Σεξ χωρισμού: 8 λόγοι για τους οποίους είναι το καλύτερο

Σεξ χωρισμού: 8 λόγοι για τους οποίους είναι το καλύτερο

Για να έχεις κάτι να τον θυμάσαι βρε κουτό

Ο χωρισμός είναι σίγουρα μία έννοια που δεν εκτιμά κανείς. Εντάξει όχι και κανείς, διότι αν έχεις φτάσει στο υπέρτατο σημείο αγανάκτησης, τότε το μόνο που σου μένει είναι να χωρίσεις, μπας και βρεις την υγειά σου. Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν σε μία σχέση που έχει τελειώσει από το φόβο μήπως μείνουν μόνοι τους και αναγκαστούν να στερηθούν το σεξ, το οποίο βέβαια έτσι κι αλλιώς τον τελευταίο καιρό δεν κάνουν. Είναι όμως διαφορετικό να το ψάχνεις και διαφορετικό να το έχεις μπροστά σου, και όταν τελικά απελπιστείς να το... εκμεταλλευτείς. Μην αντιδράς, όλοι αυτό σκέφτονται! Τι γίνεται όμως όταν η απόφαση του χωρισμού έχει παρθεί από κοινού και τα πράγματα έχουν πια πάρει το δρόμο τους; Γιατί τα περισσότερα ζευγάρια ρίχνουν ένα σεξ, έτσι για το αντίο, το οποίο καταλήγει να είναι το καλύτερο της ζωής τους; Μην μπερδεύεσαι όμως. Εσύ καλά κάνεις και χωρίζεις ανεξαρτήτως του σεξ, διότι αυτό έτσι κι αλλιώς θα είναι εξαιρετικό για τους εξής λόγους.

1. Το πρώτο και κύριο: Δε σε νοιάζει τίποτα απολύτως. Δε σε νοιάζει ούτε να τον ικανοποιήσεις, ούτε να του φανείς σέξι, ούτε να προσέξεις τι θα κάνεις μήπως κάτι τον φρικάρει. Το μόνο που σε ενδιάφέρει είναι η καλοπέρασή σου και τίποτα περισσότερο. Το ίδιο και εκείνον βέβαια. Διότι μπορεί να έχετε φτάσει στο σημείο να σπάτε ο ένας τα νεύρα του άλλου, αλλά η σωματική έλξη πάντα θα υπάρχει. Εκτός πια κι αν όντως έχετε... αλληλοσιχαθεί! Εκεί πάμε πάσο.

2. Θυμάσαι εκείνη τη στάση που εσύ λατρεύεις και εκείνος σιχαίνεται; Ε την κάνεις και δεν τον ρωτάς κιόλας. Σε περίπτωση που ξενερώσει, να σε διώξει αποκλείεται, οπότε το μόνο που έχει να κάνει είναι να κάνει υπομονή και στην αμέσως επόμενη κίνηση, να σου κάνει τη στάση ανάποδο χταπόδι που ξέρει ότι σου δημιουργεί κράμπες. Μία σου και μία του.

3. Eπιτέλους οι ανάγκες διασταυρώνονται! Το μόνο που θέλει είναι καυτό σεξ χωρίς καμία δέσμευση, και... μάντεψε: Το ίδιο θέλεις κι εσύ. Καλέ τι ωραία!

4. Σου είναι αδιάφορος οποιοσδήποτε ήχος εξέλθει από το σώμα σου, που υπό άλλες συνθήκες θα σε έκανε να ντραπείς πολύ και να κοκινίσεις. Επίσης δε σε νοιάζει καθόλου αν εκείνος δε βολεύεται όταν εσύ είσαι από πάνω. Ζήσε το όνειρο, ολοκλήρωσε με την ησυχία σου και άσε εκείνον να προσπαθεί να έρθει στην κορύφωση.

5. H στιγμή του οργασμού είναι σίγουρα κάτι που θα θυμάσαι για πάντα. Από την μία θα τη θυμάσαι ως την τελευταία στιγμή ηδονής που σου προσέφερε ο Βαγγέλης, με την προυπόθεση να είναι η τελευταία, και από την άλλη θα τη θυμάσαι ως την μέρα που σήκωσες μια γειτονιά στο πόδι. Χωρίς να σε νοιάζει.

6. Δίνεσαι ψυχή και σώμα σε αυτό που κάνετε τη στιγμή εκείνη, γιατί πολύ απλά δεν έχεις, προηγουμένως, εκνευριστεί μαζί του επειδή δεν κατέβασε το καπάκι της τουαλέτας, ούτε γιατί δεν έβγαλε τα σκουπίδια! Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η ένωση των δύο ιδρωμένων σας-και ουχί βρωμερών-κορμιών και... no strings attached babe.

7. Σε περίπτωση που τον έχεις νεύρα, μπορείς να τα βγάλεις όλα πάνω του. Επιτέλους ας την πληρώσει μία φορά και αυτός που φταίει. Δεν εννοούμε φυσικά να τον στείλεις για νοσηλεία το χριστιανό, αλλά δε θα πάθει και τίποτα αν πάρει μία γεύση από την... Αμαζόνα που κρύβεις μέσα σου.

To ένα και μοναδικό τρικ που θα απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή

8. Και φυσικά σου είναι παντελώς αδιάφορο να μαζέψεις μετά το κρεβάτι και να βάλεις τα βρώμικα σεντόνια για πλύσιμο. Ο λόγος; Είστε σπίτι του!!! Οπότε, αφού τελειώσετε ό, τι κάνετε, του δίνεις το φιλί του αποχαιρετισμού, και κοιμάσαι στο πεντακάθαρο σεντόνι σου, στο ολόδικό σου κρεβάτι, χωρίς να σε ενοχλεί απολύτως κανένας.

Τον θέλεις; 5 τρόποι για να μην μπορεί να σου αντισταθεί