Οι 4 πρώτες σκέψεις ενός άντρα έπειτα από ένα one night stand

Οι 4 πρώτες σκέψεις ενός άντρα έπειτα από ένα one night stand

Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει μέσα στο αντρικό κεφάλι;

Όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσες μελέτες κι αν γίνουν, ποτέ οι άντρες δεν πρόκειται να καταλάβουν τι γίνεται στο γυναικείο μυαλό και ποτέ οι γυναίκες στο αντρικό. Τα πράγματα είναι απλά και ας μην τα κουράζουμε. Ωστόσο, επειδή εμείς είμαστε εδώ για να βοηθάμε με τον τρόπο μας όσο μπορούμε, λέμε να κάνουμε μία προσπάθεια να εξερευνήσουμε το... αχανές αντρικό μυαλό και τις βαθύτερες σκέψεις τις οποίες και κάνει! Φυσικά το να καταπιαστούμε με κάθε σκέψη χωριστά θα ήτο χρονοβόρο και εντελώς ανώφελο, ωστόσο θα θέλαμε, με τη βοήθεια των αντρών πάντα να σου δώσουμε μία ιδέα του τι μπορεί να σκέφτονται αμέσως μετά το σεξ! Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, λέμε να αγγίξουμε το ευαίσθητο θέμα του one night stand και όλες τις σκέψεις που κατακλύζουν το αντρικό μυαλό την αμέσως επόμενη μέρα. Δώσε βάση λοιπόν...

1. Πού βρίσκομαι; Τι έγινε;: Συνήθως, για να μην σου πούμε πάντα, τα one night stands έρχονται έπειτα από ξέφρενες νύχτες με πολύ αλκοόλ! Επίσης οι άντρες, επειδή πίνουν περισσότερο από τις γυναίκες, και επειδή έχουν και μία τάση προς την.... αμνησία, τείνουν να μη θυμούνται και πολλά την επόμενη μέρα! Υπάρχει δηλαδή πολύ μεγάλη πιθανότητα, να μην έχουν καν αντιληφθεί ότι δίπλα τους κοιμάται ένας άλλος άνθρωπος! Όταν λοιπόν το συνειδητοποιήσουν, σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό τους προσπαθώντας να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ της αλκοολικής νύχτας που πέρασαν! Τι έγινε, πώς έγινε και με ποια έγινε... Όλα αυτά λοιπόν του παίρνουν τουλάχιστον κανά μισάωρο. Αφού λοιπόν τα ξεκαθαρίσουν όλα αυτά, προχωράμε στη δεύτερη φάση...

2. Θεέ μου, τι έκανα;: Η δεύτερη φάση είναι αυτή της απόγνωσης όταν συνειδητοποιούν το πρόσωπο με το οποίο και έκαναν σεξ! Συνήθως είναι κάποια που υπό φυσιολογικές συνθήκες ΔΕΝ πρέπει να κάνουν σεξ μαζί της ή κάποια την οποία υπό επίσης φυσιολογικές συνθήκες δεν θα γυρνούσαν να κοιτάξουν! Οπότε και στις δύο περιπτώσεις έχουμε την απόγνωση και φυσικά την πλήρη μεταμέλεια. Δυστυχώς βέβαια, το κακό έχει γίνει! Και οι ίδιοι το γνωρίζουν!

3. Τι θα πω στα παιδιά;: Ε βέβαια, οι φίλοι στη ζωή ενός άντρα είναι το Α και το Ω! Και φυσικά τρέμει και μόνο στη σκέψη ότι θα τον χλευάσουν, ότι θα τον κοροιδέψουν ότι ακόμα χειρότερα θα τον κράξουν! Το «καλά ρε συ πόσο είχες πιει;» είναι μία κλασική ατάκα που ακούγεται συνήθως και πιστέψέ μας πονάει πολύ. Όχι ότι όλοι δεν κάνουν λάθη, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να κρίνουμε των άλλων παρά τα δικά μας. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα οι φίλοι θα το μάθουν!

Ποιες είναι οι αγαπημένες στάσεις των αντρών και ποια θα ήθελαν να τους κάνεις πιο συχνά;

4. Να της τηλεφωνήσω;: Συνήθως τα one night stands, πέρα από το πάθος και ίσως το... λάθος της στιγμής, καταλήγουν με έναν αμήχανο αποχαιρετισμό, μεταξύ δύο ουσιαστικά αγνώστων! Την ώρα που εκείνος σε αποχαιρετά να ξέρεις ότι μέσα στο κεφάλι του υπάρχουν άπειρες σκέψεις αλλά σίγουρα εκείνη του τηλεφώνου κυριαρχεί! Για κάποιο περίεργο λόγο αισθάνονται υποχρεωμένοι να στείλουν ένα μήνυμα ή να πάρουν ένα τηλέφωνο ακόμη κι αν δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους να επιδιώξουν μία νέα συνάντηση! Άβυσσος η ψυχή του άντρα.

Η επικίνδυνη τάση στο σεξ, που όλο και περισσότερα ζευγάρια υιοθετούν