SOS! Οι 5 λόγοι που ένας άντρας ξενερώνει με το σεξ μαζί σου!

SOS! Οι 5 λόγοι που ένας άντρας ξενερώνει με το σεξ μαζί σου!

 

Τι απεχθάνονται εκείνοι κατά τη διάρκειά του;

 

Είναι γενικώς αποδεκτό πως το σεξ είναι μια διαδικασία στην οποία δεν υπάρχουν ταμπού. Άρα, ο καθένας από τους δύο παρτενέρ μπορεί να εκδηλώσει τον πραγματικό του εαυτό και τις αληθινές του επιθυμίες, προκειμένου το αποτέλεσμα να έχει το... πάθος που του αρμόζει. Ή μήπως τελικά δεν χρειάζεται και τόσος πολύς... αυθορμητισμός; Αν θέλεις ο σύντροφός σου να θυμάται για καιρό τις βραδιές μαζί σου –και όχι αφήνοντας κακές αναμνήσεις- τσέκαρε τους παρακάτω λόγους που μπορείς να τον ξενερώσεις άθελά σου και φρόντισε να μην τους επαναλάβεις ξανά!


Ντύνεσαι αμέσως μετά το τέλος: Μπορεί η πρώτη σου σκέψη να είναι η εικόνα του σώματός σου και να μην χάνεις καμία ευκαιρία για να βάλεις και πάλι τα ρούχα σου, όμως εμπεριστατωμένα, αποτελεί ένα από τα κορυφαία... ξενερώματα για έναν άντρα, κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς μαζί σου. Ύστερα από το τέλος του σεξ, προτίμησε απλά να παραμείνεις για λίγο κοντά του όπως ακριβώς είσαι, και το μόνο βέβαιο είναι πως θα το εκτιμήσει δεόντως.


Τον φιλάς έπειτα από στοματικό σεξ: Είναι ίσως μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις, όπου οι άντρες ξεπερνούν τις γυναίκες στην... υποχονδρίαση, μιας και για τους περισσότερους δεν αποτελεί ευχάριστη συγκυρία το φιλί αμέσως μετά το στοματικό σεξ. Ας έχουν και αυτοί το δικαίωμα να σιχαίνονται κάτι τελοσπάντων. Την επόμενη φορά, άφησε το χρόνο να κυλήσει για λίγο, προτού επιστρέψεις και τον φιλήσεις.


Δεν είσαι απόλυτα καθαρή: Φυσικά, σε όλους μας έχει τύχει να βρεθούμε προ απρογραμμάτιστου σεξ με τον/την σύντροφό μας. Είστε έξω, ήπιατε, η επιθυμία σας για σεξ φούντωσε και πάλι, και καταλήξατε να κάνετε κάτι που δεν είχατε προβλέψει, χωρίς να είστε και στην πιο καθαρή σας εκδοχή. Αυτή είναι ίσως και η μοναδική περίπτωση που θα μπορούσε να συγχωρεθεί σε μια γυναίκα το να μην έχει διατηρήσει τους βασικούς –έστω- κανόνες υγιεινής. Οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αποτελεί πράγματι... φάουλ.


Ζητάς σεξ... χωρίς προφυλακτικό: Πέρα από το ρίσκο που παίρνεις για την ίδια σου τη ζωή και την υγεία σου, δεν καταφέρνεις να το παίξεις τελικά τόσο κουλ όσο θα ήθελες, μιας και το να ζητήσεις κάτι αντίστοιχο το μόνο που θα μπορούσε να δείξει στον άλλον είναι ανωριμότητα ή η πεποίθηση πως ξυπνάς και κοιμάσαι με τον προβληματισμό «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;».


Σου ξεφεύγουν... αέρια: Δεν είπε ποτέ κανείς πως έκανες κάτι επίτηδες, ωστόσο υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις, προκειμένου να μειώσεις τον κίνδυνο αερίων, και κατ' επέκταση του ξενερώματος του συντρόφου σου, μιας και το γεγονός αποτελεί έναν από τους τοπ λόγους για να καταλήξει άσχημα μια βραδιά μαζί του. Ανάμεσα σε αυτά, να αποφύγεις να καταναλώσεις τροφές λίγη ώρα πριν ή ομάδες τροφών που γνωρίζεις πως σε πειράζουν.

Διαβάστε ακόμη:

Κρυφά ερωτευμένη μαζί του; Τι πρέπει να κάνεις

Μίλα του: Οι 12 φράσεις που θα τον τρελάνουν στο σεξ!