Πώς καταλαβαίνει ένας άντρας ότι προσποιείσαι οργασμό; Αυτά είναι τα βασικά σημάδια

Πώς καταλαβαίνει ένας άντρας ότι προσποιείσαι οργασμό; Αυτά είναι τα βασικά σημάδια

Δώσε προσοχή για να μην την πατήσεις

Ένα από τα ατελείωτα και πιο περίπλοκα θέματα σχετικά με το σεξ, είναι φυσικά ο οργασμός και κυρίως η... προσποίησή του! Η αλήθεια είναι, ότι το σεξ χωρίς οργασμό, είναι μισό σεξ, ακόμα κι αν κρεμιέσαι από πολυελαίους που λένε, οπότε είναι απολύτως λογικό να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα σχετικά με αυτό. Όσον αφορά στα δύο φύλα, υπάρχει ομολογούμε τεράστια διαφορά... επίτευξης, αν και όσο τα χρόνια περνούν, έχει παρατηρηθεί ότι ακόμα και οι άντρες αναγκάζονται να προσποιούνται, διότι το άγχος της καθημερινότητας τους φορτώνει με κακές επιδόσεις χωρίς καν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Βέβαια στην προκειμένη, λέμε να αναλύσουμε τον γυναικείο οργασμό, και δη τον... ψεύτικο! Διότι κυρία μου, υπάρχει πιθανότητα όταν εσύ δίνεις ρεσιτάλ ερμηνείας, εκείνος να το αντιλαμβάνεται κι εσύ απλά να γίνεσαι ρεζίλι. 3 είναι τα βασικά σημάδια που τον... υποψιάζουν. Δώσε βάση και από δω και μπρος λίγη προσοχή.

1. Τα εξωτερικά σημάδια: Και καλά όλα τα υπόλοιπα. Δεν έχεις καταλάβει βρε κορίτσι μου ότι φαίνεσαι; Διότι όταν μία γυναίκα έχει οργασμό-τελειώνει-ολοκληρώνει-φτάνει στην κορύφωση anyway, ένα θολωμένο βλέμμα το διαθέτει, λίγο η θερμοκρασία του σώματός της ανεβαίνει, και ειδικά αν η εποχή είναι προς άνοιξη-καλοκαίρι, τότε η εμφάνιση του ιδρώτα κρίνεται απαραίτητη. Σε περίπτωση λοιπόν που εσύ είσαι πιο δροσερή και από πριγκίπισσα, το βλέμμα σου είναι σαν να κοιτάζεις τη λίστα για το supermarket-μη μας πεις ότι την κοιτάς με ενδιαφέρον και λατρεία γιατί θα τρελαθούμε, τότε κάτι πάει στραβά. Οπότε σε περίπτωση που εσύ αρχίσεις να γκαρίζεις, έχοντας φυσικά την εμφάνιση αυτή, τότε το μόνο σίγουρο είναι-εκτός πια αν έχεις να κάνεις με βλάκα-ότι θα σε καταλάβει γλυκούλα μου.

2. Μα είναι δυνατόν να μην τρέμεις;: Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά όταν πραγματικά έχεις οργασμό, τότε ένα σπασμό-μη σου πούμε και παραπάνω- δεν μπορεί, θα τον έχεις. Καλά μην τρομάζεις, δεν εννοούμε να πέσεις κάτω και να αρχίσεις να βγάζεις αφρούς από το στόμα, αλλά είναι απολύτως λογικό και θεμιτό, σε στιγμές μεγάλης... έντασης ο οργανισμός να αντιδρά κάπως έτσι. Οπότε, αν ξέρει τι του γίνεται, και εσύ δεν έχεις τρέμουλο ούτε για δείγμα-που πας χριστιανή μου με τόση σταθερότητα;-τότε μάλλον θα αντιληφθεί το έγκλημα που κρύβεται από πίσω.

9 λόγοι για τους οποίους δεν σου έχει ζητήσει ακόμα να βγείτε

3. Kαι το πιο βασικό από όλα: Στην προκειμένη θα πρέπει ο παρτενέρ σου να είναι κάτι παραπάνω από έμπειρος και μάγκας, για να το καταλάβει, αλλά επειδή εμείς έχουμε και πολλούς άντρες αναγνώστες, έχουμε να σου πούμε, ότι μόλις σε ξεσκεπάσαμε. Λοιπόν, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι την ώρα του οργασμού, ο κόλπος της γυναίκας στενεύει μέχρι και 15 φορές. Οπότε, μία παραπάνω πίεση, μία παραπάνω στενότητα τελοσπάντων θα τη νιώσει. Αν δεν τη νιώσει, λυπούμαστε αλλά το... παραμυθάκι σου μόλις αποκαλύφθηκε κυρία μου!

10 πράγματα στο σεξ που σίγουρα θα τον ξενερώσουν