Αυτός ο λόγος που δεν κάνεις συχνά σεξ θα σε αιφνιδιάσει

Αυτός ο λόγος που δεν κάνεις συχνά σεξ θα σε αιφνιδιάσει

Μήπως σαμποτάρεις μόνη σου την ερωτική σου ζωή;

H αποχή από το σεξ έχει γίνει το μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας. Εκατοντάδες γυναίκες παραπονιούνται για την ερωτική απόδοση του συντρόφου τους ή ακόμα και την πλήρη αποχή του από το σεξ. Προφανώς η αποχή του περιορίζεται μόνο στα στενά πλαίσια μιας μακροχρόνιας σχέσης, αφού είναι αδιανόητο για ένα αρσενικό να στερηθεί τη σεξουαλική απόλαυση! Οι γυναίκες, από την άλλη, μπορούν να περάσουν μεγάλες περιόδους αποχής, δίνοντας κατ' αυτό τον τρόπο τον απαραίτητο χρόνο στον άντρα να «ανακάμψει» - όπως θέλουν να πιστεύουν. Σίγουρα οι ταχύτητες της σύγχρονης ζωής, τα προβλήματα της καθημερινότητας και η ρουτίνα μειώνουν την διάθεση για ερωτικό παιχνίδι, όμως αυτός είναι ένας αντίκτυπος που εμφανίζεται σε εξαιρετικά μεγαλύτερο ποσοστό στις γυναίκες από ό,τι στους άντρες.
Αυτό συμβαίνει επειδή μια γυναίκα συμμετέχει εγκεφαλικά στην ερωτική πράξη, άρα είναι αναπόφευκτο, όταν το μυαλό της είναι απασχολημένο με άλλου είδους έννοιες, να μην μπορεί να συμμετέχει συνέχεια ενεργά στο σεξ. Αντίθετα, για έναν άντρα είναι ευκολότερο να "εμπλακεί" στο σεξουαλικό παιχνίδι, αφού η δική του συμμετοχή είναι περισσότερο σαρκική.
Ετσι η γυναίκα παραπονιέται για την απόδοση και τη διάθεση του συντρόφου της, αν όμως παρατηρήσει με περισσότερη προσοχή τις τελευταίες τους επαφές, ίσως εντοπίσει πολλές βραδιές στις οποίες εκείνη ήταν -εγκεφαλικά- "απούσα" από την ερωτική πράξη.
Λογικό είναι, λοιπόν, ο σύντροφός σας να δείχνει μια ξαφνική άρνηση για ερωτική επαφή μαζί σας, όταν υποσυνείδητα έχει πάρει το "σήμα" πως εσείς "έχετε το μυαλό σας αλλού".
Μην ξεχνάτε, ένα αρσενικό, εξαιτίας της ανδρικής του περηφάνιας, είναι πολύ πιθανό να αντιδράσει ενοχικά στη δική σας σεξουαλική απουσία. Θα πιστέψει δηλαδή ενδόμυχα πως εσείς "απουσιάζετε" εγκεφαλικά από την πράξη, επειδή δεν σας ικανοποιεί ή, ακόμα χειρότερα, επειδή σκέφτεστε κάποιον άλλο.
Αυτό θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα για τον περίφημο αντρικό εγωισμό του και το πιο πιθανό είναι να αποσυρθεί ερωτικά από εσάς.

Εχω ακούσει περιγραφές γυναικών, σύμφωνα με τις οποίες κατά την ώρα της σεξουαλικής επαφής με το σύντροφό τους εκείνες σκέφτονταν με άγχος το μίτινγκ της επόμενης μέρας στη δουλειά ή ακόμα και τις δουλειές του σπιτιού που εκκρεμούσαν. Είναι κοινό μυστικό στις γυναικοπαρέες τα θηλυκά να ανταλλάσσουν απόψεις, γελώντας, για το τι σκέφτονταν κατά τη διάρκεια τις πράξης. Μπορεί να σας φαίνεται αστείο, είναι όμως καταστροφικό για μια σχέση όταν ένας από τους δύο συντρόφους απουσιάζει πνευματικά από το σεξ. Μπορεί εσείς να νομίζετε πως δεν γίνεται αντιληπτό από τον σύντροφό σας, όμως ασυνείδητα είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Για να μη χάσετε, λοιπόν, την "τάξη" από τις πολλές "απουσίες" από το κρεβάτι σας, φροντίστε να μοιραστείτε με το σύντροφό σας τις επιθυμίες σας και τον τρόπο που θέλετε να απολαμβάνετε μαζί το σεξ, χωρίς ντροπή και χωρίς αναστολές.

Διαβάστε ακόμη:

Τα δύο προκαταρκτικά που και οι άντρες λατρεύουν! Κάνε τα απόψε κιόλας