7 μικρές σκέψεις που όλοι οι άντρες κάνουν κατά τη διάρκεια του sex

7 μικρές σκέψεις που όλοι οι άντρες κάνουν κατά τη διάρκεια του sex

Mπήκαμε στα άδυτα του αντρικού μυαλού και σας παρουσιάζουμε τα ευρήματά μας

Η ώρα του sex είναι αναμφισβήτητα ιερή και συνήθως δε σου αφήνει και πολλά περιθώρια σκέψης. Τι γίνεται όμως αν εκτός από καυτό ζευγάρι, είστε και σκεπτόμενο; Και μπορεί, εμείς οι γυναίκες να συνηθίζουμε να σκεφτόμαστε και να αναλύουμε πολύ περισσότερο τις κινήσεις και τα λόγια ενός άντρα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και τα αγόρια δεν κάνουν σκέψεις την επίμαχη στιγμή. Και για να είμαστε ειλικρινείς, όχι μόνο κάνουν, αλλά είναι και αρκετά... αστείες, δηλαδή ακριβώς σαν τις δικές μας. Εδώ λοιπόν συγκεντρώσαμε τα 5 πολύ βασικά πράγματα που σκέφτονται οι άντρες κατά τη διάρκεια του sex για να δείτε, ότι τελικά δεν είμαστε και τόσο διαφορετικοί.

1. Τελικά πώς την κατάφερα αυτή; Όχι τώρα ειλικρινά, οι άντρες όταν φλερτάρουν αρκετές φορές θολώνουν. Αφήστε δε, που τις περισσότερες φορές, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι βρίσκονται εκεί μαζί σας, γιατί μπορεί να δείχνουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα ζόρια τους τα τραβάνε όταν είναι να πλησιάσουν μία γυναίκα που πραγματικά τους αρέσει. Οπότε ναι, την επίμαχη στιγμή, εκεί που σας έχουν γυμνή να τους κοιτάζετε λάγνα, τη θέτουν την ερώτηση στον εαυτό τους. Κυρίως για να ξέρουν και τι τακτική θα ακολουθήσουν την επόμενη φορά. Σας χαλάσαμε τον ρομαντισμό ε;

2. Σε τι στάση να τη βάλω διάολε; Η αλήθεια είναι, ότι μόνο στις ταινίες όλα είναι προγραμματισμένα και προδιαγεγραμμένα. Κάτι που σημαίνει, ότι επειδή αυτός δεν είναι πορνοστάρ, μία απορία θα την έχει. Ειδικά αν είναι οι πρώτες φορές που βρίσκεστε το δίλημμα από πάνω ή από κάτω πάντα θα υπάρχει αναμφισβήτητα. Διότι σκέφτονται: Αν τη βάλω από κάτω, μπορεί να πονάει, αν τη βάλω από πάνω, μπορεί να βαριέται ή να μην είναι καλή (ναι χρειάζεσαι και μάστερ για να κουνηθείς πάνω κάτω). Οπότε τι γίνεται; Συνήθως σπαταλείται κανά μισαωράκι μέχρι να βρεθεί η ιδανική στάση, όπου φυσικά τα νεύρα τα δικά μας αγγίζουν κόκκινο.

3. Θεέ μου, έπαθα κράμπα; Και όταν λέμε κράμπα, εννοούμε οπουδήποτε! Ναι φίλες μου, το αντρικό σώμα δεν είναι τόσο ευλύγιστο όσο το δικό μας και αν προσθέσουμε και τις ανατομικές διαφορές μας, το sex γι' αυτούς είναι μία μικρή πρόκληση. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές, που γόνατα, αστράγαλοι και φυσικά... πέη έχουν θυσιαστεί στο βωμό του καλού και ορμητικού sex. Τι να κάνουμε; Ο καλός εραστής, θα πρέπει και να ρισκάρει.

4. Τώρα είχε οργασμό; Ενώ στους άντρες είναι ξεκάθαρο το πότε τελειώνουν, το βλέπεις μπροστά σου βρε αδερφέ, σε εμάς τα κορίτσια τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Τι να κάνουν κι αυτά τα δόλια; Ό, τι ήχο κι αν ακούσουν τον θεωρούν οργασμό, ενώ μπορεί να είναι ένα απλό και αθώο μούγκρισμα. Όχι φίλη εκεί έξω. Δε χρειάζεται να γκαρίζεις σαν κότα που τη σφάζουν όταν έρχεσαι στην κορύφωση. Να μάθουν να αποκρυπτογραφούν κι αυτοί μερικά πράγματα. Μόνο εμείς θα ξεστραβωνόμαστε για να μαθαίνουμε;

5. Τώρα εγώ τη θέλω αυτή; Εντάξει εσείς τι περιμένατε; Ότι κατά τη διάρκεια του sex το μόνο που σκέφτεται είναι τι κελεπούρι είστε; Ειδικά αν είναι ο πρώτος καιρός που βγαίνετε ή βρίσκεστε, σίγουρα θα το έχει αναρωτηθεί αυτό. Μην κοιτάτε που στη δική μας περίπτωση, η συντριπτική πλειοψηφία κάνει ήδη σχέδια γάμου, χωρίς λόγο φυσικά. Οι άντρες είναι λίγο πιο... αργοί σε αυτά τα πράγματα.

6. Τουρλώθηκε! Μήπως να κάνω κίνηση; Κορίτσια προσοχή: Ενώ οι άντρες λατρεύουν τα γυναικεία οπίσθια, να τα κοιτάζουν, να τα αγγίζουν και όλα τα γνωστά, σε περίπτωση που εσείς δε θέλετε κάτι παραπάνω, τότε θα πρέπει να είστε προσεκτική με τις κινήσεις σας γιατί κάποια πράγματα παρεξηγούνται. Όταν λοιπόν χαιδέψετε τα οπίσθιά σας ή τα τουρλώσετε, τότε εκείνου σίγουρα θα του περάσει η σκέψη από το μυαλό να... ορμήσει! Προσοχή μη δώσετε λάθος μήνυμα.

7. Μην τελειώσεις μάγκα: Ε προφανώς και κατά τη διάρκεια υπάρχει η σχετική αυτοσυγκέντρωση, προκειμένου να αντέξουν όσο περισσότερο μπορούν. Το «έλα παλικάρι» μου ή εναλλακτικά «παιχταρά μου», είναι σίγουρα φράσεις που τριγυρνούν στο μυαλό τους, σε μία προσπάθεια να βγάλουν τους εαυτούς τους ασπροπρόσωπους, σπανίως εσάς. Οπότε αν τον δείτε με την όψη του... δυσκοίλιου, σίγουρα θα καταβάλει αγωνιώδεις προσπάθειες, μέσα του.