Γίνε η ιέρεια του σεξ με 8 απλούς τρόπους

Γίνε η ιέρεια του σεξ με 8 απλούς τρόπους

Πάμε στοίχημα ότι δε θα σε ξεχάσει ποτέ;

Φίλη μου όπως έχεις καταλάβει εμείς μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη, σε ενημερώνουμε και σε συμβουλεύουμε, περί σεξ και σχέσεων, ώστε να είσαι πάντοτε προετοιμασμένη, και να ξέρεις πάντα τι ακριβώς θα πρέπει να κάνεις με την εκάστοτε περίπτωση και κυρίως το εκάστοτε ευτράπελο. Και μπορεί όταν έρχεται το θέμα του σεξ στο προσκήνιο, τα πράγματα να είναι πολύ πιο απλά και συγκεκριμένα, γιατί εντάξει με έναν τρόπο γίνεται συνήθως, αλλά υπάρχουν κάποιες πολύ βασικές λεπτομέρειες, που αν τις παρατηρήσεις και κυρίως τις φροντίσεις, είναι ικανές να σε μετατρέψουν, από απλή σεξοβόμβα, που είναι σίγουρο ότι είσαι, στην απόλυτη ιέρεια, που θα αφήνει κάθε αρσενικό με το στόμα ανοιχτό, και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης. Eδώ λοιπόν συγκεντρώσαμε κάποια πολύ συγκεκριμένα γνωρίσματα που θα τον κάνουν να σε θυμάται για πάντα, ακόμα κι αν τελικά δεν καταλήξετε μαζί.

1. Mην είσαι επικριτική: Καλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει γενικότερα να υιοθετήσεις σαν τρόπο σκέψης και ζωής, ακόμα και για την ηρεμία της ψυχούλας σου ένα πράγμα, ξέρουμε όμως ότι το κράξιμο είναι εθιστικό και δεν μπορείς εύκολα να το βγάλεις από τη ζωή σου, αλλά όταν έρχεται το θέμα του σεξ, προσπάθησε να αποβάλλεις ακόμα και την παραμικρή επικριτική διάθεση που μπορεί να έχεις. Όταν για παράδειγμα σου εκμυστηρευτεί κάποια φαντασίωσή του, καλό θα ήταν απλά να τον ακούσεις και είναι μετά στο χέρι σου αν θα την κάνετε πράξη ή όχι. Αλλά κατευθείαν κράξιμο, είναι λίγο κρίμα. Δεν είναι;

2. Γίνε... ευέλικτη: Κορίτσι μου, η γυναίκα που θα μπορέσει να ανακαλύψει ένα sex toy σε οποιοδήποτε αντικείμενο που μπορεί να δει, είναι και αυτή που θα κατακτήσει την.... σεξουαλική κορυφή! Γίνε λοιπόν η γυναίκα αυτή, και ξεκίνα με τα πολύ απλά: Το μπράτσο της πολυθρόνας για παράδειγμα, μπορεί ωραιότατα να χρησιμεύσει για ένα doggy style στα γρήγορα. Θα ενθουσιαστεί να ξέρεις, και φυσικά κάθε φορά που θα σε βλέπει να κοιτάζεις κάτι με μεγαλύτερη αφοσίωση, θα ξέρει τι έχεις στο μυαλό σου.

3. Σκέψου το σεξ: Και όταν λέμε να το σκεφτείς, δεν εννοούμε όταν είσαι σε ένα σημαντικό meeting στη δουλειά, εσύ να έχεις πάρει το βλέμμα της ζαβωμένης και να σκέφτεσαι τον Κωστάκη να σου κάνει διάφορα, και οι συνάδελφοί σου να περιμένουν από σένα να τους τεκμηριώσεις την άποψη που εξέφρασες λίγο πριν. Αυτό που λέμε, είναι να κάνεις συχνά σεξουαλικές σκέψεις, γιατί με τον τρόπο αυτό ανεβάζεις τη λίμπιντό σου και είσαι σχεδόν πάντα έτοιμη για όλα! Λίγο τό 'χεις;

4. Βάζεις τις ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα: Προσοχή, όταν λέμε κάτι τέτοιο, εννοούμε πολύ απλά ότι ακούς τι έχει να σου πει ο παρτενέρ σου και μπαίνεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις πράγματα τα οποία δεν είναι μόνο δική σου επιθυμία αλλά κυρίως δική του. Με τον τρόπο αυτό, προφανώς και δεν αγνοείς τα θέλω σου, αλλά δεν είσαι και η bitch που κάνει ό, τι γουστάρει χωρίς να ενδιαφέρεται για κανέναν άλλο.

5. Είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις νέα πράγματα: Από τη στιγμή που κάτι δε βάζει σε κίνδυνο τη σωματική σου ακεραιότητα, δε βρίσκουμε το λόγο γιατί να μην πειραματιστείς και να μη δοκιμάσεις νέα πράγματα, τα οποία είτε θα σου χρησιμεύσουν ως εμπειρίες, είτε θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σου συστήσουν νέες και... καυτές απολαύσεις.

6. Έχεις αυτοπεποίθηση: Δεν υπάρχει γυναίκα που να είναι σέξι και να πάσχει από παντελή έλλειψη αυτοποπεποίθησης. Αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου. Το sex appeal, σύμφωνα πάντα με την εμπειρία μας, έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το πόσο αγαπάς τον εαυτό σου και πόσο συμβιβασμένη είσαι με την εμφάνισή σου, παρά με το κατά πόσο έχεις ωραίο πρόσωπο, στήθος ή οπίσθια. Οπότε, αρχικά θα πρέπει να τα βρεις με αυτό που είσαι και να αντιληφθείς ότι το παν είναι τι βγάζεις εσύ προς τα έξω και όχι τι βλέπουν οι άλλοι, και πίστεψέ μας, η εμπειρία στο σεξ θα έρθει αυτόματα.

7. Ξέρεις ακριβώς πότε να κάνεις... φασαρία: Ε ναι βέβαια. Γενικότερα η γυναίκα που ξέρει να κάνει σεξ, και είναι ιέρεια να μην επαναλαμβανόμαστε, δε φοβάται να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και να βγάλει και μία κραυγή παραπάνω. Όχι φυσικά σε σημείο να ξεσηκώσει τη γειτονιά και να έρθει η αστυνομία, αλλά σεξ στα βουβά, ποτέ δεν ήταν απολαυστικό.

8. Γέλα με τα... χάλια σου: Η γυναίκα που μπορεί να γελάει με τον ίδιο της τον εαυτό και να αυτοσαρκάζεται δεν μπορεί παρά να είναι ερωτική και ελκυστική. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, επειδή ευτράπελα και ατυχήματα πάντα θα συμβούν, είναι να γελάσεις και να πας παρακάτω! Το ίδιο θα κάνει κι αυτός.