Γιατί οι άντρες κοιμούνται αμέσως μετά το σεξ;

Γιατί οι άντρες κοιμούνται αμέσως μετά το σεξ;

Το αιώνιο ερώτημα βρίσκει επιτέλους απάντηση

Μη νομίζεις ότι δε σε καταλαβαίνουμε, όταν εσύ αμέσως μετά το σεξ θέλεις λίγη κουβεντούλα, να πείτε κανά καλαμπούρι, να μιλήσετε για τη σχέση σας βρε αδερφέ-Jesus- και εκείνος πέφτει φαρδύς πλατύς και αρχίζει τα ροχαλητά-γιατί έχει και στραβό διάφραγμα από τότε που έπαιζε σχεδόν επαγγελματικά ποδόσφαιρο-μα όλοι πια; Ναι σε καταλαβαίνουμε και είμαστε στο πλευρό σου, αλλά καλώς ή κακώς δεν είναι ο καλός σου αυτός που πρέπει να κατηγορήσεις.

Η φύση βλέπεις, που τα έχει φτιάξει όλα τόσο αρμονικά, έχει φροντίσει να μας σπάει και τα νεύρα με συνήθειες σαν αυτή, και μάλιστα χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως. Σύμφωνα λοιπόν με άρθρο που δημοσιεύεται στο Μen's Health, για όλα φταίει η ορμόνη προλακτίνη, η οποία φέρνει την ενοχλητική υπνηλία στα αγαπητά μας αγόρια.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, η ορμόνη αυτή κατευνάζει τη δράση της ντοπαμίνης με αποτέλεσμα να έρχεται σιγά σιγά ο λήθαργος, κάτι που δε συμβαίνει στις γυναίκες οι οποίες διαθέτουν την ορμόνη αυτή σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα-κοινώς είμαστε νευρόσπαστα-, ενώ σε περίπτωση που θέλεις να τον κρατήσεις λίγα παραπάνω λεπτά ξύπνιο, προτίμησε καμιά στάση μπελαλίδικη και όχι ας πούμε εσένα από πάνω, γιατί θα το φας το κεφάλι σου!

4 συμβουλές για τους πιο έντονους οργασμούς που είχες ποτέ

Τώρα τι να σου πούμε: Αν τελικά η φύση υπερνικήσει την επιθυμία του για κουβέντα-την οποία σίγουρα λατρεύει (!)-τότε διάβασέ του την Κοκκινοσκουφίτσα, δώστου και ένα γλυκό φιλί για καληνύχτα και άστον στην αγκαλιά του Μορφέα! Στο μεταξύ εσύ μπορείς να κάνεις μανικιούρ.

6 βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες λατρεύουν να κάνουν στοματικό