9 λόγοι για τους οποίους δεν σου έχει ζητήσει ακόμα να βγείτε

9 λόγοι για τους οποίους δεν σου έχει ζητήσει ακόμα να βγείτε

Tελικά δεν είναι και τόσο μεγάλο μυστήριο

H αλήθεια είναι ότι παλαιότερα τα πράγματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, ήταν πολύ πιο απλά. Διότι φίλη μου, όταν ένας άντρας ήθελε μία γυναίκα, πολύ απλά της ζητούσε να βγουν και όλα έπαιρναν το δρόμο τους. Τώρα τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα μιας και ακόμα κι αν κάποιος σε θέλει, δυσκολεύεται πολύ περισσότερο να σου ζητήσει να βγείτε, χωρίς βέβαια προφανή λόγο. Ή μήπως όχι; Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες οι οποίοι τον αποτρέπουν από το να σου ζητήσει να βγείτε. Eμείς συγκεντρώσαμε τους πιο βασικούς. Δώσε προσοχή:

1. Δεν έχει ιδέα ότι σου αρέσει: Βασικό και καθόλου απίθανο!

2. Σε θέλει απλά για φίλη: Αυτό πονάει περισσότερο και από την αποτρίχωση στο μπικίνι!

3. Eίναι ντροπαλός: Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, υπάρχει περίπτωση και να ισχύει.

4. Δεν του δίνεις ξεκάθαρα μηνύματα: Οι άντρες δύσκολα ρισκάρουν όταν βλέπουν ότι μάλλον το πάνε για χυλόπιτα! Οπότε αν σου αρέσει, κάνε έναν κόπο να του το δείξεις.

5. Βλέπει και κάποια άλλη: Κλασικός άντρας. Δεν του αρκεί μόνο μία! Οπότε ή περιμένει να ξεκαθαρίσει με την άλλη, ή περιμένει να βρει την κατάλληλη στιγμή που εκείνη θα κοιτάει αλλού.

6. Eίναι πολύ απασχολημένος: Τώρα τι να σου πούμε, εμάς για δικαιολογία μας φαίνεται, αλλά παίζει και να ισχύει.

7. Σε έχει για καβάτζα: Του αρέσεις, αλλά θέλει να δει πώς θα πάνε τα πράγματα με κάποια άλλη πρώτα και μετά να σε πλησιάσει. Με λίγα λόγια, είσαι η κοπέλα έκτακτης ανάγκης. Μην το παίρνει στραβά, συνήθως αυτά είναι που πιάνουν!

8. Eπηρεάζεται από τους φίλους του: Και ποιος να τον κατηγορήσει; Όλοι μας!

9. Γουστάρει τη φίλη σου: ΣΚΛΗΡΟ!