8 χαρακτηριστικά, που θα σε κάνουν την απόλυτη θεά του σεξ

8 χαρακτηριστικά, που θα σε κάνουν την απόλυτη θεά του σεξ

Ήρθε η ώρα να λάμψεις κορίτσι μου

Το σεξ φίλη μου είναι απαραίτητο, όχι για την επιβίωσή μας, αλλά για να κάνουμε τη ζωούλα μας πιο απολαυστική και ποιοτική. Και αν έπειτα από αρκετό καιρό που είσαι με τον καλό σου, θεωρείς ότι έχετε φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο επικοινωνίας και χημείας, υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα, ή για την ακρίβεια χαρακτηριστικά, τα οποία σε κάνουν την απόλυτη θεάρα του σεξ, με οποιονδήποτε παρτενέρ, διότι κακά τα ψέματα, κάποια στιγμή μπορεί και να χωρίσετε-το για πάντα δεν ισχύει όπως έχεις καταλάβει, συγνώμη-και να κληθείς να ευχαριστήσεις έναν άντρα εντελώς διαφορετικό. Επειδή λοιπόν εμείς, θεωρούμε ότι οι αναγνώστριες μας, αξίζουν και με το παραπάνω να αποθεώνονται από τα αρσενικά, λέμε να σου αποκαλύψουμε κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα σε κάνουν κυριολεκτικά απίστευτη στο σεξ, χωρίς φυσικά ιδιαίτερο κόπο. Την προσοχή σου...

1. Kάνεις κοπλιμέντα: Θα το πούμε για ακόμη μία φορά μήπως και το συνειδητοποιήσεις: Οι άντρες δεν είναι ντουβάρια ούτε και κάφροι. Έχουν συναισθήματα και θέλουν να ακούνε που και που έναν καλό λόγο, οπότε ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις λιγάκι και να τον αποθεώσεις. Όχι τίποτα άλλο, όλο αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου γιατί θα είναι 10 φορές πιο εντυπωσιακός. Εξάλλου, το να εκφράζεις το θαυμασμό σου στον παρτενέρ σου, δείχνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, τα οποία αυτομάτως σε κάνουν supesexy. Και καλόκαρδη! Ψυχάρα είσαι κορίτσι μου.

2. Δε φοβάσαι τo... φως: Αυτή είσαι βρε κορίτσι μου. Είσαι μία δυνατή γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση-κατά το strong, confident woman του Chandler- και δεν έχεις ανάγκη ούτε το σκότος ούτε και το καμουφλάζ για να κάνεις σεξ! Αυτή είσαι και σε όποιον αρέσεις. Και πάμε στοίχημα ότι του αρέσεις. Αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς.

3. Δοκιμάζεις νέα πράγματα: Σίγουρα όλοι μας έχουμε κάποια στανταράκια, τα οποία προτιμάμε γιατί ξέρουμε ότι αποδίδουν-if you know what we mean-αλλά εσύ φίλη μου, είσαι ένα βήμα πιο μπροστά. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δε φοβάσαι να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Και πίστεψέ μας, αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος για να σε αποκαλέσει ο άλλος το καλύτερο σεξ της ζωής του!

4. Αφοσιώνεσαι: Ναι σίγουρα έχεις άπειρα πράγματα στο κεφάλι σου και ανησυχείς για το καθετί. Αλλά όταν κάνεις σεξ, υπάρχεις μόνο εσύ, εκείνος και τα δύο ιδρωμένα σας κορμιά-γίναμε υπέρ το δέον ποιητικοί αλλά θέλαμε να μεταφέρουμε το feeling-. Κοινώς, αυτό που κάνεις το απολαμβάνεις γιατί αν δεν το απολαμβάνεις καλύτερα να μην το κάνεις. Και αφού το κάνεις, ΚΑΝΤΟ ΚΑΛΑ.

5. Δίνεις... αυτό που παίρνεις: Γιατί εκτός από σαγηνευτική, απίστευτη στο σεξ και με λίγα λόγια γυναικάρα, είσαι και δίκαιος άνθρωπος κορίτσι μου. Οπότε, επειδή δεν είσαι εγωίστρια και θέλεις ο παρτενέρ σου να το απολαύσει όσο κι εσύ, άσε τις σεμνοτυφίες και στρώσου στη δουλειά. Όπως λέει και το γνωστό άσμα: «Μη βάζεις όρους για αγάπη μιλάμε» (στην προκειμένη σεξ), οπότε ήρθε η ώρα να τον κάνεις να περάσει απλά υπέροχα.

6. Δε φρικάρεις: Κακά τα ψέματα φίλη, το σεξ είναι απρόβλεπτο και πολλές φορές μπορεί να γίνει και πολύ σιχαμερό. Ξέρεις όμως ποια είναι η μαγεία στην προκειμένη; Ότι εσύ είσαι διατεθειμένη να γελάσεις μέχρι δακρύων και να προσπεράσεις την... ατυχία με τον πιο κουλ τρόπο. Γιατί είσαι θεά και μπορείς!

7. Απολαμβάνεις τον... εαυτό σου: Διότι κακά τα ψέματα, πώς περιμένεις να είσαι ιέρεια του σεξ όταν δεν ξέρεις καλά καλά τι σου αρέσει και τι θέλεις; Οπότε, ήρθε η ώρα να κάνεις μία συνεδρία με τον... εαυτό σου!

Κεφάλαιο κέρατο: 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα το συγχωρεί

8. Το σωστό timing: Κι όμως, ακόμα και στο σεξ το timing παίζει καθοριστικό ρόλο. Mε λίγα λόγια, αν ξέρεις πότε θα πρέπει να κάνεις τι, ή τουλάχιστον κατά προσέγγιση, είσαι πολύ κοντά στο να αγγίξεις την τελειότητα. Η φωνή εκεί που πρέπει, η σιωπή... όπου πρέπει και αν, και οι κινήσεις ματ την ώρα που εκείνος είναι χαλαρός και δεν το περιμένει. Είσαι η απόλυτη.

5 φράσεις που καλό θα ήταν να μην του πεις κατά τη διάρκεια του σεξ