Οι 5 στάσεις που θα κάνουν έναν άντρα τρελό για σένα

Οι 5 στάσεις που θα κάνουν έναν άντρα τρελό για σένα

Και κάπως έτσι θα γίνεις ιέρεια του sex

Aν νομίζες ότι η φράση, «Sex νά ναι και ό, τι νά ναι», χαρακτηρίζει τους άντρες, είσαι πολύ γελασμένη! Γιατί μπορεί το αντίθετο φύλο να έχει πιο... ζωώδη ένστικτα και να λειτουργεί αρκετές φορές με το κάτω κεφάλι που λέμε, αλλά μία έμπειρη παρτενέρ που σκαμπάζει και 5 πράγματα είναι σε θέση να την εκτιμήσει, να την αποθεώσει και να τη συζητήσει και με τους φίλους του-αυτό πάντα το κάνουν να ξέρεις-. Οπότε καλή μου, σε περίπτωση που νομίζεις, ότι θα πέσεις στο κρεβάτι, θα ανοίξεις τα πόδια και όλα θα έρθουν από μόνα τους, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε, ότι μπορεί όντως να έρθουν, αλλά όχι όπως τα θέλει εκείνος. Με λίγα λόγια, θα κάνετε ό, τι κάνετε, και μετά μάλλον δε θα υπάρξει δεύτερη φορά. Θέλεις λοιπόν να γίνεις η απόλυτη ιέρεια του sex και να τον στείλεις αδιάβαστο; Δες μερικές στάσεις παρακάτω, οι οποίες σίγουρα θα σε διαφωτίσουν.

1. H γυναίκα από πάνω: Έγινε μέχρι και ταινία με την Πηνελόπη την Κρουζ οπότε ποια είσαι εσύ κυρία μου που θα αμφισβητήσεις τη στάση αυτή; Ναι ξέρουμε: Βαριέσαι. Στην προκειμένη δεν έχουμε να σου πούμε κάτι άλλο εκτός από το... να μη βαριέσαι! Η στάση με τη γυναίκα από πάνω είναι ομολογουμένως κουραστική, ειδικά αν είσαι μικρόσωμη και εκείνος πιο... μπαμπάτσικος, αλλά φίλη μου, εδώ είναι που θα δώσεις και τις εξετάσεις σου. Αν έχεις τον ρυθμό μέσα σου, τότε δε σε φοβόμαστε. Ανέβα και κάνε τα δικά σου. Γενικά να ξέρεις ότι οι άντρες αγαπούν αυτή τη στάση γιατί έχουν πανοραμική θέα του στήθους και του προσώπου σου, το οποίο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, κάτι που τους επιτρέπει εκτός από το να κάνουν και να... βλέπουν! Πάντως σε περίπτωση που είσαι λίγο άρρυθμη, μπορείς να εξασκηθείς. Αλλά μην το πεις σε κανέναν!

2. Το doggie style (αλίμονο): Δε θέλουμε να γίνουμε shocking αλλά θα γίνουμε γιατί δε γίνεται κι αλλιώς. Μπορεί λοιπόν να θεωρείς ότι όταν είσαι στα... τέσσερα, όλο το βάρος πέφτει σε εκείνον, αλλά θα σε απογοήτευσουμε και πάλι. Ο ρόλος σου είναι βασικός, και σίγουρα καθορίζει την έκβαση της υπόθεσης. Από το πώς θα στηθείς, και όχι σαν να ψάχνεις το φακό επαφής που μόλις σου έπεσε, μέχρι το πώς θα τον κοιτάξεις, ξέρεις εκείνο το βλέμμα του στραβολαιμιάσματος, ακόμα και αυτά που θα πεις τελοσπάντων. Γενικά, εφόσον είστε δύο σε αυτή την... αληθινή συνάντηση, καλό θα ήταν να μην τον αφήσεις να τα κάνει όλα μόνος του. Τώρα γιατί οι άντρες προτιμούν τη στάση αυτή, νομίζουμε το αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου. Ποια άλλη στάση θα του δώσει πανοραμική θέα των οπισθίων σου και την αίσθηση (βασικά μόνο αυτή) ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος;

3. Reverse cowgirl: Το βάζουμε αγγλιστί γιατί στα ελληνικά θέλει μία μικρή επεξήγηση. Ουσιαστικά η στάση αυτή απαιτεί τον άντρα ξαπλωμένο ανάσκελα και αραχτό, κι εσένα να κάνεις όλη τη δουλειά. Ποια είναι αυτή; Ουσιαστικά πηγαίνεις από πάνω αλλά του γυρνάς την πλάτη, έτσι ώστε να μην είστε πρόσωπο με πρόσωπο. Η στάση αυτή, εκτός του ότι απαιτεί ικανότητες,... ιππασίας, του επιτρέπει, να ξεκουραστεί λίγο ο δόλιος, αλλά και να απολαύσει το θέαμα που προσφέρεις. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Θα κουραστείς αλλά αξίζει τον κόπο!

4. Το γνωστό το ιεραποστολικό: Η αλήθεια είναι ότι η στάση αυτή δείχνει πάθος, αλλά όχι φαντασία. Με λίγα λόγια, το ιεραποστολικό προτιμάται όταν το αγόρι δεν κρατιέται και δεν έχει χρόνο για περίπλοκες κινήσεις, τις οποίες ωστόσο θα παρουσιάσει τη δεύτερη φορά! Εσένα παρόλα αυτά, η στάση αυτή σε βολεύει, γιατί και αραχτή είσαι και την απόλαυση λαμβάνεις στο... έπακρον!

5. Το όρθιο: Και να κλείσουμε με τη στάση του κινηματογράφου. Σε θέλει τόσο πολύ, που δε διστάζει να σε σηκώσει στον αέρα και να σε κολλήσει στον τοίχο, όποιο κι αν είναι το βάρος σου. Δεν τον βλέπεις πρόθυμο να το κάνει; Σήκω απο το κρεβάτι. Ε δε θα σε κυνηγήσει; Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε. Βάλε πλώρη λοιπόν για άλλα δωμάτια με πιο υπερυψωμένα έπιπλα. Ο πάγκος της κουζίνας είναι εξαιρετική λύση, αρκεί να μην υπάρχει κανά κουζινομάχαιρο και έχουμε ατυχήματα. Το πλυντήριο επίσης προτιμάται εσχάτως, ειδικά αν είναι και σε λειτουργία. Το πρόγραμμα που θα επιλέξεις το αφήνουμε πάνω σου. Πάρε και καμιά πρωτοβουλία βρε κορίτσι μου.