10 απροσδόκητες κινήσεις στο σεξ που σίγουρα θα λατρέψει

10 απροσδόκητες κινήσεις στο σεξ που σίγουρα θα λατρέψει

Και γίνε με συνοπτικές διαδικασίες η απόλυτη θεά του

Πολλά χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ένα πράγμα τους ενώνει πάντα. Ο έρωτας και το... σεξ, γιατί καλός ο ρομαντισμός, αλλά μιλάμε για την πιο διάσημη και περιζήτητη λέξη παγκοσμίως. Όσο τα χρόνια περνούν λοιπόν, κι εμείς τα κορίτσια απελευθερωνόμαστε, τόσο περισσότερες προσδοκίες έχουν οι παρτενέρ από εμάς. Με λίγα λόγια, πάνε οι εποχές που το σεξ περιελάμβανε μόνο την ιεραποστολική στάση-νομίζω τότε το έλεγαν και έρωτα ή συνουσία-. Τώρα πια τα πράγματα άλλαξαν, εξελίχθηκαν και η γυναίκα έχει μετατραπεί στην απόλυτη ιέρεια του σεξ, που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί. Μήπως όμως έχεις στερέψει από ιδέες-για το κρεβάτι μιλάμε πάντα-και θέλεις να δώσεις νέα πνοή στις συναντήσεις σας; Εδώ σου έχουμε όχι μία αλλά... 10 κινήσεις, που κυριολεκτικά θα τον ξετρελάνουν.

1. Άστον να πάρει τον έλεγχο: Εικονικά βρε, μην αντιδράς! Άστον να νιώσει ο κυρίαρχος και εσύ το απροστάτευτο κορίτσι που εξαρτάται πλήρως από εκείνον. Στο έχουμε ξαναπεί: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αφροδισιακό για έναν άντρα από τη δύναμη και την κυριαρχία. Μη του στερήσεις αυτή τη χαρά.

2. Το επιδόρπιο στο κρεβάτι: Σου ακούγεται μπανάλ και ξεπερασμένο το σιρόπι σοκολάτας και η σαντιγί κατά τη διάρκεια του sex; Μαλλον γιατί δεν το έχεις κάνει εικόνα. Ήρθε η ώρα να γίνει κι αυτό και μάλιστα σύντομα. Στην αρχή μπορεί να βάλετε τα γέλια, αλλά πιστέψτε μας, στη συνέχεια δε θα υπάρχει τίποτα αστείο στην ατμόσφαιρα. Ίσως μόνο το γεμάτο πάθος βλέμμα, του, το οποίο μερικές φορές από την ηδονή είναι κάπως... αλλήθωρο. Αλλά δε βαριέσαι;

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες; 8 βασικοί λόγοι

3. Δεν έχουν μόνο τα δικά του δάχτυλα μαγικές ιδιότητες, αλλά και τα δικά σου. Αυτός δηλαδή ψυχή δεν έχει; Εξερεύνησε λίγο το σώμα του, άγγιξέ τον σε 5-6 σημεία λίγο πιο έντονα, βρες επιτέλους και το σημείο G του-ξέρουμε όλες πού είναι έτσι;-. Να ξέρεις, μπορεί στην αρχή να του φανεί περίεργο, αλλά μετά θα το απολαύσει και μάλιστα πολύ.

4. Ήρθε και η ώρα του dirty talking: Όσο αστείο κι αν σου φαίνεται και όσο κι αν δεν ξέρεις τι να πεις, θα πρέπει να εκπαιδευτείς γιατί και στην μούγκα δεν περνάει η ώρα βρε κορίτσι μου. Σε παρακαλούμε όμως, μην ξεσηκώσεις ατάκες από γνωστές ταινίες, γιατί εκτός του ότι μάλλον θα τις ξέρει, θα σε κάνει να ακουστείς πολύ περισσότερο γελοία παρά αισθησιακή. Για αρχή περιορίσου να του λες αυτά ακριβώς που θέλεις να σου κάνει. Είναι μία πραγματικά καλή αρχή να ξέρεις.

5. Eκτός βέβαια από το δικό του σώμα, μπορείς ωραιότατα να εξερευνήσεις και το δικό σου. Με λίγα λόγια αθώα μου νεαρά, σου λέμε να αυνανιστείς μπροστά του, και έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου. Προσοχή όμως: Δε θέλουμε κάτι σε Meg Ryan στο When Harry met Sally αλλά κάτι πιο φυσικό και αισθησιακό. Έλα δεν μπορούμε να στα πούμε όλα εμείς. Βάλε το ένστικτο και κυρίως τη φαντασία σου να δουλέψουν.

Όχι αυτό

when-harry-met-sally-meg-ryan-faking-orgasm-1989-movie-still-03 3a625

6. Πάντως, καλές οι παραπάνω συμβουλές, αλλά μπροστά στο μεγαλείο της απλότητας και της ευθύτητας όλα τα άλλα ωχριούν. Τι θέλουμε να πούμε; Άρπαξέ τον από το πουκάμισο, ρίξτου ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις, και σκάστου ένα αισθησιακό φιλί διαρκείας. Είναι ήδη έτοιμος λέμε!

Ναι κι όμως: Αυτές είναι οι 5 στάσεις που σιχαίνονται οι άντρες

7. Αλλαγή παραστάσεων: Ναι είναι απαραίτητο και σίγουρα αποτελεσματικό. Δε χρειάζεται να ξενιτευτείτε προς Θεού. βρείτε ένα απομονωμένο μέρος κοντά στο σπίτι σας, και χρησιμοποιήστε το σαν τη... στέγη του έρωτά σας. Μεγάλη προτίμηση συγκεντρώνει και το υπαίθριο, το γνωστό βουκολικό, αθάνατη ελληνική φύση, αλλά και το αμάξι, το οποίο είναι σταθερή αξία. Τώρα αν βρείτε κανένα στοιχειωμένο σπίτι, θα έχετε πορνό και θρίλερ μαζί.

8. Δείτε μαζί τις... αγαπημένες του ταινίες: Όχι τις «Τρελές Σφαίρες» και την «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή», αυτές είναι οι άλλες αγαπημένες του ταινίες, εννοούμε πορνό τίμιο και ξεκάθαρο. Μην τον αφήνεις μόνο του στη δύσκολη αυτή στιγμή. Παρακολούθησε μαζί του, κι έτσι θα καταλάβεις και τι του αρέσει. Πώς; Από τις αντιδράσεις φυσικά.

9. Kαλέ θυμάσαι τη Demi Moore που έκανε Stip Tease στην ομώνυμη ταινία και παράλληλα έδερνε και ανθρώπους; Άσε το δεύτερο σκέλος και κράτα το πρώτο. Ναι ήρθε η ώρα να κάνεις όλα αυτά που πάντα ήθελες αλλά τόσο φοβόσουν. Αν ντρέπεσαι, πιες ένα δυνατό ποτό να χαλαρώσεις. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις, γιατί τότε σε βλέπουμε να σβαρνιέσαι στα πατώματα. Επίσης, αν δεν είσαι ειδική με το στύλο, μην τον δοκιμάσεις. Έχουν συμβεί σοβαρά ατυχήματα και δεν κάνουμε πλάκα. Περιορίσου σε μία... καρέκλα.

10. Kάνε την πρώτη κίνηση: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και αισθησιακό από μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί. Πάρε τον έλεγχο της κατάστασης και δε θα χάσεις. Προσοχή όμως μην τον τρομάξεις γιατί είναι και ευαίσθητα πλασματάκια οι άντρες.