Η επιστήμη μίλησε: 4 τρόποι για να τον κάνετε να σας ερωτευτεί!

Η επιστήμη μίλησε: 4 τρόποι για να τον κάνετε να σας ερωτευτεί!

Μιλάμε για σίγουρα πράγματα

Τον θέλετε, τον ποθείτε και δεν μπορείτε μακριά του. Το θέμα είναι βέβαια, ότι αυτός το παίζει λίγο δύσκολος, λίγο Δον Ζουάν, λίγο μοιραίος άντρας και γενικότερα ενώ βλέπει ότι εσείς λιώνετε αυτός ζει το όνειρο και παριστάνει τον... Johny Depp ή όποιον άλλο γόη σας έρχεται στο μυαλό. Μα πού πάτε έτσι βρε κορίτσια; Δεν έχετε καταλάβει ότι με τη συγκεκριμένη τακτική δε συμφωνούν καθόλου οι επιστήμονες; Λοιπόν 4 είναι οι τρόποι για να πέσει στον έρωτά σας και είναι οι εξής:

1. Το Σκωτσέζικο ντους: Μία ζέστη μία κρύο. Ειλικρινά, όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν υπάρχει πιο αποδοτική μέθοδος από αυτό. Τι πρέπει να κάνετε; Γίνετε στενός κορσές για καμιά βδομάδα και ταράξτε τον σε μηνύματα και τηλέφωνα μέχρι να βαρεθεί πια και να μην αντέχει άλλο. Ε και πάνω που θα του έχει γίνει συνήθεια, ξαφνικά εξαφανίζεστε, και τον αφήνετε να σας ψάχνει με αγωνία! Πάτε ένα στοίχημα ότι δε θα αντέξει πάνω από 2 μέρες χωρίς να επικοινωνήσει; Έτσι είναι, μόνο όταν κάτι το χάνεις, το εκτιμάς.

2. Αφήστε τον να σας καλομάθει: Kάνετε τα πάντα για εκείνον γιατί αφενός θέλετε να του δείξετε ότι ενδιαφέρεστε, και αφετέρου γιατί σας βγάζει κάτι περιποιητικό ο μπαγάσας! Φτάνει πια! Ήρθε η ώρα να σας κακομάθει εκείνος. Οι άντρες γενικότερα, γοητεύονται πάρα πολύ όταν συνειδητοποιούν ότι μία γυναίκα τους έχει ανάγκη, γιατί όλοι κρύβουν μέσα τους έναν ιππότη, οπότε δώστε του την ευκαιρία να σας καλομάθει και να φουσκώσει από δύναμη και αυτοπεποίθηση.

3. Το βλέμμα το επίμονο: Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, τα ερωτευμένα ζευγάρια τείνουν να κοιτάζουν ο ένας τον άλλο 30 δευτερόλεπτα περισσότερο, σε σχέση με το χρόνο που αφιερώνουν στους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να αποθηκεύει το πρόσωπο αυτού που σε κοίταξε πιο πολύ και πιο έντονα. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα έρθουν τα 2 βλέμματα τε-α-τετ θα θεωρηθεί δεδομένο ότι εδώ υπάρχει έρωτας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έκκριση φενυλεθυλαμίνης, που είναι η ορμόνη που απελευθερώνεται όταν ερωτευόμαστε.

4. Χαμηλώστε τα φώτα: Όχι δεν το λέμε για να κάνετε ατμόσφαιρα, αλλά για να διασταλούν οι κόρες των ματιών σας. Σύμφωνα με έρευνες, οι άντρες τείνουν να έλκονται από τα γυναικεία πρόσωπα των οποίων οι κόρες είναι διεσταλμένες με αποτέλεσμα να τα κοιτάζουν περισσότερο. Ήρθε η ώρα να προμηθευτείτε κεριά και ο Θεός βοηθός!