Σεξ στο ντους; Κάνε το σωστά σε 4 βήματα

Σεξ στο ντους; Κάνε το σωστά σε 4 βήματα

Μια ρομαντική συνεύρεση ή η απόλυτη καταστροφή;

Όταν σκέφτεσαι σεξ στο ντους φαντάζεσαι εσένα και τον καλό σου στο μπάνιο, κάτω από το νερό να ανταλλάσετε παθιασμένα φιλιά ή αφρόλουτρο που τσούζει στα μάτια και το σώμα σου να κολλά σε παγωμένα πλακάκια; Το σεξ στο ντους μπορεί να γίνει είτε μια αξέχαστη ερωτική εμπειρία ή μια απόπειρα για καλό σεξ που τελικά οδηγήθηκε σε καταστροφή. Το μυστικό αρχικά είναι να απολαύσεις τη συνάντηση κάτω από το νερό και να διασκεδάσετε με ότι συμβαίνει. Μην περιμένεις να έχετε τη συνεύρεση που έχεις μαζί του στο κρεβάτι, αλλά υπάρχουν τρόποι να μετατρέψετε το μπάνιο σε sex park. Και αυτοί οι τρόποι είναι...

Kράτησε την περιοχή σου μακριά από το νερό
Μπορεί το νερό στο σώμα σου να σε κάνει περισσότερο σέξι, αλλά το νερό στην περιοχή σου μπορεί να διώξει τη φυσική σου λίπανση. Απέφυγέ το διαφορετικά η διείσδυση θα γίνει πιο δύσκολη. Επίσης δε θες στην περιοχή σου κάποιο αφρόλουτρο που θα σε ερεθίσει πριν και κατά τη διάρκεια της επαφής.

Κράτησε τα πόδια σου στο πάτωμα συνέχεια
Σε καμία περίππτωση (επαναλαμβάνουμε σε καμία) μην προσπαθήσεις να βάλεις το πόδι σου στην άκρη της μπανιέρας ή οπουδήποτε αλλού. Ο κίνδυνος να γλιστρέσετε ή να πέσετε είναι μεγάλος. Μία από τις στάσεις που εγγυόνται την ισορροπία και των δύο είναι να κολλήσεις το σώμα σου στον τοίχο και ο παρτενέρ σου να στέκεται ακριβώς πίσω. Κράτησε τα ακροβατικά και τις πολύπλοκες στάσεις για το κρεβάτι σας.

Χρησιμοποίησε το ντους ως προκαταρκτικό
Επειδή το σεξ στο ντους δεν είναι και η πιο ασφαλής επιλογή για ερωτική επαφή μπορείς να μπεις εσύ και ο σύντροφός σου στην ντουζιέρα πριν το... κυρίως πιάτο. Μπείτε μαζί στο ντους, απλώστε στον άλλον αφρόλουτρο, χαϊδέψτε τον άλλον σε όλο το σώμα και μετά πηγαίνετε στην κρεβατοκάμαρα για να ολοκληρώσετε.

Απλά κάντε ντους ο ένας στον άλλον
Σκέψου για λίγο την εικόνα... Στέκεσαι γυμνή μπροστά του, εκείνος είναι γυμνός μπροστά σου και χαϊδεύετε ο ένας το σώμα του άλλου. Η διαδικασία προσφέρει μεγάλη οικειότητα και στους δυο σας και πρέπει να απολαύσετε τη στιγμή. Κάνε το μια εμπειρία με διάρκεια και απόλαυσε κάθε χάδι του και φιλί του. Άπλωσε το αφρόλουτρο και πέρασε με τα χέρια σου κάθε σημείο του σώματό του. Λούσε τα μαλλιά του. Μπορεί να ανακαλύψετε σημεία που σας αρέσει να σας αγγίζουν που πριν δεν είχατε ανακαλύψει.

Διαβάστε ακόμη:

Οργασμός κάθε φορά; 4 τρόποι να το πετύχεις