Σεξ με αναμμένα φώτα: 6 λόγοι που θα σε πείσουν να το κάνεις

Σεξ με αναμμένα φώτα: 6 λόγοι που θα σε πείσουν να το κάνεις

Eκείνος δε θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα

Kαι μιας και βρισκόμαστε ακριβώς εν μέσω εορτών, ήρθε η ώρα να πειραματιστείς και να κάνεις κάτι διαφορετικό. Και δεν εννοούμε μόνο στην κοινωνική σου ζωή, αλλά στην προκειμένη στην ερωτική σου. Για παράδειγμα: Μήπως είσαι από εκείνες που για να κάνουν σεξ σβήνουν όλα τα φώτα γιατί ντρέπονται τον καλό τους; Καλά μην απολογείσαι, αυτό το κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, μιας και τα θεματάκια μας τα έχουμε. Μη φανεί η κυτταρίτιδα, μη φανεί η χαλάρωση, ή το σπυρί που έχουμε στα οπίσθια, γενικά μη φανεί οτιδήποτε μαρτυρά ότι είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι. Ε λοιπόν εμείς εδώ σήμερα, ερχόμαστε να ανατρέψουμε όσα ήξερες μέχρι τώρα και να σε ωθήσουμε να κάνεις σεξ με τα φώτα αναμμένα, σε σημείο που να χρειάζεστε και γυαλιά ηλίου. Για να σε πείσουμε, σου έχουμε κάποιους πολύ βασικούς λόγους, με τους οποίους πιστεύουμε θα συμφωνήσεις.

1. Επιτέλους θα δεις πράγματα που δεν είχες ξαναδεί. Και δεν εννοούμε τους καταρράκτες του Νιαγάρα, αλλά βρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε; Στο φως όλα φαίνονται διαφορετικά. Με λίγα λόγια, θα είσαι σε θέση να δεις ακριβώς τι σου κάνει, πού, ακόμα και τις αντιδράσεις του ίδιου του σώματός σου. Ε δεν το λες και λίγο...

2. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει προς την πίσω πόρτα και να δικαιολογηθεί ότι μπερδεύτηκε επειδή δεν έβλεπε. «Πού τα πουλάς αυτά κύριε»; Οπότε είσαι προστατευμένη σίγουρα από ένα ευτράπελο. Σε περίπτωση φυσικά που δεν το θέλεις.

3. Και τελοσπάντων, αφού πηγαίνεις γυμναστήριο τόσο καιρό, μήπως ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου; Έχει κανένα νόημα, ενώ τα οπίσθιά σου βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και κοιτούν αγέρωχα από ψηλά, εσύ να τα κρύβεις; Ε όχι δα. Άναψε λοιπόν τα φώτα, και δείξτου τι κάνει το «λιώσιμο» στο ΤRX.

4. Φυσικά, είσαι σε θέση να δεις και να παρακολουθήσεις από πολύ κοντά κάθε στιγμή της... ολοκλήρωσής του! Θα ανακαλύψεις ένα νέο και άκρως συναρπαστικό κόσμο να ξέρεις.

5. Και γενικά αποφεύγεις οποιοδήποτε ατύχημα, το οποίο είναι ικανό να σε στείλει στα επείγοντα. Ειδικά τώρα στις γιορτές, που όσο να πεις το αλκοόλ ρέει άφθονο, είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει η... στραβή. Lights on please.

4 αντρικές συμπεριφορές που δείχνουν ότι σε χωρίζει και... δεν έχεις πάρει χαμπάρι

6. A και να μην ξεχάσουμε: Νιώθεις ο απόλυτος badass. Γίνεσαι κακούλα, πρόστυχη και όλα τα συναφή διότι αυτό το κάνουν γυναίκες με μεγάλη εμπειρία! Ε ήρθε η ώρα να γίνεις μία από αυτές.

Γιατί οι άντρες απλά... εξαφανίζονται;