Άντρες και στοματικός έρωτας: 10 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις

Άντρες και στοματικός έρωτας: 10 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις

... και φυσικά να κάνεις

Σίγουρα στο μυαλό του άντρα, βασικά του κάθε άντρα εκεί έξω γιατί είναι και πολλοί και διαφορετικοί, δεν μπορούμε να είμαστε. Κάτι που σημαίνει, ότι εμείς μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε γενικά και όχι συγκεκριμένα, κάτι που ελπίζουμε να καταφέρνουμε γιατί μας ενδιαφέρουν πολύ οι σεξουαλικές σου επιδόσεις. Και ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που κάνει μία γυναίκα την απόλυτη ιέρεια του σεξ και φυσικά την προσωπική Goddess του κάθε αγοριού; Μα φυσικά το σωστό και τίμιο στοματικό. Και εντάξει, μπορεί να το κάνεις χρόνια τώρα, αλλά υπάρχει η περίπτωση να έχεις πέσει σε ντροπιάρηδες, οι οποίοι διστάζουν να σου πουν ακριβώς αυτό που θέλουν και να σε καθοδηγήσουν. Βρε, κι εμείς γιατί είμαστε εδώ κουτό; Λοιπόν για να μην πολυλογούμε-δεν είναι και χαρακτηριστικό μας άλλωστε- συγκεντρώσαμε 10 πραγματάκια, απλά και κατανοητά, τα οποία όλοι οι άντρες θα ήθελαν και θα εύχονταν να γνωρίζεις για τον στοματικό έρωτα. Έχουμε και λέμε...

1. Δεν υπάρχει ποτέ κακή στιγμή για κάτι τέτοιο. Βάλτο καλά στο νου σου, ο άντρας δεν είναι σαν εμάς. Ακόμα κι αν βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ή βλέπει μπάλα με τους κολλητούς, ή έχει κολλήσει με ένα συγκεκριμένο project το οποίο πρέπει να παραδώσει την επόμενη μέρα, αν τον πλησιάσεις, τον κοιτάξεις λάγνα και του κλείσεις και το μάτι, τα έχει παρατήσει όλα και σε έχει ακολουθήσει σα σκυλάκι! Εντάξει, αν αρνηθεί θα υπάρχει πρόβλημα να ξέρεις...

2. Και πάμε στα πιο πρακτικά. Ναι, μπορεί ο άντρας να είναι το ισχυρό φύλο, και μπορεί να σε αρπάζει, να σε κάνει 5 σβούρες στον αέρα και στην συνέχεια να σε προσγειώνει στη... στιβαρή του αγκαλιά-ναι τα έχεις με το Superman τι πρόβλημα υπάρχει;-αλλά είναι και μερικές φορές που επιβάλλεται να κάνεις κι εσύ κάτι. Κατέβασε το φερμουάρ του αργά και βασανιστικά. Μια παράκληση μόνο: Κάντο προσεκτικά γιατί διαφορετικά, θα είσαι η γυναίκα που θα έχεις κάνει έναν άντρα να κλάψει, και μάλιστα γοερά.

3. Koίταξε να δεις καλό μου κορίτσι: Ωραίο είναι να ξεσηκώνεις κινησούλες από ταινίες πορνό που έχεις παρακολουθήσει αλλά το θέμα είναι να το έχεις και λίγο. Αν γενικότερα δεν ξέρεις τι σου γίνεται, μείνε στα πατροπαράδοτα, και άσε τα ακροβατικά για τις επαγγελματίες του είδους.

