Η τέχνη του sms: Τι να στείλεις και τι όχι, αν θέλεις να τον κάνεις δικό σου

Η τέχνη του sms: Τι να στείλεις και τι όχι, αν θέλεις να τον κάνεις δικό σου

Γιατί καλώς ή κακώς γίνονται παρεξηγήσεις

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, γλυκό και έντονο από το να γνωρίζεις κάποιον, να σου αρέσει και φυσικά να ψάχνεις τρόπους να τον πλησιάσεις, ΧΩΡΙΣ να κάνεις βλακείες. Ευτυχώς πλέον, που υπάρχουν και τα κινητά, και αποφεύγεις την τεράστια αμηχανία τoυ πρώτου τηλεφώνου, ακόμα χειρότερα αν το σηκώσει ο πατέρας σου, μιας και πλέον έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τα γραπτά μηνύματα. Βέβαια, μπορεί το μήνυμα να φαντάζει πιο εύκολο, αλλά αν δεν προσέξεις, μπορεί να αποδειχθεί ολέθριο. Nαι φίλη μου, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να γίνουν παρεξηγήσεις, από κει που δεν το περιμένεις, και τελικά να μείνεις μόνη και να αναρωτιέσαι τι στο καλό μπορεί να έφταιξε. Eδώ λοιπόν, σου έχουμε κάποια βασικά πράγματα που θα πρέπει να αποφύγεις όταν στέλνεις μήνυμα σε έναν άντρα, σε περίπτωση φυσικά που θέλεις να συνεχίσεις μαζί του για... περισσότερα.

1. O μύθος των ημερών: Είναι ένας ωραίος τύπος στο γυμναστήριο. Πιάνετε την κουβέντα, σου δίνει το κινητό του- λάθος βέβαια γιατί ένας άντρας πάντα ζητάει αριθμό αλλά πες ότι σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήταν απλά διακριτικός-κι εσύ αφήνεις να περάσουν τουλάχιστον 4 μέρες πριν του στείλεις κάτι. ΠΑΣ ΚΑΛΑ; Το ξέρεις ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σε έχει ξεχάσει, να έχει βγει με άλλη, να έχει επιστρέψει η πρώην του, να έχει γίνει πατέρας ή να τον πήρανε φαντάρο; Την επόμενη μέρα το αργότερο! Και πολύ λέμε.

2. Και πάμε στο τι θα στείλεις: Δε στέλνεις ποτέ ένα απλό «γεια». Τι γεια; Είσαι 10 ετών ή μήπως θέλεις να του προτείνεις να πάτε βόλτα στο πάρκο να κάνετε τσουλήθρα; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να του στείλεις ένα μήνυμα σε φάση: «Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα»! Δεν ρωτάς κάτι, που σημαίνει ότι δεν εκβιάζεις την απάντηση. Αν στείλει είναι κάτι παραπάνω από θετικό οπότε προχώρα. Αν μάλιστα είσαι αυτό που λέμε player, πάρτο πάνω σου και πρότεινέ του ποτό, απόψε! Έχεις καταλάβει ότι είσαι η Μις Αυτοπεποίθηση έτσι;

3. A και να μην ξεχνιόμαστε: Η γραμματική, το συντακτικό και γενικά τα ορθογραφικά λάθη, παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο από όσο φαντάζεσαι. Εντάξει σε ικετεύουμε: Μην κάνεις λάθος την ορθογραφία κάποιας λέξης και προσπάθησε να υπερνικήσεις το άγχος σου και αυτά που γράφεις να βγάζουν νόημα. Θα γελάσει μαζί σου και δε θα έχει και άδικο.

4. Πρόσεχε τον τόνο σου: Το να βρίσκεις εσύ και η παρέα σου κάτι αστείο, δε σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και με τους άλλους ανθρώπους. Οπότε, προσπάθησε να μην πεις κάτι ακραίο ή κάτι διφορούμενο, γιατί μπορεί να είναι παρεξηγησιάρης και αντί για ραντεβού να κερδίσεις αδιαφορία ή στη χειρότερη κανά... μπουκέτο! Οπότε, ακόμα κι αν έχεις απίστευτο και πηγαίο χιούμορ, συγκράτησέ το for God's sake.

7 αναπάντεχα σημεία που μπορείς να τον αγγίξεις και να τον... ξετρελάνεις

5. Η ώρα της απάντησης: Άλλο ένα βασικό θέμα που απασχολεί αρκετά. Γενικότερα αυτό που λένε ότι καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο μέχρι να απαντήσεις, δεν είναι εντελώς λάθος. Επίσης δεν είναι εντελώς λάθος ότι ο άλλος μπορεί να υποθέσει ότι κάθεσαι πάνω από το τηλέφωνο, ότι είσαι απελπισμένη ή ότι δεν έχεις και πολλά ενδιαφέροντα στη ζωή σου. Ναι δυστυχώς όλα αυτά θα τα σκεφτεί. Οπότε μπορείς να καθυστερήσεις λιγάκι να απαντήσεις. Ακόμα καλύτερα αν του στείλεις κάτι του τύπου: «Συγνώμη ήμουν γυμναστήριο και τώρα το είδα. Όλα καλά;» Εντάξει εκεί να ξέρεις ότι τον έχεις ήδη ενθουσιάσει. Το ακόμα καλύτερο; Εσύ είσαι στην πραγματικότητα στον καναπέ, τρως σοκολάτες και απλά περιμένεις πάνω από το κινητό μήνυμά του!!!

Ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού