Θέμα SOS: 4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δε θέλει σεξ

Θέμα SOS: 4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δε θέλει σεξ

Κάτι τρέχει... δε νομίζεις;

Νόμιζες φίλη μου ότι αυτό δε θα συνέβαινε ποτέ; Καλά κανένας νοήμων άνθρωπος στον πλανήτη γη δε θα πίστευε ποτέ ότι έστω και ένας άντρας θα έλεγε όχι στο σεξ, αλλά να που κάποια πράγματα συμβαίνουν είτε το θέλουμε είτε όχι! Κι όμως, κάποιες φορές τα αγαπημένα μας αγόρια, τα οποία φημίζονται για την αγάπη τους στο σεξ και γενικότερα σε οτιδήποτε περιλαμβάνει μία γυναίκα γυμνή, δεν έχουν όρεξη για παιχνιδάκια και μάλιστα σε... απορρίπτουν κιόλας. Μην τρελαίνεσαι και μην πανικοβάλλεσαι. Δε φταις εσύ βρε κορίτσι μου και δεν είναι ότι δε σε θέλει (κάποιες φορές). Υπάρχουν κάποιοι άλλοι πιο σκοτεινοί λόγοι οι οποίoι τον οδηγούν στην άρνηση της αγκαλιάς σου. Παρακάτω, σου έχουμε τους πιο βασικούς. Κάποιοι θα σε στενοχωρήσουν, κάποιοι θα σε ανακουφίσουν. Αλλά καλώς ή κακώς, είναι η αλήθεια!

1. Έχει βρει άλλη: Συγνώμη που σε ρίχνουμε κατευθείαν στα βαθιά αλλά για το καλό σου το κάνουμε βρε κουτό. Ο σωστός ο cheater συνήθως δε σε αφήνει δίχως σεξ προφανώς για να μην υποψιαστείς το παραμικρό. Φαντάσου λοιπόν, για να έχει φτάσει στο σημείο να μην σε αγγίζει καν, πόσο πολύ μπορεί να τον εξαντλεί η άλλη. Τώρα σοβαρά, αν το γεγονός αυτό συνδυάζεται και με αδιαφορία γενικότερη, νυχτερινά ραντεβού με πελάτες (;) και τηλεφωνήματα στα κρυφά, τότε ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση: Είσαι μία απατημένη. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

2. Έχει άγχος: Αχ βρε κορίτσι μου, πού ζεις; Δεν έχεις καταλάβει ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και όλος ο κόσμος τρέχει και δε φτάνει; Τι να κάνει κι αυτός; Άνθρωπος είναι. Πώς περιμένεις να έχει όρεξη για βραδινές... περιπέτειες, όταν έκατσε 3 ώρες παραπάνω στη δουλειά (χωρίς να τις πληρωθεί προφανώς) και όταν ο πιο κοντινός του συνεργάτης μόλις απολύθηκε; Ε δεν είναι και το πιο ιδανικό σενάριο, οπότε μάλλον προτιμάει να κάνει ένα μπάνιο και να κοιμηθεί για να επαναλάβει την επόμενη μέρα το γολγοθά του. Τώρα αν εσύ ήθελες σεξ, τι να σου πούμε; Δες κάποιο σήριαλ.

3. Υπάρχει και το πορνό: Νομίζεις κυρία μου ότι με το να του αρνηθείς 10 φορές στη σειρά τον καψουρεύεις περισσότερο; Μπορεί εσύ με την αυτοικανοποίηση να έχεις ταμπού, οι άντρες όμως δεν έχουν κανένα απολύτως. Κάτι που φυσικά σημαίνει, ότι όταν βαρεθούν να σε παρακαλάνε, θα καταφύγουν στη λύση του πορνό, το οποίο και πιο ξεκούραστο είναι γι' αυτούς, και περισσότερη ποικιλία έχει! Νομίζεις ότι έχουν όρεξη κάθε βράδυ να διαπραγματεύονται αν θα το κάνετε ή όχι; Δε νομίζουμε...

Τι πραγματικά θέλουν οι άντρες; Τα 6 βασικά χαρακτηριστικά της τέλειας γυναίκας

4. Δεν είναι... σκεύος ηδονής: Καλέ τι νομίζεις; Ότι ο άντρας είναι αυτόματο και μόλις τον κοιτάξεις λίγο πιο ερωτικά, αυτός αγγίζει... κορυφή; Ε όχι αυτό είναι τεράστιο ψέμα. Μπορεί να είναι άρρωστος. Μπορεί να παίρνει κάποιο φάρμακο, μπορεί να βαριέται ή μπορεί να θέλει να δει το ματς στην τηλεόραση. Το σεξ θα πρέπει να γίνεται για απόλαυση και όχι διεκπαιρεωτικά. Οπότε ναι, αν τον δεις να μην έχει όρεξη, δεν υπάρχει λόγος να επιμείνεις. Δηλαδή αν δεν κάνεις απόψε σεξ τις θα πάθεις; Θα πεθάνεις; Ποια είσαι ρε κοπελιά; Η Εμανουέλλα;

Δυστυχώς: 4 σημάδια ότι σε βλέπει απλά και μόνο σαν φίλη

Είσαι single; Αυτές είναι σίγουρα οι ατάκες που έχεις βαρεθεί να ακούς