν καπνούς!Σου ακούγεται υπερβολικό, αλλά δεν είναι. Όταν ένας άντρας βλέπει για πρώτη φορά γυμνή τη γυναίκα που θέλει ο καρδικός παλμός του αυξάνεται και το αίμα του συγκεντρώνεται νότια. Παρά το γεγονός πως το σώμα του "ενθουσιάζεται" εκείνος προσπαθεί να το κρύψει. Δε θέλει να σου δώσει την εντύπωση πως δεν έχει ξαναδεί γυμνή γυναίκα μπροστά του και για αυτό θα το παίξει όσο πιο άνετος μπορεί και τις περισσότερες φορές θα το καταφέρει.

"Επιτέλους μπορώ να κοιτάξω"
Πριν βρεθείτε μόνοι σας στο δωμάτιο εκείνος ήθελε να παρατηρήσει όλα τα σημεία του σώματός σου, αλλά για να είναι ευγενικός το απέφευγε. Τη στιγμή, όμως, που εσύ έμεινες γυμνή μπορεί να κοιτάξει τα πάντα γιατί μόλις του έδωσες την άδεια!

"Κρατήσου!"
Οι άντρες έχουν την ικανότητα να φτάσουν σε οργασμό πολύ πιο γρήγορα από τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει πως μόλις σε δει γυμνή και του αρέσει αυτό που βλέπει για εκείνον ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση για την κορύφωση. Έτσι αν είναι η πρώτη σας φορά υπενθυμίζει συνεχώς στον εαυτό του να κρατηθεί για να μην φτάσει σε οργασμό πριν από σένα.

"Μακάρι να ήξερα τι θέλει να της κάνω"
Κάποιες φορές τα χάνουν ακόμα και οι πιο έμπειροι εραστές του κόσμου! Η θέα του σώματος σου -που αντικρίζει για πρώτη φορά- μπορεί να τον κάνει να ξεχάσει τις κινήσεις και τις τεχνικές του και για αυτό καλό θα ήταν να τον βοηθήσεις με όσα θες να σου κάνει. Ψιθύρισέ του αυτό που θες να κάνετε και κάνε σαφές ότι απολαμβάνεις την συνεύρεσή σας.

"Είμαι τυχερός"
Το αίσθημα της ευγνωμοσύνης έρχεται πολύ εύκολα όταν είσαι γυμνή μπροστά του!

"Γιατί ντρέπεται ενώ έχει τόσο ωραίο σώμα"
Αν προσπαθείς να καλύψεις το σώμα σου με το σεντόνι ή αν κινείσαι αμήχανα εκείνος θα το καταλάβει και θα αναρωτηθεί για ποιον λόγο το κάνεις αφού το σώμα σου για εκείνον είναι η ωραιότερη θέα.

Διαβάστε ακόμη:

7 μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου