5 πολύ καλοί λόγοι για να κάνεις το πρώτο βήμα

5 πολύ καλοί λόγοι για να κάνεις το πρώτο βήμα

Mήπως ήρθε η ώρα να γίνεις εσύ ο κυνηγός;

Δεν ξέρουμε αν το έχεις καταλάβει, αλλά... helloooooo είμαστε πια στο 2016, κάτι που σημαίνει ότι τα ταμπού και οι προκαταλήψεις έχουν πάει περίπατο. Οπότε, σε περίπτωση που είσαι από εκείνες που πηγαίνουν με το σταυρό στο χέρι και παραμένουν παραδοσιακές και χαμηλοβλεπούσες, τότε να σου πούμε ένα μεγάλο μπράβο, αλλά μάλλον το συγκεκριμένο θέμα, δεν απευθύνεται σε σένα. Διότι αγαπητή μου, σήμερα λέμε να μιλήσουμε για φλερτ, και μάλιστα όχι οποιοδήποτε φλερτ, αλλά τι γίνεται όταν οι γυναίκες αφηνιάζουν και την πέφτουν στους άντρες! E λοιπόν, μιας και τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί, ήρθε η ώρα να σου αναλύσουμε, γιατί είναι απίστευτα τέλειο, να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Άσε στην άκρη θλιβερούς χαρακτηρισμούς όπως λυσσάρα και απελπισμένη, και κάνε την κίνησή σου απόψε κιόλας, για τους εξής λόγους:

1. Oι άντρες χρειάζονται ένα διάλειμμα: Εντάξει δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, να είσαι γεννημένος εραστής και να πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα συνέχεια προκειμένου να πιάσεις γυναικείο χέρι, μην πούμε και τίποτε άλλο. Οπότε, επειδή ένας άντρας κατά μέσο όρο το βράδυ μπορεί να κάνει και 4 πεσίματα και ό, τι κάτσει, κάποια στιγμή κουράζεται και αγανακτεί. Οπότε αναλαμβάνεις εσύ δράση, μπας και τους ξεκουράσεις τους ανθρώπους.

2. Νιώθεις δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση: Συγνώμη, αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν πάρει το θάρρος να κάνουν το πρώτο βήμα, να καταφέρουν να είναι ερωτεύσιμες και τελικά να πετύχουν το στόχο τους, και να μη νιώθουν... τουλάχιστον superwoman; Κορδώσου φίλη μου. Είσαι η Charlize Theron, τουλάχιστον, και όλοι σε ποθούν αυτή τη στιγμή.

3. Γίνεσαι ακαταμάχητα σέξι: Όχι συγνώμη, υπάρχει πιο σέξι πράγμα από μία γυναίκα κυνηγό-με την καλή πάντα έννοια και όχι με την έννοια να στριμώχνει άντρες σε γωνίες-; Φυσικά και όχι! Οπότε, από τη στιγμή που θα κάνεις πέσιμο, γίνεσαι αυτομάτως πιο αισθησιακή και από τη Scarlett Johansson. Εκτός πια, αν όπως φεύγεις φας τούμπα. Εκεί θα είσαι απλά ο Γκούφυ!

4. Δεν μπορείς να περιμένεις για πάντα: Κορίτσι μου, έχεις ξεχάσει την τελευταία φορά που έκανες σεξ και έχεις και τουπέ; Δεν είπαμε να μην έχεις κριτήριο ή να μη σέβεσαι το γούστο σου, αλλά «ρίξε» και λίγο τα μούτρα σου βρε γλυκιά μου. Πες ένα γεια σε έναν άνθρωπο.

5 σημάδια που μαρτυρούν ότι κάνεις πάρα πολύ καλό σεξ

5. Και το βασικό για το τέλος: Το πολύ πολύ, και στη χειρότερη, να φας χυλόπιτα! Ε δεν πέθανε κανείς από αυτό. Αλήθεια. Χώνεψέ τη και πήγαινε παρακάτω.

Tι κάνει το 59% των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ και... δεν το παραδέχεται;