4 βασικά σημάδια ότι σε χωρίζει και... δεν έχεις πάρει χαμπάρι

4 βασικά σημάδια ότι σε χωρίζει και... δεν έχεις πάρει χαμπάρι

Άνοιξε τα μάτια σου και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου

Μπορεί οι άντρες να είναι πιο απλά όντα από τις γυναίκες, αλλά καλώς ή κακώς σε ότι έχει να κάνει με εμάς, έχουμε μία μαγική ικανότητα να κάνουμε τα απλά, δύσκολα και περίπλοκα! Εφόσον λοιπόν, ακόμα και ο πιο άπειρος και ανυποψίαστος άντρας εκεί έξω, το γνωρίζει αυτό, προσαρμόζεται στις δικές μας... ανάγκες και προσπαθεί να το κάνει με το δικό μας τρόπο! Και καλά όταν πρόκειται για άλλα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση, όταν όμως εκείνος αποφασίζει ότι θέλει να φύγει, κοινώς να μας παρατήσει στα κρύα του λουτρού, δεν θα ήταν προτιμότερο να το πει ευθέως να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φύγει; Κι όμως, έχουμε χαλάσει τόσο πολύ τους άντρες, με την υπεραναλυτικότητά και τις υπεκφυγές μας, που πλέον, ακόμα κι αν δεν αντέχουν δευτερόπλεπτο στη σχέση, προτιμούν να σκαρφιστούν ένα σωρό απίθανες δικαιολογίες προκειμένου να μας δείξουν ότι δεν πάει άλλο, παρά να το δηλώσουν καθαρά και ξάστερα! Εδώ λοιπόν, σου έχουμε κάποιες πολύ συγκεκριμένες συμπεριφορές που μαρτυρούν ότι το πουλάκι έχει πετάξει!

1. Εξαφανίζεται: Πού είναι ο Γιάννης οέο; Πουθενά ο Γιάννης! Δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος, βασικά είναι απαράδεκτος, αλλά υποθέτουμε ότι έπειτα από εξαφανισμό 1-2 ημερών, δεν έχεις και πολλές προσδοκίες από τη σχέση αυτή! Ναι ξέρουμε είναι βάναυσο, είναι σκληρό και είναι και ανέντιμο. Μήπως όμως με τη συμπεριφορά του προσπαθούσε να σου πει ότι κάτι δεν πάει καλά κι εσύ το έπαιζες τρελίτσα; Μήπως τον έφτασες στα όριά του και δεν είχε άλλες επιλογές; Τελοσπάντων, επειδή έχεις κι εσύ αξιοπρέπεια, ψάξτον την πρώτη μέρα και μετά σταμάτα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εμφανιστεί και θα σου γνωστοποιήσει τα αιτήματά του. Στο χέρι σου είναι να σώσετε την κατάσταση, αν θέλεις!

2. Μία παρουσία... τυπική: Τι είναι παρών τι δεν είναι, το ίδιο ακριβώς πράγμα! Δεν αντιδρά σε τίποτα, βαριέται ακόμα και να σε κοιτάξει ενώ πράγματα που παλαιότερα τον εκνεύριζαν, πλέον τον αφήνουν παγερά αδιάφορο! Προσοχή: Το μίσος είναι δυνατό συναίσθημα, όπως και ο θυμός ή η απογοήτευση. Η αδιαφορία δυστυχώς δεν είναι τίποτα οπότε αν νιώθει έτσι για σένα, τότε μάλλον το έχεις χάσει το παχνίδι. Με λίγη φαντασία, ή και όχι, μπορείς να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος έχει ήδη πάρει απόφαση να σε αφήσει, οπότε το στάδιο αυτό, είναι το στάδιο της υπομονής πριν τις ανακοινώσεις. Δεν τον ενδιαφέρει να κάνει καμία αλλαγή, γιατί απλά δεν τον ενδιαφέρεις εσύ!

3. Κερατώνει: Καλά η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών κερατώνει, πλέον και των γυναικών, μην αντιδράς έτσι είναι, αλλά το θέμα είναι αν ο απατημένος το μαθαίνει! Όσο λοιπόν το κέρατο μένει κρυφό, σημαίνει ότι απλά έχει καρδιά αγκινάρα, ότι δε θέλει να σε αφήσει και ότι περνάει καλά και με τη γυναίκα και με το... αίσθημα! Εσένα φυσικά αυτό δεν σε χαλάει καθόλου, γιατί απλά δεν το ξέρεις! Όταν όμως, με πρωτοβουλία δική του, αποκαλύπτεται το κέρατο, τότε πραγματικά ήρθε η ώρα να χωρίσετε. Οι ψυχολόγοι λένε, ότι όταν αποκαλύπτεις την μοιχεία, αναγκάζεις τον άλλο να πάρει αποφάσεις! Ε κακά τα ψέματα, οι περισσότερες επιλέγουν το χωρισμό, γιατί αφενός δεν μπορούν να συγχωρήσουν την προδοσία, και αφετέρου και δεν έχουν πια καμία εμπιστοσύνη.

6 τύποι γυναικών που οι άντρες αποφεύγουν

4. Η αλήθεια στο... φως: Όταν λοιπόν ο καιρός περνάει, και δεν σκαμπάζουμε και πολλά, και εκείνος έχει αγανακτήσει τότε έρχεται η ώρα των μεγάλων μέσων, που δεν είναι άλλα από την αλήθεια! Και επειδή η αλήθεια πονάει, εκείνος μας τη φέρνει σιγά σιγά. Απαντάει ναι, στην ερώτηση αν πάχυνες, γελάει με τη νέα σου κουπ, σε παρατάει Σάββατο βράδυ λέγοντάς σου κατάμουτρα ότι προτιμάει να βγει με τους φίλους του, και γυρίζει Δευτέρα πρωί για να αλλαξει απλά ρούχα για τη δουλειά. Όχι δεν είναι κακός, απλά είναι μεθοδικός. Λεγοντάς σου αυτά που όντως πιστεύει, με παντελή απουσία διπλωματίας, σε κάνει αργά και σταθερά να τον σιχαθείς και να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι. Άσε τον πόλεμο νεύρων και δώσε ένα τέλος. Αφού δεν τραβάει το πράγμα!

7 πράγματα που κανένας άνδρας δεν προσέχει πάνω σου (και θα ήθελες να ισχύει το αντίθετο)

5 βασικοί λόγοι για τους οποίους οι νέες σχέσεις συνήθως αποτυγχάνουν