Σεξ και... κίνδυνος: Οι 4 στάσεις που μπορούν να σε στείλουν στο νοσοκομείο

Σεξ και... κίνδυνος: Οι 4 στάσεις που μπορούν να σε στείλουν στο νοσοκομείο

Πάρε τις προφυλάξεις σου και... όχι μόνο αυτές που ξέρεις

To σεξ εκτός από ωραίο και απολαυστικό μπορεί κάποιες φορές να γίνει άκρως επικίνδυνο! Εξάλλου όλα τα πράγματα που προσφέρουν ηδονή και ευχαρίστηση εμπεριέχουν και το στοιχείο του κινδύνου, κάτι που τα κάνει ακόμα πιο γοητευτικά και καυτά. Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ, ότι οι περιπέτειες στο κρεβάτι μπορεί να σε οδηγήσουν στο ΚΑΤ; Και αν όχι στο ΚΑΤ σίγουρα σε κάποιο φαρμακείο ή τουλάχιστον στο κρεβάτι του πόνου και ουχί της ηδονής στην προκειμένη. Και ας είμαστε ειλικρινείς φίλη και αδερφή, αυτοί που κινδυνεύουν πολύ περισσότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι άντρες για ευνόητους φυσικά λόγους. Όχι ότι κι εμείς δε διατρέχουμε κινδύνους, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, οι γυναίκες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, καταφέρνουμε να τη σκαπουλάρουμε! Εδώ λοιπόν, σε μία προσπάθεια να ευθυμήσουμε αν θέλεις, μιας και οι μέρες αυτές δεν είναι και οι πιο ευχάριστες, σου έχουμε τις πιο επικίνδυνες στάσεις, έπειτα από έρευνες φυσικά, γιατί εμείς εδώ την αγαπάμε την έρευνα, οι οποίες πολύ πιθανό να αποβούν μοιραίες για τη σωματική σας ακεραιότητα. Kαι των δύο. Έχουμε και λέμε...

1. Ναι ξέρουμε πόσο σου αρέσει να είσαι από πάνω και να κάνεις τα δικά σου. Αντιλαμβανόμαστε επίσης, ότι είναι πολύ πιο εύκολο για σένα να φτάσεις σε οργασμό γιατί έχεις τον έλεγχο των κινήσεων και τοποθετείς το σώμα σου όπου και όπως ακριβώς θέλεις. Έλα όμως που η παραπάνω περιγραφή και η τόσο σέξι αυτή στάση-αρέσει και στον παρτενέρ σου γιατί αράζει και έχει και θέα-μπορεί να φέρει πολύ αρνητικά αποτελέσματα. Τι νομίζεις; Ότι έτσι όπως εσύ χοροπηδάς σαν κατσίκι, το πέος του καλού σου παραμένει ανεπηρέαστο; Μία απότομη κίνηση και έγινε το κακό. Μετά θα βρίσκεται αρκετό καιρό στον πάγκο μέχρι να... γιάνει το τραύμα του κι εσύ να μάθεις να είσαι λιγότερο ενθουσιώδης! Τώρα σοβαρά, τα ποσοστά των αντρών που έχουν νοσηλευτεί με κατάγματα στο επίμαχο σημείο από τη συγκεκριμένη στάση είναι εντυπωσιακά πολλά! Μήπως να πρόσεχες λιγάκι;

2. Και αφού αναλύσαμε τη γυναίκα από πάνω, ήρθε η ώρα να περάσουμε και στο ανάποδο cowgirl, ξέρεις αυτή που του έχεις γυρισμένη πλάτη. Αν στην προγηγούμενη τα ποσοστά επιτυχίας είναι αρκετά σημαντικά, διότι εντάξει από ένα σημείο και μετά μαθαίνεις δεν μπορεί, στη συγκεκριμένη, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα. Δε βλέπεις και δυστυχώς δεν μπορείς να υπολογίσεις! Αποτέλεσμα; Βογγητά, ουρλιαχτά και ίσως λίγο κλάμα, θα συνοδεύσουν το ατύχημά σας και φυσικά στη συνέχεια θα έρθει η μετάνοια. Ναι, να ξέρεις, ότι δε θα σε αφήσει ξανά να κάνεις το Λούκι Λουκ, όσο κι αν εσύ θα θέλεις να ιππεύσεις. Εδώ που τα λέμε, για να αποδώσει η συγκεκριμένη στάση, θέλει τεχνική, ρυθμό και λίγη προσοχή. Αν δεν τα έχεις, άστο καλύτερα.

3. Kαι αφού μιλήσαμε για τη σωματική ακεραιότητα του παρτενέρ, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τη δική μας γιατί κι εμείς δεν είμαστε αλώβητες anyway, παρόλο που κατά γενική ομολογία είμαστε πιο ανθεκτικές σαν οργανισμοί. Λοιπόν το λέμε και το ξεκαθαρίζουμε: Αν έχεις παραπάνω κιλά, ή είσαι... ψηλό κορίτσι και ο παρτενέρ σου δεν είναι ο Khal Drogo-μακάρι να ήταν-τότε ξέχνα το όρθιο γιατί σε βλέπουμε να σκας κάτω σαν καρπούζι! Και όχι μη φοβάσαι, δε θα σπάσεις απολύτως τίποτα, ίσως και να μη στραμπουλήξεις, αλλά ο πόνος που θα αισθανθείς σε οπίσθια και μέση, ξέρεις εκεί χαμηλά στην ουρά, αμέσως μόλις προσγειωθείς, είναι τουλάχιστον σκληρός. Φυσικά ο παρτενέρ σου υποφέρει ήδη από λουμπάγκο, αλλά στην προκειμένη ασχολούμαστε με σένα.

Αγόρια απελευθερωθείτε: 4 πράγματα που θέλει να σου πει αλλά... φοβάται!

4. Και κλείνουμε με μία έκπληξη: Ξέρεις πόσες φορές ανυποψίαστοι εραστές έχουν προσγειωθεί στο πάτωμα, σε μία στιγμή πάθους επάνω στο κρεβάτι; Ειδικά το βαρελάκι που κάνουν κάποιοι- βασικά αυτό δε βολεύει μόνο στις ταινίες;-μπορεί να καταλήξει πραγματικά πολύ άσχημα και να συνοδευτεί από μελανιασμένους αγκώνες μέχρι και... καρούμπαλα. Τελοσπάντων, αν είστε τόσο παθιασμένοι συνεχίστε ό, τι κάνετε, αλλά καλού κακού κάντε πρώτα μία ασφάλεια ζωής. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.

Σε τσακώσαμε: Τα μεγαλύτερα ψέματα που λέμε στους άντρες και... δεν τα πιστεύουν