Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι single;

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι single;

Ψάξε, ψάξε δε θα το βρεις

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Είσαι single για κάποιο λόγο αόρατο και σκοτεινό, βαθιά μέσα μας πάντα τον ξέρεις, αλλά συνήθως δεν τον παραδέχεσαι. Kαι αφού έχεις συμβιβαστεί με την μοναξιά σου, έχεις και τον κόσμο να σε ρωτάει γιατί είσαι μόνη και πώς και δεν έχεις βαρεθεί και τι κάνεις anyway μόνη σου τα βράδια.

Μοναχική μας φίλη εκεί έξω, ήρθε η ώρα να σε φτιάξουμε και να σε κάνουμε να ξεφυσήσεις με ανακούφιση μιας και υπάρχει ένα βασικό πράγμα στο οποίο οι singles υπερτερούν σε σχέση με τους δεσμευμένους, εκτός φυσικά από το γεγονός ότι έχουν συνήθως καλύτερα κορμιά, μιας και σχέση σημαίνει και λίγο περισσότερο φαγητό! Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα μιας έρευνας, το βασικό προτέρημα των μοναχούληδων είναι το εξής απλό: Δεν αγχώνονται για το αν κάποιος... τους κερατώνει!

3e7942fa41c2963cbd7300c6e8e716b0 0c843

Βάλε μόνο με το νου σου, το άγχος που ένιωθες όταν ήσουν σε σχέση και ο καλός σου καθυστερούσε να απαντήσει σε μήνυμά σου, ή τις άυπνες νύχτες σου όταν εκείνος έβγαινε με τους φίλους του, περιτριγυριζόμενος από αμέτρητες γυναίκες και φυσικά αλκοόλ! Ε και αν το καλοσκεφτείς, το να είσαι σε θέση να κοιμάσαι καλά, είναι μεγάλη υπόθεση.

Θέμα που πονάει: Πώς πρέπει να αντιδράς όταν απλώς... δε σε γουστάρει;

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν βασικά μειονεκτήματα του να είσαι και μόνος, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε άλλη φορά. Επίσης, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν κερατώνουν αλλά αυτοί είναι ίσως είδος υπό εξαφάνιση.

6 γυναικεία λάθη που ξενερώνουν τους άντρες στο σεξ

Η ώρα του προβληματισμού: Τα βασικά χαρακτηριστικά ενός πολύ κακού σεξ