Έχεις καιρό να κάνεις σεξ; Η νέα αυτή έρευνα θα σε προβληματίσει

Έχεις καιρό να κάνεις σεξ; Η νέα αυτή έρευνα θα σε προβληματίσει

Πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε

Η αλήθεια είναι, ότι στις μέρες μας δεν είναι μόνο οι σχέσεις δυσεύρετες αλλά ακόμα και το σεξ. Ναι φίλη μου, δεν είσαι η μόνη που έχεις παραπονεθεί για την... ξηρασία σου, μιας και οι μήνες περνούν κι εσύ δε βλέπεις χαρά στα σκέλια σου, αλλά υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες εκεί έξω, οι οποίες αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σαν να μην έφτανε δηλαδή που έχεις τα ντέρτια σου και τις μοναξιές σου, έρχεται και η νέα αυτή έρευνα να σε ταρακουνήσει και να σε προβληματίσει και όχι άδικα. Οι επιστήμονες λοιπόν κατέληξαν ότι όσο λιγότερο σεξ κάνεις, τόσο... λιγότερο σου λείπει! ΤΑΤΑ!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, το σεξ ευθύνεται για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο σώμα και κυρίως στο... κάτω μέρος, κάτι που φυσικά επηρεάζει και τη γνωστή ξηρότητα ή μη. Επιπλέον, τις περιόδους που κάνουμε σεξ, ελευθερώνονται στο σώμα μας οι ορμόνες της ευφορίας όπως η οξυτοκίνη και οι ενδορφίνες οι οποίες επηρεάζουν τον εγκέφαλο και σου δημιουργούν την ανάγκη για περισσότερο. Οπότε, σε περίπτωση που το σεξ απουσιάζει, τότε ο εγκέφαλος δε δέχεται σχετικά ερεθίσματα.

8 άντρες αποκαλύπτουν τις πιο ερεθιστικές ατάκες που έχουν ακούσει ποτέ στο σεξ

Οπότε φίλη μου, και για να το πούμε απλά, επειδή το σεξ είναι υγεία και επειδή διώχνει το άγχος και το στρες, άρχισε να φλερτάρεις και να γνωρίζεις άντρες, γιατί αν το αφήσεις... θα σε αφήσει!

4 βασικές ενδείξεις ότι είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του