Tαντρικό σεξ: Μήπως έχει έρθει η ώρα να το δοκιμάσεις;

Tαντρικό σεξ: Μήπως έχει έρθει η ώρα να το δοκιμάσεις;

Διάβασε και θα καταλάβεις γιατί είναι τόσο δημοφιλές

Όπως έχεις καταλάβει, αυτή εδώ η στήλη έχει δημιουργηθεί για να σε βοηθήσει στο δύσκολο αγώνα των ανθρωπίνων σχέσεων και φυσικά στο να μπορέσεις να καταλάβεις το σύντροφό σου αλλά και το σεξ-γι' αυτό άλλωστε δε γίνονται όλα;-ακόμα καλύτερα, ώστε να μετατραπείς σε μία νέα γυναίκα, γεμάτη ερωτισμό και φαντασία!

Αν λοιπόν φίλη μου, είσαι ένα παιδί που αγαπάει την... περιπέτεια, την αδρεναλίνη και φυσικά να δοκιμάζει νέα πράγματα, ήρθε η ώρα να σου μιλήσουμε για το ταντρικό σεξ, για το οποίο πάμε στοίχημα ότι έχεις ακούσει, σίγουρα αν είσαι φαν του Sting και της... επίμαχης συνέντευξής του που έμεινε στην ιστορία, αλλά δεν έχεις ιδέα τι είναι και πώς γίνεται.

Λοιπόν, επειδή εμείς εκτός από την έρευνα αγαπάμε και την επιστήμη, έχουμε να σου πούμε, ότι το συγκεκριμένο είδος σεξ, είναι ίσως ό, τι πιο αισθησιακό έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Οι εδικοί λοιπόν υποστηρίζουν, ότι το βασικό για το ταντρικό σεξ, το οποίο προέρχεται από την Ινδία και είναι μέρος μια ολόκληρης φιλοσοφίας, είναι κυρίως η ένωση των δύο εραστών, όχι μόνο σε σωματικό επίπεδο, αλλά κατά βάση πνευματικό.

Ο συγχρονισμός της αναπνοής αλλά και το απαλό αισθησιακό μασάζ, είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του, μιας και βασική προϋπόθεση είναι η... υπέρτατη ένωση αρχικά του πνεύματος και της ψυχής και στη συνέχεια του κορμιού! Αργά και αισθησιακά είναι το μυστικό λοιπόν. Πάρε μία μέρα άδεια από τη δουλειά καλού κακού.

Διάβασε επίσης:

Tι είναι το Karezza και γιατί είναι όλοι ξετρελαμένοι με αυτό;

Oι άντρες μίλησαν Vol.2: Τι σιχαίνονται περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ;