Ποιο ήταν το απόλυτο sex trend για το 2015;

Ποιο ήταν το απόλυτο sex trend για το 2015;

Πηγαίνει κάπου το μυαλό σας;

Το σεξ ως γνωστόν, είναι κάτι το οποίο ήταν, είναι και θα είναι το ίδιο όσα χρόνια κι αν περάσουν! Το ίδιο επιθυμητό, το ίδιο σέξι, το ίδιο... πουλιστερό, και γενικότερα θα πρέπει να δεχτούμε ότι οποιαδήποτε κατάσταση κι αν επικρατεί σε ένα μέρος, μία χώρα, μία εργασία όλα μοιραία θα περιστρέφονται γύρω από αυτό-ακόμα και όταν κάποιος υποστηρίζει ότι στόχος είναι τα λεφτά-κάτι που δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος.

Παρόλα αυτά, με την πάροδο του χρόνου, η αρχαιοτέρα των πράξεων διανθίζεται, αποκτά ποικιλία και εξτρά τσαχπινιά, με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε χρόνο, μη σου πούμε και πιο συχνά, να έχουμε και ένα νέο trend το οποίο υιοθετείται και είτε ενθουσιάζει είτε απογοητεύει.

Και ποιο ήταν φίλη- και φίλε φυσικά-το απόλυτο σεξ trend για το 2015; Υποθέτουμε δε θέλει και πολλή σκέψη αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν μία χρονιά η οποία σημαδεύτηκε-κινηματογραφικά φυσικά-από το 50 Shades Of Grey. Χωρίς φυσικά να λαμβάνουμε υπόψη μας τις τελευταίες εβδομάδες της λαίλαπας Star Wars, η κινηματογραφική μεταφορά του best seller, ήταν αυτή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, και έκανε το BDSM το απόλυτο must.

Αναφερόμαστε φυσικά σε όλες αυτές τις... τεχνικές-θα τις πούμε έτσι βρε παιδιά-που περιλαμβάνουν δεσίματα και μια κάποια... ταλαιπωρία, με απώτερο φυσικά σκοπό τον οργασμό και την ευχαρίστηση. Δεν είναι τυχαίο, ότι ακόμα και άτομα πιο... παραδοσιακά και παλιακά, μπήκαν στον πειρασμό να δοκιμάσουν τις προτάσεις του Mr Grey, καταλήγοντας συνήθως απλά... δεμένοι, αλλά με την ικανοποίηση ότι να που τελικά δοκίμασαν και κάτι νεό!

Όταν ένας άντρας ερωτεύεται: Αυτά είναι τα βασικά σημάδια για να το καταλάβεις

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, έχεις ακόμα λίγες ώρες στη διάθεσή σου.

Έρευνα που εκθέτει: Ο αριθμός των emojis που χρησιμοποιείς, δείχνει πόσο σεξ κάνεις

5 πράγματα για τα οποία όλες φρικάρουμε κατά τη διάρκεια του σεξ