Κρίσιμο ερώτημα: Είναι καλύτερο να χωρίσεις πριν ή μετά τις γιορτές;

Κρίσιμο ερώτημα: Είναι καλύτερο να χωρίσεις πριν ή μετά τις γιορτές;

Ρωτήσαμε τους ειδικούς και καταλήξαμε στι εξής...

Μήπως τα Χριστούγεννα, τα φετινά βασικά, σου δημιουργούν έναν κόμπο στο στομάχι; Μήπως στη θέα ζευγαριών, αντί να ανυπομονείς να πάρεις αγκαλιά τον καλό σου, το μόνο που θέλεις είναι να αρχίσεις να ουρλιάζεις δίχως αύριο; Βρε μήπως θέλεις να χωρίσεις και φοβάσαι να το πεις επειδή πλησιάζουν γιορτές; Λοιπόν εμείς, επειδή είμαστε πάντα εδώ για σένα, ψάξαμε, μάθαμε, ρωτήσαμε ειδικούς, και φυσικά σου έχουμε τις συμβουλές τους. Δεν είναι απαραίτητο να τις ακολουθήσεις, απλά μπορείς να πάρεις μία ιδέα.

Γενικότερα να ξέρεις, ότι είτε είναι ειδικός κάποιος, είτε όχι, η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός πάντα επιβραβεύονται. Με λίγα λόγια, αν όντως δεν μπορείς λεπτό παραπάνω μαζί του πες το και μετά απλά αποδέξου τις συνέπειες. Αν ωστόσο δεν είσαι ο τύπος-καταπέλτης, μπορείς να το κάνεις με πιο κομψό και ευχάριστο τρόπο. Κάνε μία λίστα με τα προτερήματά του, ναι το ξέρουμε ότι σε αφήνουν αδιάφορη στην παρούσα φάση, και πες του ότι τον εκτιμάς και τον αγαπάς για συγκεκριμένους λόγους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ώρα που θα πρέπει να το... ξεφουρνίσεις, είναι μετά τη δουλειά, και πριν το βράδυ, ώστε να του δώσεις χρόνο να το επεξεργαστεί αρκετά πριν πέσει για ύπνο, αλλά και για να έχει χρόνο να βρει έναν ώμο να κλάψει. Σε περίπτωση βέβαια που δεν έχεις σκοπό να το πεις πριν τις γιορτές, φρόντισε να κρατήσεις κάπως τις αποστάσεις σου, και να μην είσαι ενθουσιώδης ούτε με τον ίδιο, ούτε και με τους γονείς του στο οικογενειακό τραπέζι.

8 κουλά πράγματα που σκεφτόμαστε στο σεξ, αλλά δεν παραδεχόμαστε

Γενικότερα, καλό θα ήταν να το πεις πριν, για να μην μπαίνεις στη διαδικασία να υποκρίνεσαι τις άγιες τούτες μέρες. Για καλό όλων σας.

Τέλειος σύντροφος: Υπάρχει και θα τον βρεις σε 4 απλά βήματα