6 απροσδόκητα πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται σε μία γυναίκα

6 απροσδόκητα πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται σε μία γυναίκα

Ποιος είπε ότι τα αγόρια δεν είναι πολύπλοκα όντα;

Mπορεί να λέμε ότι τα αγαπητά μας αγόρια είναι πιο ήρεμα πλάσματα και δεν κολλάνε και τόσο σε λεπτομέρειες, αλλά είναι και κάποιες φορές, που κυριολεκτικά μεταμορφώνονται σε υστερικούς τύπους οι οποίοι βγαίνουν εκτός εαυτού και είναι ικανοί να εκτοξεύσουν κατηγορίες με... μίσος και αντιπάθεια. Υστερικοί είπαμε; Όχι όχι! Προς υπεράσπισή τους, να πούμε ότι δεν υπάρχουν υστερικοί άντρες αλλά... υστερικές γυναίκες. Είναι στο DNA μας, στη φύση μας και όσα χρόνια κι αν περάσουν αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Και μπορεί εμείς να βγαίνουμε αρκετά συχνά εκτός εαυτού μαζί τους, εκείνοι έχουν κάποιους συγκεκριμένους λόγους για να μην... μας αντέχουν! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους βασικούς oι οποίοι είναι ικανοί να κάνουν έναν άντρα να κοιτάζει σαν να είδε φάντασμα!

1. Ήρθε η ώρα να το καταλάβουμε: Το σπασμένο νύχι, ή το βερνίκι που έχει κάνει κάποιο κυματισμό στην ακρούλα, ή το χρώμα το οποίο δεν ήταν αυτό που είχαμε φανταστεί, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί έχουμε πληρώσει και θα το υποστούμε για περίπου 3 εβδομάδες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ. Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο φυσιολογικό να κλάψει ένας άντρας για την ήττα της ομάδας του, παρά η γυναίκα για το νύχι που έσπασε. Θα τον φρικάρεις και μετά άντες να τον ηρεμήσεις.

2. Aν σιχαίνονται μία φορά το κλάμα δίχως λόγο, το νύχι είναι λόγος απλά δεν είναι σοβαρός, η πολυλογία μπορεί να τους στείλει για νοσηλεία. Γενικά οι άντρες δεν μιλάνε πολύ, εμείς προτιμάμε αυτούς που αντί να μιλάνε... κάνουν, οπότε τους φαίνεται αδιανόητο ότι εσύ μπορεί να κάθεσαι και να μιλάς ασταμάτητα χωρίς καν να περιμένεις απάντηση. Καθόλη τη διάρκεια του... παραληρήματός σου, κάνει τρομακτικά σενάρια με το μυαλό του. Σκέφτεται για παράδειγμα ότι σε... στραγγαλίζει!

3. Ας μην ξεχνάμε και την περιέργεια η οποία είναι ξεκάθαρα γυναικείο προνόμιο. Κανένας άντρας δε θα καταλάβει ΠΟΤΕ τι στο καλό βρίσκεις όταν παίρνεις την κολλητή σου και πάτε να κατασκοπεύσετε τον πρώην της ο οποίος πολύ πιθανό να είναι σπίτι εκείνη τη στιγμή με τη νυν! Και καλά να ασχολείσαι με άλλους. Όταν όμως ψαχουλεύεις τα πράγματά του, τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα να φας την μπουνιά σου. A, και σε περίπτωση που ανακαλύψει την καπαρντίνα, την περούκα με τις αφέλειες και τα γυαλιά με ενσωματωμένη μύτη και μουστάκι, πες ότι έχουν ξεμείνει από το καρναβάλι της Πάτρας. Δε θα ήταν κομψό να μάθει ότι τα χρησιμοποίησες την προηγούμενη εβδομάδα!

4. Eπίσης κάτι άλλο απρόσμενο που δεν αντέχουν, είναι το υπερβολικά βαρύ μακιγιάζ. Βασικά αν τους ρωτήσεις, προτιμούν να έχεις πάνω σου τα απολύτως απαραίτητα, ή και καθόλου, παρά να μοιάζεις με τις αδερφές Καλουτά στα show τους! Όχι συγνώμη, αλλά είναι δυνατόν μία γυναίκα που έχει τραβήξει το eye liner μέχρι το αυτί, έχει βάλει ψεύτικη βλεφαρίδα, κόκκινο κραγιόν με 2 εκατοστά περίγραμμα και ρουζ λες και είναι η μικρή Λουλού και πάει στο σχολείο, να είναι σέξι; Όχι είναι δυνατόν;

5. Προσοχή αυτό θα σε αιφνιδιάσει: Έχεις καταλάβει ότι το να μιλάς για δίαιτες μπροστά σε άντρες, και φυσικά να μην τις εφαρμόζεις είναι τουλάχιστον κωμικό; Αλήθεια, δεν υπάρχει λόγος να ανοίξεις την κουβέντα αυτή, αφού ξέρεις ότι στο τέλος της ημέρας θα φας burger. Επίσης: Γιατί να φας και σήμερα burger χρυσή μου; Χάθηκε δηλαδή να φας κάτι πιο υγιεινό και ελαφρύ; Κάπως έτσι αρχίζεις και... πλαταίνεις και μετά άντε να μαζευτείς. Και ξέρεις ποια είναι η αδικία έτσι; Ότι αν αποφασίσετε όντως να κάνετε δίαιτα, εκείνος θα χάσει τα κιλά μέσα σε ένα μήνα, κι εσύ απλά θα παλεύεις μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα, όπου και θα... ξανακυλήσεις στις ακολασίες!

Γυναίκα και φλερτ: Τα πιο αστεία πράγματα που κάνουμε και γινόμαστε... ρεζίλι

6. Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος: Μία μεγάλη πλειοψηφία των αντρών, ενοχλούνται πολύ από την έλλειψη κοινωνικής παιδείας μίας γυναίκας. Προσοχή, πριν παρεξηγηθούμε ας εξηγηθούμε: Το να έχει ένας άνθρωπος παιδεία, δεν έχει να κάνει με την μόρφωση ή την καταγωγή του, αλλά καθαρά και μόνο με την ικανότητά του να μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τις περιστάσεις. Κανένας δε θέλει μία γυναίκα στο πλευρό του που να φοράει τα απολύτως απαραίτητα, βρίζει ή ανοίγει το στόμα της και πετάει τούβλα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους άντρες, αλλά τώρα μιλάμε για εμάς. Ξέχασε τις ελληνικές ταινίες με το φτωχοκόριτσο που δεν έχει βγει από το σπίτι του αλλά το ερωτεύεται ο κοσμοπολίτης, ζάμπλουτος playboy! WHAT? Αυτά συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Sorry...

Έξω από τα δόντια: 6 άντρες εξηγούν γιατί απλά... εξαφανίστηκαν