Το μυστικό των γυναικών που καταφέρνουν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς

Το μυστικό των γυναικών που καταφέρνουν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς

Και είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις

Ως γνωστόν, το ζητούμενο στο σεξ είναι ο οργασμός, για να δικαιολογείται φυσικά και η ύπαρξή του. Διότι εφόσον εμείς σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία του ζωικού βασιλείου, κάνουμε σεξ για ευχαρίστηση και όχι μόνο για αναπαραγωγή, οφείλουμε αν μη τι άλλο να φτάνουμε στο στόχο μας.

Τι γίνεται όμως όταν ο παρτενέρ σου θέλει και δεύτερο γύρο κι εσύ και μόνο στη σκέψη πανικοβάλλεσαι μιας και δεν μπορείς για κανένα λόγο να «τελειώσεις» ξανά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Μην αγχώνεσαι κι εμείς σου έχουμε τη λύση. Ή για την ακρίβεια, κάποιες γυναίκες οι οποίες κυκλοφορούν ανάμεσά μας, και έχουν ένα βασικό και κοινό χαρακτηριστικό. Τους πολλαπλούς οργασμούς.

9 είδη σεξ που πρέπει να κάνεις έστω και μία φορά στη ζωή σου

Το κόλπο τους ή μάλλον η τεχνική τους δεν είναι άλλο από το να αλλάζουν τον ρυθμό αλλά και τις κινήσεις τους κατά τη διάρκεια του... δεύτερου γύρου. Εφόσον λοιπόν προέρχεσαι από ένα grand finale θα πρέπει οι κινήσεις σου να είναι πολύ πιο αργές και νωχελικές μιας και σύμφωνα με ειδικούς, κατά τη διάρκεια του γυναικείου οργασμού η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται με αποτέλεσμα τα γεννητικά σου όργανα να γίνονται πολύ πιο ευαίσθητα. Αυτό σημαίνει, ότι αν συνεχίσεις με την ίδια συχνότητα και την ίδια ένταση, υπάρχει πιθανότητα να νιώσεις μέχρι και πόνο.

Γι' αυτό λοιπόν, το 53% των γυναικών που καταφέρνουν να πετυχαίνουν πολλαπλούς οργασμούς, μεταχειρίζονται το ίδιο τους το σώμα, με εντελώς διαφορετικό τρόπο από την πρώτη φορά. Δοκίμασέ το!

Έρευνα: Ποιο είναι το Νο. 1 πράγμα που καταστρέφει μία σχέση;