Θέλεις να είσαι το καλύτερο sex της ζωής του;

Θέλεις να είσαι το καλύτερο sex της ζωής του;

Ακολούθησε αυτές τις εγγυημένες συμβουλές

Η αλήθεια είναι ότι το sex είναι ξεκάθαρα έμπνευση και άνεση και θέμα της στιγμής και όλα αυτά. Με λίγα λόγια, ό, τι κι αν σoυ πούμε εμείς, και όποια συμβουλή κι αν σου δώσουμε, εσύ θα κάνεις τα δικά σου. Παρόλα αυτά, αν έχεις σκοπό, να γίνεις η απόλυτη θεά του, κι ακόμα κι αν χωρίσετε, να συνεχίσει να σε μνημονεύει και να αναπολεί τα sex σας, εσύ θα έχεις βρει κάποιον καλύτερο, σου έχουμε κάποιες μικρές αλλά πολύτιμες συμβουλές για να γίνεις η απόλυτη ιέρεια του sex. Και μιας και είναι Παρασκευή, τι καλύτερο από το να του κάνεις ένα δωράκι ενόψει Σαββατοκύριακου;

1. Ξεκίνα με προκαταρκτικά: Είστε και οι 2 στη δουλειά, τρέχεις πανικόβλητη να προλάβεις προθεσμίες και πάνω στην τρέλα, σου έρχεται η επιφοίτηση. Και δεν του στέλνεις ένα μηνυματάκι έτσι να ανάψουν τα αίματα; Προσοχή, αν είναι να το κάνεις, κάντο σωστά. Μην είναι σε κανένα facebook και το δει ο διευθυντής και τον κάνεις ρεζίλι. Κινητό οπωσδήποτε. Το κείμενο το αφήνουμε πάνω σου. Ελπίζουμε να μην τα θαλασσώσεις. Πες κάτι για το βράδυ που θα του κάνεις αυτό, και που θα φοράς και εκείνη τη στολή νοσοκόμας και που θα τον αφήσεις να σου βάλει τις χειροπέδες με τα φρου φρου που έχεις, και τέτοια πράγματα. Θερμή παράκληση: η εισαγωγή σου να μην είναι: Μόλις έφαγα.... Τράτζικ!

2. Να είσαι ανοιχτή σε νέες συγκινήσεις: Τι λέγαμε παραπάνω; Γενικά μην τον φοβάσαι τον πειραματισμό βρε κορίτσι μου. Βάλε κάτι διαφορετικό μια μέρα, μείνε με τα ρούχα ή τις ψηλοτάκουνες σέξι γόβες σου, ή εμφανίσου με εσώρουχα που δεν έχεις σε εκτίμηση (προφανώς) για να σου τα σκίσει στη συνέχεια. Αλλάξτε μέρος, τοποθεσία, τρόπο και συνήθειες. Στο sex απαιτείται πειραματισμός και φαντασία. Κι αν δεν έχει εκείνος, να βάλεις εσύ.

3. Ας μιλήσουμε για το λιπαντικό: Βρε κουτό μην το παρεξηγείς: Δε σημαίνει ότι η ύπαρξη λιπαντικού, απαιτεί και κάτι άλλο, το οποίο ίσως και να μην επιθυμείς. Το λιπαντικό μπορεί να γίνει υπέροχο... εργαλείο στα χέρια ενός έμπειρου άντρα και ακόμα περισσότερο στα χέρια μιας σέξι και ασυγκράτητης γυναίκας, εσένα εννοούμε. Λίγο μασάζ δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Και ξέρεις... Η έμπνευση και οι ιδέες έρχονται πάνω στην πράξη.

4. Το βλέμμα το... ακαταμάχητο: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι, από ένα βλέμμα επίμονο, όλο υποσχέσεις. Γενικά να ξέρεις, και οφείλεις να ξέρεις, ότι το σέξι βλέμμα σου σε συνδυασμό με το γυμνό σου κορμί, ή anyway το ημίγυμνο, δε θα τα χαλάσουμε εκεί, είναι απολύτως ακαταμάχητα στον άντρα. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις, διότι υπάρχει ο φόβος, αντί για σέξι να φαίνεσαι απλώς... weirdo!

5. Πάρε τον έλεγχο τελοσπάντων: Ναι εντάξει ο άντρας είναι το ισχυρό φύλο, και καλό θα ήταν να του αφήνεις περιθώρια πρωτοβουλίας, αλλά στην προκειμένη μην το κάνεις. Γενικότερα, μην τον αφήσεις να κάνει απολύτως τίποτα. Αν μπορείς να τον δέσεις κιόλας ακόμα καλύτερα. Για τον άντρα, είναι τρομερά διεγερτικό μία γυναίκα αφέντρα. Στο κρεβάτι πάντα.