4 μεγάλες αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για τους άντρες

4 μεγάλες αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για τους άντρες

Δώσε προσοχή

Σπαταλάμε ώρες ατελείωτες με τις φίλες μας μπας και βγάλουμε άκρη με τους άντρες και γενικότερα με το τι θέλουν και τι τραβάει η ψυχούλα τους! Εκτός του ότι φυσικά δεν τα καταφέρνουμε, γιατί εδώ δεν ξέρουμε εμείς τι θέλουμε, θα μάθουμε για τους άντρες, καταλήγουμε σχεδόν πάντα να χτυπάμε ηχηρά το χέρι στο τραπέζι εκτοξεύοντας βρισιές και κατάρες προς όλα τα αρσενικά του πλανήτη και λέγοντας πια το κλασικό, πως είναι όλοι γουρούνια! Καλώς ή κακώς τα γουρούνια, όπως και οι άντρες, είναι συμπαθέστατα! Το πρόβλημα με την πλειοψηφία των γυναικών, είναι ότι συχνά πυκνά λαμβάνει ελλειπή ενημέρωση! Για να γίνουμε πιο σαφείς, εννοούμε ότι δεν τα πηγαίνουμε καλά με τους άντρες γιατί πολύ απλά δεν τους ξέρουμε! Όχι ότι θα τους μάθουμε ποτέ, όπως κι εκείνοι εμάς, αλλά όσο να πεις υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα τα οποία τα συναντάμε στη συντριπτική πλειοψηφία των αντρών και αποτελούν βασικότατα χαρακτηριστικά τους. Δες κάποια από αυτά...

1. Δεν τον ενδιαφέρουν τα μηνύματα: Πραγματικά θεωρούμε ότι η εποχή των παππούδων και των γονιών μας ήταν μακράν καλύτερες από τη δική μας. Ο λόγος; Όταν κάποιος ήθελε μία γυναίκα, ζητούσε το τηλέφωνό της και την επόμενη την έπαιρνε, μιλούσαν, έβγαιναν βόλτα και όλα καλά! Μπορεί αυτό να γίνεται και στις μέρες μας, αλλά το θέμα είναι το πώς γίνεται. Πλέον, υπάρχουν τα κινητά και φυσικά το facebook! Και από τη στιγμή που υπάρχουν αυτά, υπάρχει και η γυναικεία παράνοια! «Μα γιατί δεν απαντάει στο μήνυμα», το έκτο της μέρας, «γιατί με βλέπει online στο facebook και δεν στέλνει ένα γεια», και όλα αυτά τα γνωστά και μη εξαιρετέα παράπονα που όλες έχουμε κάνει. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο άντρας δεν τα πάει καλά με τα μηνύματα και γενικότερα με την επικοινωνία εξ' αποστάσεως. Και τελοσπάντων, προφανώς και θα στέλνει περισσότερα μηνύματα μέχρι να σε κατακτήσει! Να ξέρεις ότι άπαξ και κάνετε έστω και μία φορά σεξ, δεν θα πάψει να επικοινωνεί, αν είναι κύριος βέβαια, αλλά σίγουρα όχι με την ίδια συχνότητα και τον ίδιο ενθουσιασμό. Το νερό μπήκε στο αυλάκι και τώρα μπορεί να ηρεμήσει!

2. Δεν τους αρέσουν τα πολλά λόγια: Όσο παλιακό και παρωχημένο κι αν ακουστεί αυτό-πρωταγωνιστής ελληνικής ταινίας και βάλε-, είναι απόλυτα σωστό και αληθινό! Οι άντρες δεν μιλάνε πολύ ή για να είμαστε και πιο ακριβείς, δεν μιλάνε πολύ για τα προσωπικά τους. Μπορεί να είναι γενικά χαρούμενοι και κοινωνικοί, μπορεί να είναι η ψυχή της παρέας και να κάνουν τους άλλους να πεθαίνουν στο γέλιο, αλλά σε περιπτώσεις συζητήσεων ή εξομολογήσεων η γλώσσα δένεται κόμπος και το μόνο που κάνει είναι να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι! Μην αγχώνεσαι και κυρίως μην τον ζαλίζεις τον άνθρωπο. Αυτά που νιώθει τα εκφράζει μέσω πράξεων που πίστεψέ μας είναι πολύ πιο σημαντικό. Ξέρεις πότε να ανησυχήσεις; Όταν γνωρίσεις κάποιον που από την πρώτη μέρα σε αποκαλέσει γυναίκα της ζωής του! Στην προκειμένη καλύτερα να φύγεις μακριά!

3. Θέλουν να σε κάνουν ευτυχισμένη απλά δεν ξέρουν τον τρόπο: Ναι αυτό συμβαίνει και είμαστε κάθετοι και απόλυτοι! Για ποιον άλλωστε λόγο ένας άντρας να ασχολείται μαζί σου αν δε θέλει το καλό σου; Απλά τις περισσότερες φορές, εκτός του ότι ίσως να μην ξέρει τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και ζητάς, να μην ξέρει και πώς να σου το δώσει! Και μπορεί εσύ να του εξηγείς επακριβώς τι θέλεις και τι θα μπορούσε να σε κάνει ευτυχισμένη, αλλά ο άντρας όταν του κάνουν υποδείξεις, βγαίνει ο ανατολίτης από μέσα του, μουλαρώνει και σε αφήνει στην... τύχη σου! Με λίγα λόγια, καλό θα ήταν να ζητάς και όχι να απαιτείς πράγματα γιατί ακόμα κι αν θέλει να σου τα δώσει δεν θα το κάνει από αντίδραση!

Οι 4 πρώτες σκέψεις ενός άντρα έπειτα από ένα one night stand

4. Αν σε χάσει θα κάνει τα πάντα για να σε ξανακερδίσει: Ακόμα κι αν δεν τρελαίνεται για σένα και ακόμα κι αν έχετε μία σχέση ψιλοχαλαρή ή απλά ένα φλερτ, από τη στιγμή που θα πάψεις να του είσαι δεδομένη, θα του «γυρίσουν τα μυαλά» και κυριολεκτικά θα κινήσει γη και ουρανό να σε κερδίσει και πάλι! Οι άντρες δεν αγαπούν τις αλλαγές και κυρίως αυτές που εκείνοι αναγκάζονται να κάνουν! Αν λοιπόν εσύ αλλάξεις συμπεριφορά απέναντί του, και όχι πάντα με απώτερο σκοπό απλά επειδή βαρέθηκες να ασχολείσαι, εκείνος να ξέρεις θα σε διεκδικήσει γιατί θα επιδιώξει με νύχια και με δόντια να φέρει τα πράγματα στα δικά του μέτρα και σταθμά.

Ποιες είναι οι αγαπημένες στάσεις των αντρών και ποια θα ήθελαν να τους κάνεις πιο συχνά;