Πώς θα απολαύσεις καλύτερο σεξ ΚΑΘΕ φορά; 6 sex tips αρκούν

Πώς θα απολαύσεις καλύτερο σεξ ΚΑΘΕ φορά; 6 sex tips αρκούν

Συμβουλές για την κρεβατοκάμαρα που θα σας απογειώσουν...

Το σεξ δεν είναι απλώς μια σωματική πράξη. Είναι η αίσθηση του πάθους, η επικοινωνία μεταξύ των δύο εραστών, το περιβάλλον όπου γίνεται η συνεύρεση και η χημεία που έχουν τα δύο σώματα. Διάβασε τις 6 πιο χρήσιμες και απλές πληροφορίες για να απολαμβάνεις το σεξ ΚΑΘΕ φορά.

1. Συγκεντρώσου στη δική σου ικανοποίηση
Μάθε όσα μπορείς για τον δικό σου οργασμό. Τι σου αρέσει, τι διεγείρει το σώμα σου, τι πρέπει να σου κάνουν για να φτάσεις στην κορύφωση. Κάνε την αυτοϊκανόποίηση μια διαδικασία ανακάλυψης της libido σου.

2. Μάθε να αγγίζεις
Η αρχή κάθε σεξουαλικής επαφής είναι το άγγιγμα, αλλά οι περισσότερες γυναίκες δε μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να χαρίσουν απόλαυση. Με τον παρτενέρ σου πάρε χρόνο για να τελειοποιήσεις τη τεχνική σου στο μασάζ και στο ερωτικό άγγιγμα και θα ξεκλειδώσεις την απόλαυσή σας. Τα χέρια του και τα χέρια σου είναι τα καλύτερα sex toys.

3. Πες ναι
Αντί να σκέφτεσαι πως θα βρεις δικαιολογίες για να μην κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου βρες νέες ιδέες για τους δυο σας στο κρεβάτι. Τι φαντασίωση θα ήθελες να πραγματοποιήσετε, πού αλλού θα ήθελες να κάνετε σεξ. Το να γίνεις ανοιχτή στο καινούριο και στους περιραματισμούς σου επιτρέπει να δεθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου και τις επιθυμίες σου.

4. Οι κυρίες προηγούνται
Σε όλα και κυρίως στον οργασμό! Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης με τον σύντροφό σου εκέινος πρέπει να θυμάται πως ιδανικά θα πρέπει να σε κάνει να φτάνεις σε οργασμό πριν τη διείσδυση! Αυτή η στρατηγική διώχνει το άγχος του για την απόδοσή του και κάνει την επαφή πιο απολαυστική.

5. Ενωθείτε σε πολλά επίπεδα
Το υπέροχο σεξ είναι πολλά περισσότερα από μια σωματική πράξη. Όταν εσύ και ο σύντροφός σου ενώνεστε σε διάφορα επίπεδα –πνευματικά και συναισθηματικά- η σεξουαλική σας ζωή θα γίνει πολύ καλύτερη από όσα φαντάζεσαι.

6. Ξύπνησε και τις 5 αισθήσεις σου
Αφή: Μεταξένια σεντόνια, απαλό δέρμα. Όσφρηση: Αρωματικά κεριά, αιθέρια έλαια. Γεύση: Φράουλες με σοκολάτα, σαμπάνια. Όραση: Εσύ με σέξι εσώρουχα. Ήχος: Απαλή σέξι μουσική. Όταν όλες οι αισθήσεις συμμετέχουν το σεξ μπορεί να είναι απογειωτικό και για τους δύο.

Διαβάστε ακόμη:

6 μυστικά για την αντρική σεξουαλικότητα που πρέπει να γνωρίζεις