6 βασικοί λόγοι για τους οποίους... δε σε πήρε ποτέ τηλέφωνο

6 βασικοί λόγοι για τους οποίους... δε σε πήρε ποτέ τηλέφωνο

Βγήκατε ένα ραντεβού, και ήταν και το μοναδικό

Γνωριστήκατε, τα είπατε υπέροχα μέσω social media, φυσικά, και ήρθε η ώρα για το πρώτο ραντεβού. Και ενώ εσύ μετά, πλέεις σε πελάγη ευτυχίας γιατί έχεις βρει τον άντρα της ζωής σου, μέχρι και νυφικά χαζεύεις-έλεος-για κάποιο δαιμονισμένο λόγο ΔΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Aρχικά θεωρείς ότι κάτι παίζει με το σήμα σου οπότε και του αλλάζεις θέσεις μπας και αποκατασταθεί η βλάβη. Και είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που σε παίρνει η μαμά σου τηλέφωνο-την οποία σχεδόν βρίζεις-και απλά συνειδητοποιείς ότι όλα καλά με το δίκτυο. Φυσικά μετά αρχίζεις και αναρωτιέσαι αν κατά λάθος έσβησε τον αριθμό σου-πόσο συχνά σου συμβαίνει εσένα;-και αν τελικά τον απήγαγαν εξωγήινοι, αλλά εφόσον δεν άκουσες κάτι στις ειδήσεις, μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Την πιθανότητα απαγωγής την αποκλείεις-δεν είναι δα και μεγιστάνας-οπότε με βαριά καρδιά καλείσαι να δεχτείς την πικρή αλήθεια: Μάλλον δε θέλει να επικοινωνήσει ξανά μαζί σου. ΤΑΤΑ!!! Και γιατί παρακαλώ δε θέλει; Πριν σε πιάσει υστερία, δες κάποιους βασικούς λόγους και ίσως τα κομμάτια του παζλ ενωθούν στο θολωμένο σου μυαλό.

1. Σε βαρέθηκε: Επειδή ο άνθρωπος ήταν ευγενικός και δε χασμουριόταν μέσα στην μούρη σου, δε σημαίνει ότι δε σε βαρέθηκε μέχρι θανάτου. Και δυστυχώς αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη, διότι αν δε σε βαριόταν, τώρα λογικά θα είχατε ήδη κανονίσει δεύτερο ραντεβού. Μπορεί να θεωρείς ότι είσαι ο πιο ενδιαφέρον τύπος του κόσμου, και όντως μπορεί να είσαι για φίλους ή τον πρώην σου, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Μην το παίρνεις προσωπικά. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους.

2. Σε περίμενε διαφορετική: Koίταξε να δεις, σε περίπτωση που αρχίσατε να μιλάτε μέσω ίντερνετ, και το προφίλ σου είναι γεμάτο προσεκτικά διαλεγμένες φωτογραφίες, oι οποίες έχουν υποστεί και ένα μικρό photoshop-λίγο μάζεμα από την μία μεριά, μία λάμψη για να φαίνεται το δέρμα πιο αλαβάστρινο και φυσικά όλα αυτά τα φίλτρα που κυκλοφορούν και μας κάνουν αγνώριστους, και στην πραγματικότητα είσαι μία άλλη, τότε μην περιμένεις να ενθουσιαστεί όταν σε δει από κοντά. Και φυσικά μην τον πεις επιφανειακό, γιατί κι εσύ το ίδιο θα έκανες στη θέση του. Όχι ότι συμβαίνει πάντα αυτό, αλλά δεν αποκλείεται και να συμβεί.

3. Toυ έκανες ανάκριση: Και δεν εννοούμε μόνο για τα προσωπικά του, αλλά κυρίως για τη δουλειά και τον μισθό του. Μα είναι δυνατόν να του κάνεις τόσες πολλές ερωτήσεις, για κάτι το οποίο ειλικρινά δε σε αφορά; Τον αγχώνεις και του δίνεις την εντύπωση ότι δεν είσαι και πολύ καλά στα μυαλά σου. Άσε που είναι πασιφανές ότι ψάχνεις άντρα για να σε παντρευτεί. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτή η επιθυμία σου, αυτή την εικόνα παρουσιάζεις. Οπότε αν δεν τρελαίνεται για σένα, μάλλον δε θα ασχοληθεί και πολύ μαζί σου.

4. Τον... έπρηξες: Εντάξει νιώθεις αμηχανία, αλλά να ξέρεις ότι του είναι αδιάφορη η τούμπα σου στις διακοπές του 2005 όταν ήσουν φοιτήτρια και περνούσες τέλεια! Επίσης δεν τον ενδιαφέρουν οι τσακωμοί με την αδερφή σου όταν πηγαίνατε δημοτικό, αλλά ούτε και τα ερωτικά της κολλητής σου. Last but not least: Mην αρχίσεις να του αναλύεις τα οικογενειακά σου προβλήματα, ακόμα κι αν όντως σε απασχολούν. Τον φέρνεις σε δύσκολη θέση και φαίνεσαι κακομοίρα. Και ποιος θέλει να βγαίνει με μία κακομοίρα; Όχι αυτός πάντως.

5. Ήσουν αγενής: Ποια νομίζεις πως είσαι κοριτσάκι μου, που μιλάς άσχημα στον κόσμο γύρω σου; Το γεγονός ότι ο σερβιτόρος βρίσκεται εκεί για να σε εξυπηρετήσει, δε σημαίνει ότι είναι και δούλος σου. Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει χειρότερο και πιο αντιερωτικό για έναν άντρα, από μία γυναίκα υστερική και κακιασμένη. Συγνώμη αλλά αυτός είναι ένας αρκετά σοβαρός λόγος για να μην ξαναεπικοινωνήσει μαζί σου.

Η απόλυτη ανατροπή: 5 απροσδόκητα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι σε μία γυναίκα

6. Mίλησες για τους πρώην σου: Kαι δεν εννοούμε να αναφέρεις ότι χώρισες από μία σχέση 3 ετών, εντάξει αυτό θα το πεις γιατί πολύ πιθανόν και να σε ρωτήσει. Εννοούμε φυσικά να κάτσεις με τις ώρες και να μιλάς για τον πρώην σου που τόσο σε πλήγωσε και που τελικά σε παράτησε αλλά κάποια μέρα θα το βρει από την μοίρα! ΕΛΕΟΣ!!! Με τον τρόπο αυτό, εκτός του ότι δείχνεις ακόμα κολλημένη, φαίνεσαι και εντελώς στόκος. Ποιο θα το βρει από την μοίρα μωρέ; Δείξε λίγη ανωτερότητα.

Στοματικό σεξ: Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν το κάνει;