6 άντρες μας αποκάλυψαν ΓΙΑΤΙ στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους σε κορίτσια

6 άντρες μας αποκάλυψαν ΓΙΑΤΙ στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους σε κορίτσια

Kαι όμως μας έδωσαν σοβαρές απαντήσεις

Πιθανόν να έχει τύχει και σε σένα... Εν μέσω sexting να φτάσει στο inbox σου μια φωτογραφία του ολόγυμνη και με focus στη διεγερμένη περιοχή του... Είτε το απόλαυσες είτε όχι, εκείνος είχε τους λόγους του που στην έστειλε. Έξι αγόρια μας ανέλυσαν το γιατί...

1. "Γιατί είναι ωραία τα κομπλιμέντα που κάνουν οι γυναίκες! Eίτε γιατί μου το ζήτησε εκείνη μου είτε γιατί ήξερα πως το πρόσωπο που το έστελνα θα αντιδράσει θετικά δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα να σου κάνουν κομπλιμέντο για την περιοχή σου"! Βασίλης, 26 ετών.

2. "Γιατί έχω στο νου μου πως αν στείλω φωτογραφία μου θα λάβω φωτογραφία της. Είναι κάτι σαν δούναι και λαβείν. Αν κάνω πρώτος την κίνηση είναι πιο πιθανό να μου στείλει μια δική της γυμνή"! Χάρης, 36 ετών.

3. "Γιατί θέλω να ξέρει πως με ερεθίζει. Στέλνω φωτογραφία μου όταν είμαι με μια κοπέλα εν μέσω πονηρού sexting και μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να της δείξω πως με κάνει να νιώθω". Γιάννης, 30 ετών.

4. "Σκέφτομαι πως έτσι θα νιώσει ξεχωριστή! Αν δείξεις σε μια κοπέλα πως είσαι ερεθισμένος για εκείνη δε θα τα εκλάβει ως μεγάλο κομπλιμέντο; Νομίζω πως μια γυμνή μου φωτογραφία είναι τιμή για εκείνη"! Τάσος, 25 ετών.

5. "Γιατί μου το ζητάνε. Είναι τόσο απλό. Αν κάποια κοπέλα με την οποία κάνω σεξ θέλει μια φωτογραφία μου από την περιοχή δε βρίσκω τον λόγο να μην το κάνω". Νίκος, 32 ετών.

6. "Θεωρώ πως είναι ερωτικό. Αν για μένα είναι σέξι να βλέπω το σώμα της τότε και για εκείνη δεν θα είναι σέξι να δει και εμένα γυμνό; Βέβαια όταν γνώρισα την κοπέλα μου μου είπε πως όταν της πρωτοέστειλα εκείνη το βρήκε απλά αστείο"! Πέτρος, 31 ετών.

Διαβάστε ακόμη: