Είναι ο κατάλληλος για σένα; 5 σημάδια το αποκαλύπτουν

Είναι ο κατάλληλος για σένα; 5 σημάδια το αποκαλύπτουν

Ο ιδανικός σύντροφος δε θέλει μόνο τύχη

Η επιλογή ενός συντρόφου ζωής χρειάζεται κάτι περισσότερο από τύχη και κεραυνοβόλο έρωτα. Χρειάζεται από σένα να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά του όταν σταματήσουν τα... "μέλια" και να ζυγίσεις πόσα από αυτά δημιουργούν τον καλό σύντροφο. Μην ψάχνεις εκεί έξω τον κύριο Τέλειο. Πέντε χαρακτηριστικά είναι αρκετά...

1. Είναι ειλικρινής σε κάθε περίπτωση

Η ειλικρίνεια είναι δύσκολη ειδικά αν μια σχέση βρίσκεται σε κίνδυνο. Αν εκείνος είναι ξεκάθαρος σε κάθε περίσταση και καταφέρνει να μιλάει με ειλικρίνεια για όλα τα θέματα τότε η σχέση σας θα μπορεί να ξεπερνά κάθε αιτία χωρισμού. Η ειλικρίνεια είναι το βασικότερο γνώρισμα του αξιόπιστου συντρόφου.

2. Μιλάει για τα συναισθήματά του
Για τον άντρα είναι δύσκολο να ανοιχτεί και να εκφράσει όσα αισθάνεται. Από μικρός μεγάλωσε με το στερεότυπο πως αυτό δεν είναι πολύ "αντρικό". Είναι όμως βασικό για μια ερωτική σχέση. Αν το κάνει σημαίνει πως νιώθει οικειότητα και ασφάλεια για το μέλλον σας.

3. Προσπαθεί συνεχώς για τη σεξουαλική σου ζωή
Το σεξ είναι σημαντικό κομμάτι κάθε ερωτικής σχέσης. Αν εκείνος είναι αφοσιωμένος στο πως νιώθεις και στο τι σου αρέσει στο σεξ τότε είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος και εντός κρεβατοκάμαρας. Η καλή σεξουαλική σας ζωή θα τροφοδοτεί τα συναισθήματά σας.

4. Σου δείχνει σωματική τρυφερότητα
Φιλιά, χάδια και αγγίγματα είναι σημαντικά στοιχεία μιας υγιούς σχέσης. Αν στα χαρίζει κάθε μέρα σημαίνει πως νιώθει αγάπη και θέλει με αυτούς τους τρόπους να νιώσει πως τον αγαπάς και εσύ.

5. Ελέγχει τον θυμό του
Η οικειότητα που μπορεί να μοιράζεται ένα ζευγάρι οδηγεί σε τσακωμούς με έντονα ξεσπάσματα. Αν εκείνος δεν έχει τον έλεγχο του θυμού του και κάνει πράγματα που μετανιώνει όταν νευριάζει τότε κάτι δεν πάει καλά. Ο άντρας που ελέγχει τα νεύρα του είναι ένας καλός σύντροφος.

Διαβάστε ακόμη:

Καλύτερο σεξ: Τρία μυστικά που «πιάνουν» σε όλους τους άντρες