5 μύθοι για τους άντρες και το σεξ, που όλες πιστεύουμε

5 μύθοι για τους άντρες και το σεξ, που όλες πιστεύουμε

Kαι τους καταρρίπτουμε τώρα

Κοίταξε να δεις, είμαστε γυναίκες που σημαίνει ότι τους άντρες δε θα τους καταλάβουμε ποτέ, τουλάχιστον όχι 100%. Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι όσες συζητήσεις κι αν κάνουμε με τις κολλητές μας, καταλήγουμε σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Όσα έχουμε κατά καιρούς πει, είναι τελείως λάθος! Το θέμα βασικά στην προκειμένη, δεν είναι να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να σκεφτούμε τι μπορεί να θέλει ο εκάστοτε, όσον αφορά στο σεξ και την ερωτική ζωή γενικότερα, αλλά να κάνουμε κάτι πολύ πιο απλό και αποτελεσματικό όπως είναι να τους ρωτήσουμε! Και επειδή εμείς μιλάμε πάντα με αποδείξεις, λέμε να σε ενημερώσουμε, αφού φυσικά πρώτα έχουμε κάνει το σχετικό γκάλοπ, σχετικά με όλα αυτά τα φοβερά λάθη, τα οποία πιστεύουμε για τους άντρες, και τα οποία είναι ικανά να στοιχίσουν τη σχέση μας μαζί τους. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε τους 5 βασικούς μύθους, τους οποίους φυσικά σου καταρρίπτουμε. Δώσε προσοχή φίλη μου, γιατί από σήμερα... αλλάζει η ζωούλα σου!

1. Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες με πολλές εμπειρίες: Στην προκειμένη, έχουμε να πούμε ότι τα αγαπητά μας αγόρια δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δηλαδή, αφενός θέλουν μία γυναίκα με εμπειρίες, ώστε να κάνουν απίστευτο σεξ και κάθε φορά να τους στέλνει αδιάβαστους, αλλά από την άλλη, δε θέλουν ούτε να σκέφτονται πώς μπορεί να έμαθες τη στάση λωτό, η οποία είναι άκρως αποδοτική. Ναι φίλη μου, θέλουν εμπειρία, αλλά θέλουν να πιστεύουν ότι όλα αυτά που ξέρεις, τα έμαθες από το Kama Sutra, από μία φίλη σου ή από το ίντερνετ! ΝΟΤ. Tην επόμενη φορά λοιπόν, που θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να μιλήσεις για τις αμέτρητες σεξουαλικές σου εμπειρίες, που θα ζήλευε μέχρι και ο Γκουσγκούνης, προσπάθησε να συγκρατηθείς και απλά να μιλήσεις για τον καιρό!

2. Οι άντρες θέλουν τις ξεκάθαρες γυναίκες: Να είσαι ξεκάθαρη στη δουλειά σου, σε μία φιλική σχέση ή ακόμη και σε μία ερωτική σχέση η οποία όμως μετράει χρόνια. Όταν όμως γνωρίζεις έναν άντρα, το μόνο που δε θα πρέπει να είσαι, είναι ξεκάθαρη. Μπορεί για παράδειγμα να θέλεις μόνο σεξ, και να μη σκέφτεσαι καν κάτι πιο σοβαρό. Ε μην το πεις βρε κορίτσι μου από το πρώτο ραντεβού, διότι και ο άλλος χάνει το ενδιαφέρον του. Γενικά καλό θα ήταν να διατηρείς και ένα μυστήριο, το οποίο βοηθάει, ακόμα κι αν η σχέση είναι καθαρά σαρκική. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στην περίπτωση που εσύ ψάχνεις σχέση. Πίστεψέ μας, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, για έναν άντρα από το να ακούει στο πρώτο ραντεβού για γάμο και παιδιά! ΕΛΕΟΣ. Εξάλλου, το 99% των ανθρώπων δεν είναι ποτέ ξεκάθαροι όταν ξεκινούν κάτι καινούριο, γιατί και οι ίδιοι δεν είναι σίγουροι για το τι θέλουν. Οπότε μην ανοίξεις τα χαρτιά σου από την πρώτη στιγμή.

3. Οι άντρες θέλουν τις σεξουαλικά απελευθερωμένες γυναίκες: Καλά δεν είπαμε να σου δίνει χαστούκι κι εσύ να τον κατηγορείς για έλλειψη σεβασμού, αλλά βρε κορίτσι μου, αν η φάση σου είναι Samantha από το Sex & The City, τότε μάλλον δεν είσαι και το καλύτερό του. Και δεν εννοούμε να βρεις το αντίστοιχο αρσενικό, που αυτό συμβαίνει μια φορά στο τόσο, αλλά σε περίπτωση που ασχοληθείς με έναν άντρα πιο φυσιολογικό και χαμηλών τόνων, τότε το να φωνάξεις ένα βράδυ και 3 κολλητούς σου, ενώ εσύ θα κάνεις τον Ταρζάν, και εκείνος θα πρέπει να ανταποκριθεί με όλο αυτό το σοκ που θα έχει υποστεί, θα τον οδηγήσει μέσα σε κάποια λεπτάκια σε άτακτη φυγή, και αυτό στο εγγυόμαστε. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τα πολύ άγρια ένστικτά σου, γιατί αυτό θέλει!

4. Οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους όταν καθυστερείς το σεξ: Δυστυχώς φίλη μου στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει κανόνας. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι σε περίπτωση που κάποιος σου αρέσει, κι εσύ καθυστερείς το σεξ για να γνωριστείτε καλύτερα, τότε σίγουρα μόνο θετικά μπορεί να μετρήσει. Παρόλα αυτά, όταν ένας άντρας, θέλει κάτι πολύ συγκεκριμένο από σένα, ή είναι γενικότερα άστατος, τότε είτε το κάνετε από το πρώτο βράδυ, είτε μετά από ένα μήνα, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: Θα φύγει. Οι άντρες αυτού του είδους, δεν καταλαβαίνουν από παίδεμα και συνηθίζουν, μόλις πάρουν αυτό που θέλουν να εξαφανίζονται. Παρόλα αυτά εσύ, εφάρμοσε αυτή την τακτική και ΑΝ πιάσει. Σε περίπτωση που δεν πιάσει, μάλλον ο συγκεκριμένος δε σε ήθελε ποτέ.

4 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι σε κερατώνει

5. Το one night stand μπορεί να οδηγήσει σε σχέση: Αλήθεια πόσα ζευγάρια έχεις ακούσει, που αποφάσισαν ότι είναι ερωτευμένα, έπειτα από μία βραδιά-κακού-σεξ, που περιελάμβανε, clubbing και πολύ ποτό; Κανένα; Ένα; Κι αυτό σε ταινία; Γενικότερα οι άντρες είναι πολύ πιο ώριμοι στο συγκεκριμένο κομμάτι και μπορούν να διαχωρίσουν, τη σεξουαλική χημεία της μιας βραδιάς, με την έλξη τους για μία γυναίκα.Σε περίπτωση λοιπόν που εσυ νομίζεις-ακόμα κι αν ανταλλάξατε τηλέφωνα-ότι την επόμενη μέρα θα πάτε για καφέ, μάλλον ήρθε η ώρα να σε ταρακουνήσουμε και να σε βγάλουμε από το παραμύθι στο οποίο ζεις. Όχι μόνο δε θα πάτε για καφέ, αλλά λογικά δε θα τον ξαναδείς κιόλας.

4 πράγματα τα οποία όλοι οι άντρες φοβούνται στο πρώτο ραντεβού