4 πολύ βασικά πράγματα που θα πρέπει να ξέρεις για τους άντρες

4 πολύ βασικά πράγματα που θα πρέπει να ξέρεις για τους άντρες

Είμαστε εδώ για να σε διαφωτίσουμε

Σπαταλάμε ώρες ατελείωτες με τις φίλες μας μπας και βγάλουμε άκρη με τους άντρες και γενικότερα με το τι θέλουν και τι τραβάει η ψυχούλα τους! Εκτός του ότι φυσικά δεν τα καταφέρνουμε, καταλήγουμε σχεδόν πάντα να χτυπάμε ηχηρά το χέρι στο τραπέζι εκτοξεύοντας βρισιές και κατάρες προς όλα τα αρσενικά του πλανήτη και λέγοντας πια το κλασικό, πως είναι όλοι γουρούνια! Παρόλα αυτά, όπως όλες ξέρουμε έναν άντρα μπορεί μία γυναίκα να τον κάνει κυριολεκτικά ότι θέλει αρκεί να βρει τα κουμπιά του! Το πρόβλημα με την πλειοψηφία των γυναικών, είναι ότι συχνά πυκνά λαμβάνει ελλειπή ενημέρωση! Για να γίνουμε πιο σαφείς, εννοούμε ότι δεν τα πηγαίνουμε καλά με τους άντρες γιατί πολύ απλά δεν τους ξέρουμε! Παρακάτω λοιπόν, σε μία προσπάθεια να σας φέρουμε πιο κοντά με το ισχυρό φύλο, σας έχουμε 4 πολύ βασικά χαρακτηριστικά των αντρών, που ολες θα πρέπει να γνωρίζουμε.

1. Δεν τα πηγαίνει καλά με τα μηνύματα: Ως γνωστόν η επικοινωνία στις μέρες μας έχει διευκολυνθεί εντυπωσιακά, κάτι που από την μία ειναι καλό και από την άλλη... όχι και τόσο. Πλέον, υπάρχουν τα κινητά και φυσικά το facebook! Και από τη στιγμή που υπάρχουν αυτά, υπάρχει και η γυναικεία παράνοια! Μα γιατί δεν απαντάει στο μήνυμα, γιατί με βλέπει online στο facebook και δεν στέλνει ένα γεια, και όλα αυτά τα γνωστά παράπονα που όλες έχουμε κάνει. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο άντρας δεν τα πάει καλά με τα μηνύματα και γενικότερα με την επικοινωνία εξ' αποστάσεως. Και τελοσπάντων, προφανώς και θα στέλνει περισσότερα μηνύματα μέχρι να σας κατακτήσει! Να ξέρετε ότι άπαξ και κάνετε έστω και μία φορά sex, δεν θα πάψει να επικοινωνεί, αν είναι κύριος βέβαια, αλλά σίγουρα όχι με την ίδια συχνότητα και τον ίδιο ενθουσιασμό. Το νερό μπήκε στο αυλάκι και τώρα μπορεί να ηρεμήσει!

2. Θέλουν να σε κάνουν ευτυχισμένη απλά δεν ξέρουν τον τρόπο: Ναι αυτό συμβαίνει και είμαστε κάθετοι και απόλυτοι! Για ποιον άλλωστε λόγο ένας άντρας να ασχολείται μαζί σου αν δε θέλει το καλό σου; Απλά τις περισσότερες φορές, εκτός του ότι ίσως να μην ξέρει τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και ζητάς, να μην ξέρει και πώς να σου το δώσει! Και μπορεί εσύ να του εξηγείς επακριβώς τι θέλεις και τι θα μπορούσε να σε κάνει ευτυχισμένη, αλλά ο άντρας όταν του κάνουν υποδείξεις μουλαρώνει και σε αφήνει στην... τύχη σου! Με λίγα λόγια, καλό θα ήταν να ζητάς και όχι να απαιτείς πράγματα γιατί ακόμα κι αν θέλει να σου τα δώσει δεν θα το κάνει από αντίδραση!

3. Αν σε χάσει θα κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει: Ακόμα κι αν δεν τρελαίνεται για σένα και ακόμα κι αν έχετε μία σχέση ψιλοχαλαρή ή απλά ένα φλερτ, από τη στιγμή που θα πάψεις να του είσαι δεδομένη, θα του γυρίσουν τα μυαλά και κυριολεκτικά θα κινήσει γη και ουρανό να σε κερδίσει και πάλι! Οι άντρες δεν αγαπούν τις αλλαγές και κυρίως αυτές που εκείνοι αναγκάζονται να κάνουν! Αν λοιπόν εσύ αλλάξεις συμπεριφορά απέναντί του, και όχι πάντα με απώτερο σκοπό απλά επειδή βαρεθήκες να ασχολείσαι, εκείνος να ξέρεις θα σε διεκδικήσει γιατί θα επιδιώξει με νύχια και με δόντια να φέρει τα πράγματα στα δικά του μέτρα και σταθμά.

4. Μιλάνε με έργα και όχι λόγια: Σου ακούγεται κλισέ; Είναι αλλά παράλληλα είναι και αληθινό. Οι άντρες δεν μιλάνε για τα προσωπικά τους πάει και τελείωσε. Μπορεί να είναι γενικά χαρούμενοι και κοινωνικοί, μπορεί να κάνουν τους άλλους να πεθαίνουν στο γέλιο, αλλά σε περιπτώσεις συζητήσεων ή εξομολογήσεων η γλώσσα δένεται κόμπος Μην αγχώνεσαι και κυρίως μην τον ζαλίζεις. Αυτά που νιώθει τα εκφράζει μέσω πράξεων που πίστεψέ μας είναι πολύ πιο σημαντικό. Ξέρετε πότε να ανησυχήσεις; Όταν γνωρίσεις κάποιον που από την πρώτη μέρα σε αποκαλέσει γυναίκα της ζωής του! Στην προκειμένη καλύτερα να φύγεις μακριά!

Δώσε προσοχή: Τα 5 πράγματα που θα προσέξει πάνω σου κατά τη διάρκεια του σεξ

Τον θέλεις; Πώς να του στείλεις μήνυμα και να μη σε περάσει για απελπισμένη