Πρώτη φορά sex μαζί του; Τι να μην κάνεις για να... υπάρξει και δεύτερη

Πρώτη φορά sex μαζί του; Τι να μην κάνεις για να... υπάρξει και δεύτερη

Δώσε προσοχή σε αυτά τα tips και μας ευχαριστείς άλλη φορά

Ο σοφός λαός συνηθίζει να λέει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κάπως έτσι πηγαίνει και στο sex. Το βασικό είναι η πρώτη φορά και όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους. Και όταν λέμε πρώτη φορά, εννοούμε την πρώτη φορά που βρίσκεσαι με έναν νέο σύντροφο στο κρεβάτι. Και μπορεί να επικρατεί η άποψη, ότι όντως τον πρώτο καιρό τα πράγματα είναι κάπως πιο αμήχανα, ισχύει αυτό φυσικά, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία είναι πολύ συγκεκριμένα και καλό θα ήταν να τα προσέξετε. Εμείς λοιπόν, επειδή είμαστε εδώ για σένα φίλη και αναγνώστρια, σου έχουμε 6 βασικές αλλά απλές συμβουλές για την πρώτη σου νύχτα μαζί-μην άγχεσαι σεντόνι δε θα υπάρξει- ώστε να την απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

1. Κουβάλα τα δικά σου προφυλακτικά: Ε ναι βρε κορίτσι μου. Είμαστε στο 2015 κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει αρκετό πλέον θάρρος για να μπεις στο φαρμακείο και να αγοράσεις τα... ΟΛΟΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ!!! Με λίγα λόγια, μην περιμένεις από τον άλλο να έχει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην, γιατί ξέρεις τώρα την κλασική δικαιολογία ότι δεν μπορούν και δεν εμπνέονται και δυσκολεύονται. E όχι λοιπόν να κοιτάξουν να μπορέσουν. Φέρε εσύ μαζί τα απαραίτητα και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

2. Σε ξορκίζουμε, μην κλάψεις: Η αλήθεια είναι ότι λόγω των διαφόρων ορμονών που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του sex δεν είναι λίγοι, και κυρίως λίγες, εκείνες που καταλήγουν να κλαίνε γοερά! Mε λίγα λόγια, όσο καλό κι αν ήταν το sex, όσο κι αν γουστάρεις τον τύπο, όσο καλό κι αν ήταν το στοματικό που σου έκανε, και όσο κι αν οι κοιλιακοί του είναι καλύτεροι και από του David Gandy, συγκρατήσου για το Θεό! Θα φρικάρει και μετά μην τον είδατε.

3. Μην κάνεις σχόλια: Ήρθε η ώρα να σου πούμε κάτι που θα σε σοκάρει: Όπως εμείς τα κορίτσια, νομίζουμε ότι είμαστε γύρω στα 5 κιλά πιο παχιές από ότι είμαστε στην πραγματικότητα, έτσι ακριβώς οι άντρες θεωρούν ότι είνα πιο λεπτοί σε σχέση με αυτό που κανονικά είναι. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που είναι πιο χαρούμενοι άνθρωποι από εμάς. Ε δεν είναι κρίμα βλέποντας την κοιλιά του που κρέμεται, να κάνεις αρνητικό σχόλιο και να τον στενοχωρήσεις; Γι' αυτό άστο καλύτερα για όταν θα έχετε μεγαλύτερη οικειότητα.

4. Διατήρησε την... ωριμότητά σου: Ας υποθέσουμε ότι έρχεται σπίτι σου για να γίνει η δουλίτσα, κι εσύ είσαι αρκετά μεγάλη ώστε να έχεις τελειώσει το σχολείο εδώ και μία 5ετία. Σόρυ αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να έχεις πάνω στο κρεβάτι σου το λαχανόπαιδό σου, και το Winnie και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Ακόμα χειρότερα αν έχεις οτιδήποτε από παραμύθι, πριγκίπισσες και όλα τα γνωστά. Για τον πρώτο καιρό, κρύψτα, και όταν σε αγαπήσει γι' αυτό που είσαι, τότε του τα εμφανίζεις σιγά σιγά. Υποθέτουμε θα είναι και η στιγμή που θα σου μιλήσει και εκείνος για τη συλλογή του με τα... χελωνονιντζάκια!

5. Μην ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά με την πρώτη: Hellooooooo δεν έχεις ακούσει για τον άσσο στο μανίκι; Πού πας ξυπόλητη στα αγγούρια κυρία μου να δοθείς ψυχή και σώμα με την πρώτη φορά; ΟΧΙ. Συγκρατήσου και κράτα τις καλές σου κινήσεις για το εγγύς μέλλον. Η στάση χταπόδι που είναι η σπεσιαλιτέ σου, μπορεί να περιμένει!