Mην ντρέπεσαι: 6 άβολες ερωτήσεις γύρω από το σεξ που φοβάσαι να κάνεις

Mην ντρέπεσαι: 6 άβολες ερωτήσεις γύρω από το σεξ που φοβάσαι να κάνεις

Και ήρθε η ώρα να σου απαντήσουμε

Η φύση του ανθρώπου, και κυρίως της γυναίκας είναι περίεργη, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε κάτι να πέσει κάτω, χωρίς να μπούμε στη διαδικασία να το αναλύσουμε και τελικά να μπορέσουμε να το αντιληφθούμε. Και αν για τα μαλλιά, τα ρούχα και το μακιγιάζ, έχουμε τους ειδικούς ανά πάσα ώρα και στιγμή, τι γίνεται με την περιέργεια και τις διάφορες απορίες που έχουμε γύρω από το σεξ; Γιατί κακά τα ψέματα, άλλο να ρωτάς αν σου πηγαίνουν οι αφέλειες και αν μπορείς να φορέσεις το παντελόνι καμπάνα με μποτάκι, κι άλλο να ρωτάς για... πέη και στάσεις. Παρόλα αυτά, και επειδή εμείς δε θέλουμε να σε αφήνουμε με απορίες, από φόβο μήπως τα αναπάντητα ερωτήματα γιγαντωθούν μέσα σου, λέμε να αναλύσουμε, και κυρίως να απαντήσουμε, κάποιες από τις πιο... άβολες και ντροπιαστικές απορίες σου γύρω από το σεξ! Φυσικά και είναι και δικές μας απορίες, οπότε μη νιώθεις άσχημα. Κάποια πράγματα είναι τόσο περίεργο να τα ρωτάς, όσο και να τα απαντήσεις. Αλλά εμείς για σένα και μόνο θα κάνουμε μία εξαίρεση. Ας πάμε να δούμε...

1. Μπορεί όντως ένα πέος να σπάσει; Εντάξει δεν ξέρουμε αν θα σε σοκάρουμε, αλλά οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο δεν είναι κόκαλο, παρόλο που ίσως σε κάποιες περιστάσεις-υποθέτουμε αντιλαμβάνεσαι τι εννοούμε-μπορεί και να... θυμίζει! Οπότε και για να σε ηρεμήσουμε, το πέος δεν μπορεί σίγουρα να σπάσει. Παρόλα, αυτά, μπορεί να τραυματιστεί και μάλιστα άσχημα, είτε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής, είτε κατά τη διάρκεια της... αυτοικανοποίησης (στο σημείο αυτό να τονίσουμε το πόσο άγαρμπα είναι μερικά αγόρια). Στην περίπτωση αυτή, φορτώσέ τον σε ένα αμάξι και πήγαινέ τον στα επείγοντα. Προσοχή: Μην τσαλαπατήσεις κι άλλο την αξιοπρέπειά του που βάζουμε ένα στοίχημα ότι θα... έρπεται. Δείξε κατανόηση γιατί εκτός του είναι κρίμα, πονάει κιόλας ο καημένος.

2. Τι να κάνω αν δεν έχω ποτέ μου οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ; Κοίταξε να δεις, η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο δεν είναι σπάνιο αλλά είναι σίγουρα δυσάρεστο. Παρόλα αυτά, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, δε συμβαίνει τίποτε άλλο, εκτός από τον... μη εντοπισμό του κατάλληλου σημείου που θα σε βοηθήσει να τελειώσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να... ψαχτείς και στη συνέχεια να δώσεις οδηγίες στον παρτενέρ σου. Σε περίπτωση βέβαια, που το πρόβλημα συνεχίσει να υφίσταται τότε θα πρέπει να επισκεφτείς το γιατρό σου γιατί υπάρχει περίπτωση τα αίτια να είναι παθολογικά. Σε όλες τις περιπτώσεις βέβαια: Μην πανικοβάλλεσαι.

3. Yπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που μπορείς να φας για να έχεις... ωραία γεύση εκεί κάτω; Αρχικά να σου πούμε ένα μεγάλο μπράβο που σε ενδιαφέρει τόσο πολύ, όχι μόνο η δική σου ευχαρίστηση αλλά και του παρτενέρ σου, στην προκειμένη η γεύση αλλά τελοσπάντων. Όσο περίεργο κι αν σου φανεί, όντως υπάρχουν τροφές που βελτιώνουν τη γεύση των κολπικών υγρών όπως αντίστοιχα υπάρχουν κι αυτές που αν τον αγαπάς καλό θα ήταν να αποφύγεις. Φρούτα και λαχανικά θα κάνουν τη γεύση εκεί στα χαμηλά... μούρλια -δώσε βάση στον ανανά και το σέλινο- ενώ το κρέας, τα ψάρια και τα γαλακτοκομικά, θα την κάνουν απλώς πιο έντονη. Έντονη, ίσως και δυσάρεστη γεύση, δίνουν τα πικάντικα φαγητά, η καφείνη και το σκόρδο. Αλλά βρε κορίτσι μου, αν φας ένα κιλό σκορδαλιά και μετά πας να κάνεις σεξ, είσαι άξια της μοίρας σου.

4. Είναι φυσιολογικοί οι ήχοι που προέρχονται από τον κόλπο; Ε φυσικά και είναι βρε κορίτσι μου γιατί και πρακτικά να το πάρεις, δε γίνεται να βάλεις κάτι μέσα σε κάτι άλλο, χωρίς να μπει και... αέρας! Και επειδή στην προκειμένη μιλάμε για ζωντανό οργανισμό, το αποτέλεσμα είναι ήχοι, οι οποίοι εσένα μπορεί να σε φρικάρουν-εντάξει μοιάζουν έντονα με το άλλο-αλλά εκείνον τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Εκτός πια αν πας με παρθένο, οπότε εκεί σίγουρα ένα σοκ θα το πάθει. Θα μάθει όμως...

5. Τι είναι το squirting; Επειδή είσαι γυναίκα σε συγχωρούμε που δεν το γνωρίζεις, γιατί να ξέρεις άντρας που σέβεται τον εαυτό του, και κυρίως έχει δει... πολύ πορνό στη ζωή του, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το γνωρίζει. Ο επιστημονικός όρος γι'αυτό λοιπόν, είναι η εξαγωγή υγρού γύρω από την ουρήθρα! Με λίγα λόγια, μοιάζει πολύ με τα υγρά του άντρα-χωρίς φυσικά το σπέρμα-κάτι που το κάνει αρκετά... εντυπωσιακό! Να ξεκαθαρίσουμε, ότι το συγκεκριμένο δεν το κάνουν όλες οι γυναίκες, και όχι φυσικά πάντα. Το ότι γίνεται συχνά στις ταινίες πορνό, πιθανότατα να μην είναι και... αλήθεια!

10 αλήθειες για τον οργασμό, που θα σου αλλάξουν τη ζωή

6. Τι κάνω όταν το πέος του είναι υπερβολικά... μεγάλο; Εντάξει η αλήθεια είναι ότι αφού ακόμη και η Samantha Jones φρίκαρε στην αίσθηση και τη θέα ενός υπέρ το δέον προικισμένου οργάνου, τότε κορίτσι μου μη ντρέπεσαι να εξομολογηθείς τη δυσαρέσκεια και τη δυσκολία σου. Ούτε τρελή είσαι ούτε αχάριστη. Πονάς και δεν μπορείς αν απολαύσεις το σεξ. Ωστόσο, αντί να τον κάνεις να αισθανθεί άσχημα λέγοντάς του ότι είναι τερατογένεση (κάνουμε και λίγο χιούμορ να περνάει η ώρα) πες του γλυκά και διακριτικά να... χρησιμοποιεί λίγο παραπάνω τα χέρια και το στόμα του, μπας και δεις κι εσύ προκοπή.

Aυτοί είναι οι 4 πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας λέει ψέματα