4 χαρακτηριστικά που σύμφωνα με τους άντρες κάνουν μία γυναίκα τέλεια στο σεξ

4 χαρακτηριστικά που σύμφωνα με τους άντρες κάνουν μία γυναίκα τέλεια στο σεξ

Δώσε προσοχή φίλη μου

Η γυναίκα και ο άντρας είναι δύο φύλα αντίθετα αλλά με απόλυτα αμφίδρομη σχέση μιας και ο ένας χωρίς τον άλλο δεν μπορούν καν να επιβιώσουν! Όπως είναι φυσικό λοιπόν, μπορεί οι γυναίκες να ασχολούνται με τα μαλλιά, τα ρούχα ή τα κιλά τους, αλλά το κύριο και σημαντικότερο θέμα συζήτησης είναι φυσικά οι άντρες! Είτε για να τους βρίσουν, είτε για να καταστρώσουν σχέδια κατάκτησης, δεν υπάρχει γυναικεία συζήτηση που να μην κάνει ιδιαίτερη μνεία στο αντίθετο φύλο. Αν νομίζεις όμως, επειδή γενικότερα οι γυναίκες μιλάνε περισσότερο, ότι μόνο εμείς συζητάμε και αναλύουμε πράγματα και καταστάσεις είσαι πολύ γελασμένη. Οι άντρες, μπορεί να μην έχουν το όνομα αλλά έχουν σίγουρα τη χάρη μιας και μπαίνουν στο τριπάκι να αναλύσουν και να κουβεντιάσουν με τους κολλητούς τους τα πάντα! Το σημαντικότερο ίσως από αυτά, που πραγματικά κι εμείς θα θέλαμε να ξέρουμε, είναι τι κατά τη γνώμη τους κάνει μία γυναίκα καλή στο σεξ. Ρωτήσαμε, τα βάλαμε κάτω και ιδού τα χαρακτηριστικά που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις...

1. Να αγαπάει το σεξ: Μα πώς ήταν δυνατόν να μην είναι αυτό πρώτο πρώτο στις προτιμήσεις; Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και ερωτικό από μία γυναίκα η οποία αγαπάει το sex και ξέρει να το απολαμβάνει. Με όποιο τρόπο κι αν το κάνει και με όποια μέσα τελοσπάντων, το ζητούμενο είναι να φαίνεται ότι δεν το κάνει για να ευχαριστήσει τον καλό της, αλλά πάνω απ' όλα ότι το κάνει για να ικανοποιήσει τον ίδιο της τον εαυτό. Θα μας πεις τώρα, είναι δυνατόν να υπάρχουν γυναίκες που να μην απολαμβάνουν το σεξ; Κι όμως υπάρχουν και μάλιστα το συγκεκριμένο είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα γυναικών κάτω από άσχημη ψυχολογική κατάσταση ή υπό την πίεση προβλημάτων. Γι' αυτό λοιπόν, απολαύσε το σεξ για μια... καλύτερη ζωή!

2. Να έχει αυτοπεποίθηση: Ο παρτενέρ σου, ξέρει πολύ καλά ότι δεν είσαι η Ιrina Shayk οπότε καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Οι άντρες, βρίσκουν ακαταμάχητη την εικόνα μιας γυναίκας η οποία τα έχει βρει με το σώμα και κατ' επέκταση με τον εαυτό της. Και σου έχουμε ένα απλό παράδειγμα: Δεν απολαμβάνεις περισσότερο έναν άντρα που δεν έχει πρόβλημα να καθίσει γυμνός μετά το σεξ σε σχέση με εκείνον που τρέχει αμέσως να ντυθεί; Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Οπλίσου με θάρρος και μη διστάσεις ακόμα και να κυκλοφορήσεις γυμνή μπροστά του. Πάμε στοίχημα ότι δεν θα παρατηρήσει καμία ατέλεια!

3. Δεν προσποιείται: Πραγματικά αν υπάρχουν ακόμα γυναίκες που το κάνουν αυτό, είναι πολυ απογοητευτικό. Το να προσποείται κανείς οργασμό, αφενός κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό και αφετέρου με τον τρόπο αυτό καταδικάζει όλες τις σεξουαλικές του συνευρέσεις με τον άνθρωπο αυτό, διότι πολύ απλά δεν θα μάθει ποτέ τι του αρέσει και τι όχι. Όταν λοιπόν μία γυναίκα υποκρίνεται την ευχαρίστηση, γίνεται αμέσως αντιληπτή και κατ'επέκταση γίνεται ρεζίλι χάνοντας την οποιαδήποτε εκτίμηση που της είχε ο παρτενέρ της. Το μάθημα; Καλύτερα να λέμε ανοιχτά τι μας αρέσει και τι όχι, παρά να βασανιζόμαστε με το ψέμα. Τουλάχιστον οι άντρες από την πλευρά τους, θα το εκτιμήσουν πολύ.

Κλασική περίπτωση... άπιστου: 6 σημάδια για να τον καταλάβεις

4. Να μιλάει: Καλά δεν είπαμε να πιάσεις την πάρλα και να μη βάλεις γλώσσα μέσα σου, αλλά οι άντρες εκτιμούν πολύ μία γυναίκα η οποία δε διστάζει να μιλήσει στο κρεβάτι. Από το να πει τις της αρέσει και τι όχι μέχρι να επιβραβεύσει τον παρτενέρ της γι' αυτά που κάνει, είναι όλα δεκτά και μάλιστα και με το παραπάνω. Το ρητό λοιπόν, «η σιωπή είναι χρυσός» στην προκειμένη ακυρώνεται, διότι το σιωπηλό sex καταντάει βαρετό και αμήχανο! Άσε δε που αν βγάζεις μόνο βογγητά και μουγκρητά, στο τέλος θα πάθει πολιτσιμικό σοκ και θα νομίζει ότι συνευρίσκεται με αγελαδίτσα!

7 σημεία για να τον αγγίξεις και να τον ξετρελάνεις