Τσακώνεστε; Οι 4 χρυσοί κανόνες για να διαφωνείτε σωστά!

Τσακώνεστε; Οι 4 χρυσοί κανόνες για να διαφωνείτε σωστά!

Μπορείς και εσύ!

Ναι, οι τσακωμοί είναι αναπόφευκτοι και δεν κάνουν καλό στο ζευγάρι (εκτός και αν το σεξ που ακολουθεί είναι υπερβολικά τέλειο)! Το καλό είναι πάντως πως η διαφορά στον τρόπο που σκέφτονται οι άντρες από τις γυναίκες βοηθά στο να τελειώσει η διαφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πάρα αυτά μερικές συμβουλές για το πως θα αποφύγεις τα χειρότερα σε ένα τσακωμό είναι απαραίτητες.

Πρόσεχε τις λέξεις που χρησιμοποιείς
Μπορεί να ο θυμός να σε έχει παρασύρει, αλλά υπάρχουν εκφράσεις, που αν πεις, θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη. Η φράση που ενοχλεί τους άντρες περισσότερο είναι το "δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω." Τότε τον εκνευρίζεις ακόμα περισσότερο.

Θέσε τους κανόνες
Εκτός του ότι υπάρχουν οι φράσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν μια έντονη αντίδραση από εκείνον είναι καλό να εδραιώσεις και κάποιους κανόνες για το μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Αυτούς τους κανόνες θα πρέπει να τους ορίσετε μαζί. Για παράδειγμα, αν ξέρετε ότι οι καβγάδες σας γίνονται ομηρικοί μπορείτε να αποφασίσετε πότε θα πρέπει να σταματάτε ή αν ένας από τους δύο θα πρέπει να φύγει από το σπίτι για λίγο.

Απέφυγε ευαίσθητα θέματα
Το πιο δύσκολο θέμα ανάμεσα στα ζευγάρια είναι για πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος και για τα χρήματα. Το 44% των αντρών ισχυρίζονται πως το θέμα που φέρνει περισσότερους καβγάδες είναι οι διαφωνίες για τα χρήματα. Πρόσεχε κάθε κατηγορία καθώς όσα του πεις δε θα τα ξεχάσει ακόμα και μετά τον τσακωμό.

Δουλέψτε μαζί για τη λύση και όχι μόνη σου
Το πιο δύσκολο κομμάτι ενός τσακωμού σε μια σχέση είναι το πως θα τελειώσει. Οι άντρες είναι πιο θετικοί στο να υποχωρήσουν κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού, αλλά οι γυναίκες είναι σε σε διπλάσιο ποσοστό περισσότερες θετικές να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί δεν έχεις όρεξη για σεξ πια; Αυτοί είναι οι 3 πιο συχνοί λόγοι