601cf04c1a14ce4e786324711a0b5fa9 a8600

4. Το deep-throating είναι μύθος. Ε ναι πώς να το κάνουμε τώρα; Αν εσένα σου'χει πεταχτεί το μάτι έξω και αργοπεθαίνεις μόνο και μόνο για να αποδείξεις πόσο ικανή είσαι, συγνώμη αλλά δε θα πετύχεις τίποτα. Δηλαδή αυτός, και μία γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση θα έχει, και με τη χαρά θα έχει μείνει. Γιατί του το κάνεις αυτό; Δεν τον λυπάσαι;

5. Ταξίδεψε γλυκιά μου. Μα γιατί δεν είσαι περιπετειώδης; Βγες από τα καλούπια, άσε τις γνωστές ζώνες και πήγαινε λίγο παραπέρα. Αυτό που σου λέμε με λίγα λόγια, είναι να μην επικεντρώνεσαι σε ένα μόνο σημείο, γιατί κάποια στιγμή καταντάει και βαρετό. Κάνε μία μικρή ξενάγηση με οδηγό τον παρτενέρ και κυρίως το ένστικτό σου. Αν σε απογοητεύσει απλώς δεν επαναλαμβάνεις. ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

6. Άσε στην άκρη τα επιφωνήματα τύπου: «Ω πόσο μεγάλο είναι»! Κοπελιά, ξέρετε και οι δύο ότι δεν είναι. Ή τελοσπάντων, και να είναι, αποτελεί εξαίρεση. Οπότε άσε τα κουλά και καλύτερα να μην πεις τίποτα. Αν ωστόσο πρέπει οπωσδήποτε να πεις κάτι, καθότι και γλωσσοκοπάνα, πες κάτι για τον καιρό. Πιο ασφαλές και λιγότερο ύποπτο!

7. Ζήσε τη στιγμή, αλλά όχι πολύ! Άσε την ηδονή να σε συνεπάρει, μούγκρισε, αναστέναξε, αλλά σε παρακαλούμε θερμά: Μην το παρακάνεις γιατί εκτός του ότι θα τον τρομάξεις θα φανείς και γελοία. Αν ακούσεις κουδούνι να χτυπάει μην αγχωθείς: Μόλις ήρθαν να σου κάνουν εξορκισμό. BELIEVE!!!

463f8fce3524b34e356f8da8036c2f16 3d325

8. Κράτα την οδοντοστοιχία σου μακριά και αυτό είναι διαταγή. Εκτός πια αν σου ζητηθεί, οπότε καλό θα ήταν όταν ολοκληρώσουν τον εξορκισμό το δικό σου, να ρίξουν ένα διάβασμα και σε αυτόν! Εκεί υπάρχει αίμα, νεύρα και αρκετή ευαισθησία. Σίγουρα μετά από λίγο δε θα υπάρχει λογική, οπότε μην απορήσεις αν βρεθείς κάτω από το κρεβάτι. Απλώς αντιδρά ενστικτωδώς και μάχεται για την επιβίωσή του.

9. Φυσικά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να τον... πάρει ο ύπνος! Μην τον παρεξηγείς, οι άντρες έχουν τον ύπνο στο τσεπάκι τους-μα καλά δε νιώθουν τύψεις για τίποτα στο τέλος της ημέρας;-οπότε, όταν είναι ξάπλα με εσένα να τον περιποιείσαι μία ντάγλα θα την νιώσει. Μην το πάρεις προσωπικά.

8 κουλά πράγματα που σκεφτόμαστε στο σεξ, αλλά δεν παραδεχόμαστε

10. Kαι φτάσαμε στο τέλος... Δηλαδή τι περιμένεις ότι ένας άντρας θα θέλει τη στιγμή αυτή; Μα φυσικά να είσαι κυρία και να κρατήσεις τα προσχήματα. Με λίγα λόγια κανείς δε θέλει στο τέλος της συνεδρίας να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία-μας πιάνεις τερατάκι έτσι;-οπότε, σε περίπτωση που δεν επέλθει η πολυπόθητη κατάποση, δεν υπάρχει λόγος να αρχίσεις να φτύνεις λες και σε έχουν ποτίσει δηλητήριο, ούτε και να τρέξεις στην τουαλέτα, σαν να έφαγες μόλις αμύγδαλα, στα οποία είσαι αλλεργική. Γιατί ξέρεις... Μπορεί τα αγόρια να είναι λίγο κάφροι, αλλά πληγώνονται από κάτι τέτοια.

Τέλειος σύντροφος: Υπάρχει και θα τον βρεις σε 4 απλά βήματα

Έρευνα: Τελικά αρέσει στους άντρες να κάνουμε το πρώτο βήμα;