Πρώτο ραντεβού και σεξ: Πώς θα το κάνεις λιγότερο αμήχανο;

Πρώτο ραντεβού και σεξ: Πώς θα το κάνεις λιγότερο αμήχανο;

Υπάρχουν οι τρόποι...

Θα σας μιλήσουμε για το χειρότερο σενάριο που μπορεί να σου τύχει. Είσαι στο πρώτο/δεύτερο/τρίτο ραντεβού. Σου αρέσει. Υπάρχει χημεία. Η συζήτηση πάει καλά και απολαμβάνετε τα αστεία του άλλου. Σε κοιτάει και σου λέει "θες να φύγουμε από εδώ;". Λες "ναι"και μπαίνετε στο αμάξι για το σπίτι του. Σκέφτεσαι ότι το σεξ που θα κάνετε σε λίγη ώρα θα είναι υπέροχο. Οι προσδοκίες –βάση δεδομένων- έχουν φτάσει ταβάνι. Το σεξ όμως που κάνετε είναι απροσδόκητα κακό, βαρετό και αμήχανο. Τι συνέβη; Κανείς δεν ξέρει!
Το ερώτημα αν θα του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία ή όχι έρχεται στο μυαλό σου αμέσως.
Αν του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία τότε να οι 3 λύσεις για να κάνεις το σεξ σας λιγότερο αμήχανο.

Κράτησε το απλό
Οι περίεργες στάσεις και οι απαιτητικές τεχνικές με έναν παρτενέρ που δεν έχεις οικειότητα κάνει το σεξ ακόμα πιο αμήχανο. Περιοριστείτε στα απλά, δοκιμασμένα και παραδοσιακά... "γυναίκα από πάνω", "άντρας από πάνω"! Αυτά αρκούν για αρχή.

Μόνο αργά
Φιληθείτε για ώρα. Κάντε προκαταρκτικά για ακόμη περισσότερη ώρα. Ο σκοπός είναι να εξοικειωθείτε όσο γίνεται με το σώμα του άλλου ώστε όταν έρθει η στιγμή του σεξ να ξέρεις πάνω κάτω τι παίζει. Ο στόχος είναι να καταλάβει περίπου τι σε ερεθίζει και εσύ τι θέλει εκείνος να του κάνεις.

Μην το πάρεις πολύ σοβαρά
Δεν εννοούμε μην πάρεις σοβαρά το λόγο που θες να κοιμηθείς μαζί του, αλλά την ίδια την πράξη. Διατήρησε το χιούμορ σου ότι και να σας τύχει. Οι αμήχανες καταστάσεις δε χρειάζεται να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα. Ένα καλό αστείο θα βγάλει και τους δύο από τη δύσκολη θέση.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι ο κατάλληλος για σένα; 5 σημάδια το αποκαλύπτουν