6 σκέψεις που κάνει ένας άντρας όταν του λες ότι είσαι single

6 σκέψεις που κάνει ένας άντρας όταν του λες ότι είσαι single

Όταν τα... γρανάζια του μυαλού δουλεύουν πυρετωδώς

Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά οι άντρες έχουν την ικανότητα να είναι ευέλικτοι και άκρως προσαρμοστικοί σε γεγονότα και καταστάσεις. Κάτι σαν τις συμπαθέτατες σαύρες ένα πράγμα. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα, να μπορούν να διαμορφώνουν ολόκληρο το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά τους, αναλόγως με τη γυναίκα που έχουν απέναντί τους. Για παράδειγμα, αλλιώς θα μιλήσουν σε μία δεσμευμένη που συνοδεύεται, αλλιώς σε μία δεσμευμένη που έχει βγει με τις φίλες της και αλλιώς σε μία... ελεύθερη! Ώπα, εδώ ανάβουν αλάρμ και δίνουν όλο τους το είναι! Διότι φίλη μου, δεν ξέρουμε αν έχεις παρατηρήσει ότι το βλέμμα τους λάμπει όταν ακούνε τη φράση, όχι δεν έχω σχέση. Και μπορεί να μην το λένε, αλλά σίγουρα αμέτρητες σκέψεις περνάνε από το μυαλό τους, οι οποίες σίγουρα δε λέγονται. Εμείς βέβαια, επειδή είμεθα και καταπληκτικοί, είπαμε για ακόμη μία φορά να σε βοηθήσουμε στην ερωτική σου ζωή και να σου αποκαλύψουμε, όλες αυτές τις βαθύτερες σκέψεις που κάνει όταν ακούει ότι είσαι single. Δώσε βάση κορίτσι μου.

giphyjoey ea453

1. «Αυτό αλλάζει εντελώς τα δεδομένα»: Κι εκεί που έρχεται να σου μιλήσει και είναι διστακτικός και ντροπαλός, και δεν ξέρει τι να πει γιατί προφανώς και του αρέσεις πολύ, και έχει αγχωθεί εσύ τον λυτρώνεις και μόνο που ξεστομίζεις τη φράση Είμαι single. Αυτομάτως ο τρόπος σκέψης αλλάζει, καθώς τα νέα δεδομένα πρέπει να μελετηθούν και να προσαρμοστούν κάτι που φυσικά θα τον βοηθήσουν να δράσει αναλόγως.

2. «Μα πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο ωραία και να είναι μόνη; Θα έχει κάποιο κουσούρι»: Αυτό είναι 100% σίγουρο ότι θα το σκεφτεί. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα το λόγο για τον οποίο οι άντρες βλέπουν τόσο επιφανειακά τα πράγματα και δεν μπορούν να αναλογιστούν κάποιες βαθύτερες αιτίες οι οποίες οδηγούν μία γυναίκα στο να είναι μόνη. Χαζούλι, μήπως είναι επειδή δε συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από το ιδανικό για μένα; Jesus.

3. «Άραγε είπε ότι είναι single για να της την πέσω ή έτσι απλά το ανέφερε»; Εντάξει είναι λογικό στην αρχή να έχουν μία μικρή αμφιβολία και είναι λογικό να είναι επιφυλακτικοί διότι δεν έχουν δει και λίγα τα ματάκια τους. Ωστόσο, σε περίπτωση που μία γυναίκα, γυρίσει και πει μόνη της σε έναν άντρα που μόλις γνώρισε, ότι είναι single, τότε μάλλον δεν της είναι και αδιάφορος. Λέμε εμείς τώρα.

4. «Όταν λέει single τι ακριβώς εννοεί»; Έλα μην τους παρεξηγείς: Είμαστε κι εμείς περίεργες. Όταν για παράδειγμα λέμε ότι είμαστε μόνες, μπορεί να εννοούμε ότι σίγουρα έχουμε κάποιον να κάνουμε σεξ τον οποίο γουστάρουμε και κάθε μέρα... αργοπεθαίνουμε από επιθυμία για δαύτον, ή ότι είμαστε κολλημένες με τον πρώην και του κάνουμε stalking νύχτα-μέρα, ή ότι έχουμε κάποιον στο μυαλό μας αλλά μας ψιλοφτύνει κιόλας. Οπότε ναι, είναι λίγο περίεργο το πώς ακριβώς εννοεί μία γυναίκα το Είμαι ελεύθερη κι ωραία.

5. «Και καλά είναι single. Πόσο πρόσφατα όμως»; Α εδώ θα τους δώσουμε δίκιο, ίσως για πρώτη και τελευταία φορά. Κακά τα ψέματα, ένας άντρας κυριολεκτικά τρέμει και μόνο στη σκέψη ότι θα μπλέξει με μία προσφάτως χωρισμένη. Όπως και να το κάνουμε έχουμε την τάση να είμαστε υστερικές, ευερέθιστες και γκρινιάρες, και όλα αυτά οι άντρες δεν τα αντέχουν. Οπότε, όταν ανακοινώσεις ότι έχεις χωρίσει δύο περίπου μήνες πριν, μη σου κάνει εντύπωση αν απλά δεις τη φιγούρα σε κάποιο τοίχο όπως ο Bags Bunny.

Γιατί οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους αμέσως μετά το σεξ;

6. «Αχ μόλις συνειδητοποίησα ότι από τη στιγμή που μου είπε ότι είναι single, δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο»: Αυτός είναι ο ρομαντικούλης της υπόθεσης, ο οποίος είναι σπάνιος και είδος υπό εξαφάνιση. Kοίτα να τον κρατήσεις.

6 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις μόλις αντιληφθείς ότι ΔΕ σε γουστάρει

6 βασικά σημάδια ότι ο σύντροφός σου δεν είναι κατάλληλος για σένα