Ούτε να το σκεφτείς: Πέντε πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες

Ούτε να το σκεφτείς: Πέντε πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες

Για την επόμενη φορά...

Μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ από αυτά...Σοβαρά!

1. Μην τον φιλάς στο στόμα και έχεις ακόμα τη τσίχλα στο στόμα σου
Τους τρελαίνεις όταν το κάνεις και όχι απαραίτητα με την καλή έννοια. Αρχικά αναρωτιούνται πως το καταφέρνεις; Βάζεις τη τσίχλα κάτω από τη γλώσσα σου; Αφού κάνει διάφορες τέτοιες σκέψεις μετά σκέφτεται ότι είσαι ανώριμη και λόγο τεμπέλα που δεν την πέταξες νωρίτερα!

2. Μη βιάζεσαι να προχωρήσεις στο σεξ
Το ότι προσπερνάς και εσύ η ίδια τα προκαταρκτικά για να φτάσετε στο σεξ μπορεί να είναι απογοήτευση για τον άντρα. Μη βιάζεσαι να προχωρήσεις κατευθείαν στη συνεύρεση αν δεν τον κάνεις να προσπαθήσει να κερδίσει το σεξ σου.

3. Μην αδιαφορείς για την υγιεινή
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ετοιμάζεσαι για μια καυτή νύχτα με έναν άντρα και να έχεις κακή αναπνοή ή να μη μυρίζει όμορφα το σώμα σου.

4. Μην λες πόσο καλή είσαι στο σεξ πριν γίνει η πρώτη επαφή!
Αν το κάνεις εννέα στις δέκα φορές ο σύντροφός σου θα απογοητευτεί. Να είσαι ταπεινή και ήσυχη με τις επιδόσεις σου πριν τις δει ο αγαπημένος σου. Μη μιλάς για τις τεχνικές σου. Αν είσαι καλή θα είσαι η πρώτη που θα ενημερώσει!

5. Μην είσαι σιωπηλή
Οκ, οι άντρες δεν απολαμβάνουν την παρέα μιας γυναίκας που δεν σταματά να μιλά, αλλά το ίδιο αντιδρούν και σε μια γυναίκα που δε μιλάει. καθόλου Η μηδενική επικοινωνία και η απόλυτη σιωπή τον κάνει να νιώθει πως δεν ξέρεις πώς να επικοινωνήσεις μαζί του.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο! Ο τύπος του σώματός σου αποκαλύπτει πόσο καλό σεξ κάνεις