5 απροσδόκητα sex tips για να θυμάσαι κάθε φορά!

5 απροσδόκητα sex tips για να θυμάσαι κάθε φορά!

Θα σε αιφνιδιάσουμε!

Βγάλε τις κάλτσες σου πάντα κάθε φορά
Και δεν αναφερόμαστε στις σέξι, μαύρες καλτσοδέτες (αυτές μπορείς να τις φοράς) αλλά τα άσπρα σοσονάκια που φοράς με τα αθλητικά σου. Είναι το λιγότερο σέξι θέαμα που μπορείς να του προσφέρεις και είναι σίγουρο πως όσο ερεθισμένος και αν είναι ο καλός σου θα το δει και το θέαμα δεν είναι το καλύτερο!

Μην κάνεις τα πάντα για μία φορά
Ναι, το ξέρεις το γνωστό ρητό, αλλά στην πράξη θα σε συμβουλεύαμε να έχεις όρια στη σεξουαλική σου ζωή. Μερικά πράγματα (εσύ θα αποφασίσεις ποια) δεν είναι για σένα. Και δε χρειάζεται να τα δοκιμάσεις για να καταλάβεις πως δεν έχουν πλάκα για σένα.

Το σεξ χωρίς αλκοόλ είναι πιο διασκεδαστικό
Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως όταν πίνουμε ένα δυο ποτηράκια γινόμαστε πιο χαλαροί. Μπορεί όντως αυτό να έχει μια δόση αλήθειας, αλλά το μεθυσμένο σεξ δεν είναι καλή ιδέα. Μάθε πώς να ξεκινάς τις ερωτικές σου συνευρέσεις και να κάνεις τέλειο σεξ χωρίς αλκοόλ. Η ποιότητα που χαρίζει είναι καλύτερη!

Μην κάνεις ποτέ σεξ αμέσως μετά το φαγητό
Αν ξέρεις πως θα κάνεις σεξ την επόμενη ώρα προτίμησε ένα ελαφρύ πιάτο! Το να σε πιάσει το στομάχι σου είναι μια μεγάλη πιθανότητα και το να διακόψεις την ερωτική πράξη για να κάνεις εμετό δεν είναι καθόλου θετικό για τη συνέχεια!

Μείνε στις στάσεις που νιώθεις άνετα
Σε όλους αρέσει να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα στο σεξ, αλλά μην τρελαθείς στις προσπάθειες και δοκιμάζεις πράγματα τα οποία σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Και κυρίως μη τολμάς στάσεις για να τον εντυπωσιάσεις που στο τέλος σε αφήνουν με κράμπες στα πόδια. Καθόλου εντυπωσιακό!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί δεν έχεις όρεξη για σεξ πια; Αυτοί είναι οι 3 πιο συχνοί λόγοι