7 μυστικά για τους άντρες & τις σχέσεις που θα σε βοηθήσουν αν είσαι single

7 μυστικά για τους άντρες & τις σχέσεις που θα σε βοηθήσουν αν είσαι single

Τι πρέπει να θυμάσαι αν ψάχνεις για νέο σύντροφο

1. Το να βρεις έναν σύντροφο ζωής μπορεί να γίνει στόχος ζωής ή και προτεραιότητα στα "θέλω" σου, αλλά σε καμία περίπτωση εμμονή. Για να βρεις τον άντρα που θες πρέπει να θυμάσαι πως η εικόνας της γυναίκας που ψάχνει απεγνωσμένα για έναν σύντροφο δεν είναι καθόλου ελκυστική.

2. Όταν σου αρέσει ένα αγόρι και είσαι τυχερή να έχετε κοινούς φίλους να ακούς προσεκτικά τις ιστορίες που σου λένε για εκείνον. Αν για παράδειγμα σε κάθε ιστορία που σου περιγράφουν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι μονίμως μεθυσμένο τότε σίγουρα δεν θα θες ένα τέτοιο σύντροφο.

3. Οι άντρες έχουν πολλές ενοχλητικές συνήθειες. Δεν μπορείς να φεύγεις από κάθε σχέση, όμως, με την πρώτη δυσκολία. Οι υποχωρήσεις είναι στο πρόγραμμα.

4. Αν βαριέσαι να πας για ποτό στο συνηθισμένο μπαρ με τη συνηθισμένη παρέα είναι σχεδόν σίγουρο πως οι πιθανότητες να σε πλησιάσεις κάποιος ενδιαφέρον τύπος είναι μηδαμινές. Η κακή σου διάθεση φαίνεται. Αν θες να κάνεις γνωριμίες κανόνισε κάτι πιο ενδιαφέρον από τα κλασικά. Πήγαινε ένα σαββατοκύριακο με τους φίλους σου εκδρομή. Η καλή σου διάθεση θα φέρει αποτέλεσμα.

5. Κάνε δραστηριότητες μόνη σου. Πήγαινε σινεμά, σε μουσεία, πάρκα και συναυλίες. Αν πηγαίνεις μαζί με ένα ακόμη άτομο είναι δύσκολο για κάποιο ενδιαφερόμενο πρόσωπο να σε πλησιάσει. Μόνη σου είσαι πιο εύκολος "στόχος".

6. Το πρώτο ραντεβού δεν είναι οντισιόν για γάμο. Το μόνο ραντεβού είναι ένα τεστ αν θα πάτε στο δεύτερο γύρο και μέχρι εκεί. Μη συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις πάει σε interview για σωστή νύφη ή μην ονειρεύεσαι τα παιδιά του από την πρώτη μέρα.

7. Αν κάποιος άντρας σου εξομολογηθεί πως δεν είναι έτοιμος να κάνει σχέση, πως δεν κάνει για σένα, ή πως δεν μπορεί να σε κάνει χαρούμενη, άκουσέ τον. Δεν θα μπορέσεις ποτέ να τον αλλάξεις και μάλλον δεν είναι ένας άντρας διαθέσιμος για σχέση. Μην χάνεις τον χρόνο σου. Πήγαινε στον επόμενο

Διαβάστε ακόμη:

Ο τσακωμός κάνει καλό! 4 λόγοι που οι διαφωνίες σας ανανεώνουν την ερωτική σας ζωή