Άντρες... 4 πράγματα που εσύ λατρεύεις και αυτοί σιχαίνονται

Άντρες... 4 πράγματα που εσύ λατρεύεις και αυτοί σιχαίνονται

Όχι ότι το καταλαβαίνουμε αλλά λέμε τώρα

Ως γνωστόν οι άντρες και οι γυναίκες είναι δύο φύλα τόσο διαφορετικά όσο η μέρα με τη νύχτα, που όμως συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο σχεδόν τέλεια! Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να συννενοηθείς και να βρεις μια κοινή γραμμή πλεύσης με κάποιον ο οποίος ακόμα και στα γούστα του δεν έχει καμία σχέση με σένα! Kαι παρόλο που πλέον έχουμε καταφέρει να συνυπάρχουμε τέλεια, είναι κάποιες φορές, που οι γυναικείες εμμονές και οι γυναικείες λατρείες είναι ικανές να κάνουν έναν άντρα έξω φρενών γιατί πολύ απλά δεν είναι σε θέση να καταλάβει γιατί μία γυναίκα αγαπάει το συγκεκριμένο! Εδώ λοιπόν σου έχουμε 4 βασικά πράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν και οι άντρες, μπορούμε να πούμε, ότι μισούν!

1. τα γλυκά πραγματάκια τουαλέτας: Πώς ξεχωρίζεις ένα αντρικό από ένα γυναικείο μπάνιο; Το αντρικό έχει μία πετσέτα, μία ξυριστική μηχανή, ένα after shave άντε και στην καλύτερη μία κολώνια και μπατονέτες για τ' αυτιά! Ε το γυναικείο μπάνιο έχει όλα αυτά τα οποία τελειώνουν σε -άκια και -ούλες! Σαπουνάκια, κρεμούλες, βαζάκια, πετσετούλες, χαλάκια και πάει λέγοντας το πράγμα! Ναι καταλαβαίνουμε ότι το μπάνιο είναι το άντρο των γυναικών και ναι καταλαβαίνουμε ότι αν δεν βάλεις στο μπάνιο σου τα είδη πρώτης ανάγκης πού στο καλό να τα βάλεις, αλλά ο άντρας κοιτάζοντάς τα βλέπει απλά ακαταστασία!

2. Το κλάμα: Δεν εννοούμε μόνο την περίπτωση που μία γυναίκα κλαίει μπροστά στον καλό της για να καταφέρει κάτι, που θα το καταφέρει μπας και σταματήσει την μίρλα, αλλά εννοούμε το κλάμα γενικότερα! Οι άντρες από τα 10 τους περίπου, θεωρούν το κλάμα ως καθαρά γυναικείο προνόμιο και δικαίωμα με αποτέλεσμα ακόμα και σε περιπτώσεις που εμείς θα είχαμε πέσει στα πατώματα και θα χτυπιόμασταν, εκείνοι να κρατούν χαρακτήρα! Τους προτείνουμε να το δοκιμάσουν πάντως γιατί είναι όντως λυτρωτικό!

3. Τις σαπουνόπερες: Όχι δηλαδή ειλικρινά: Έχει τύχει ποτέ να εξομολογηθείς ότι παρακολουθείς σαπουνόπερες και οι άντρες της παρέας να μη γελάσουν δυνατά; Για κάποιο περίεργο λόγο κυριολεκτικά τις σιχαίνονται! Τις θεωρούν κακοφτιαγμένες, χωρίς καμία ουσία και κυρίως καλλιτεχνική αξία! Με λίγα λόγια, προτιμούν να δουν για 90ή φορά τον Σταλόνε να πλακώνει 10 αντιπάλους μαζί, παρά να παρακολουθήσουν μία μελιστάλαχτη σαπουνόπερα! Άντρες...

4. Την Carrie Bradshaw: Αν συναντήσεις άντρα και σας πει ότι αγαπάει το Sex & The City και την SJP τότε μάλλον έχεις πετύχει είδος υπό εξαφάνιση! Οι άντρες σιχαίνονται οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σειρά και κυρίως τις πρωταγωνίστριες, εκτός βέβαια από τη Samantha! Τη θεωρούν κατινίστικη, είναι λίγο, και ότι προάγει τον υπερκαταναλωτισμό, εδώ έχουν απόλυτο δίκιο! Επίσης, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η πρωταγωνίστρια ενώ είναι κακάσχημη-όπως οι ίδιοι πιστεύουν-, εμείς τη βρίσκουμε γλυκιά και σούπερ-στιλάτη, το παίζει μοιραία! Άντε τώρα να τους εξηγήσεις...

3 πολύ καλοί λόγοι για να ΜΗΝ τα ξαναβρείς με τον πρώην σου

5 πράγματα που κανένας άντρας δε θα σου πει για το σεξ (αλλά πρέπει να γνωρίζεις)