5 άντρες αποκαλύπτουν τις πιο ξενέρωτες ατάκες που έχουν ακούσει πάνω στο σεξ

5 άντρες αποκαλύπτουν τις πιο ξενέρωτες ατάκες που έχουν ακούσει πάνω στο σεξ

Όταν τα αγόρια... βγάζουν την αλήθεια τους

Το βασικό στο σεξ φίλη μου δεν είναι να καταλάβεις τι θέλει ο άλλος, αλλά κυρίως να το απολαμβάνεις χωρίς ενοχές και ταμπού. Βέβαια, επειδή στην προκειμένη για να γίνει, χρειάζονται δύο, όσο να πεις θα πρέπει να έχεις και λίγο το νου σου στα γούστα του παρτενέρ και κυρίως σε μερικά πραγματάκια που ίσως τον ξενερώσουν. Όλα αυτά φυσικά σε περίπτωση που ο άντρας αυτός σε ενδιαφέρει, και θέλεις να τον ικανοποιήσεις, γιατί σε περίπτωση που απλά τον θέλεις για να περνάει η ώρα σου κάνε τα δικά σου και μη δίνεις σημασία, γιατί ακριβώς αυτό κάνει και εκείνος. Και επειδή εμείς όταν σου λέμε κάποια πράγματα, στα λέμε εμπεριστατωμένα και με αποδείξεις, ρωτήσαμε τα αγαπημένα μας αγόρια, ποιες είναι οι ατάκες κατά τη διάρκεια του σεξ, που είναι ικανές να τους δημιουργήσουν... κατακόρυφη πτώση. Κοινώς, 5 άντρες αποκαλύπτουν τα πιο ξενερωτικά πράγματα που τους έχει πει μία γυναίκα κατά τη διάρκεια της... πράξης και καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή γιατί θα διαβάσεις πολύ σημαντικά πράγματα.

1. «Aκόμα;»: Η αλήθεια είναι κορίτσια ότι όταν ακούμε αυτήν την ατάκα, περνούν πολλές σκέψεις από το μυαλό μας. Αρχικά, ότι είσαι πολύ στενή και δεν αντέχεις άλλο ή-ακόμα καλύτερα-ότι εγώ είμαι πολύ προικισμένος και το μεγαλείο μου σου προκαλεί δυσαρέσκεια. Αυτά είναι τα καλά. Συνήθως όμως, όταν μία γυναίκα φτάσει στο σημείο να πει κάτι τέτοιο, είναι γιατί πολύ απλά αργούμε να τελειώσουμε με αποτέλεσμα να έχει σκυλοβαρεθεί. Ναι το ξέρουμε, αυτό γίνεται συνήθως όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι. Να ξέρεις όμως, ότι με το που ξεστομίσεις την ατάκα αυτή, η πτώση μας είναι εγγυημένη. Άσε που αρχίζουμε να αισθανόμαστε και ανίκανοι. Οπότε την επόμενη φορά προσπάθησε με κάπως πιο διακριτικό τρόπο να δείξεις ότι δεν αντέχεις άλλο.

2. «Θέλω να σε δω να κοιμάσαι»: Αρχικά όταν κοιμάμαι είμαι τραγικός γιατί μου τρέχει και σαλάκι. Αλλά πέρα από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα πιο creepy από την ατάκα αυτή, διότι το να κοιμάσαι του καλού καιρού και 2 μάτια να σε παρακολουθούν, είναι το λιγότερο αγχωτικό. Ειλικρινά όταν το είχα ακούσει αυτό, έμεινα ξάγρυπνος όλη την νύχτα από το φόβο μου και μόνο. Άσε που αν δεν την ξέρεις και καλά την άλλη, σου περνάνε διάφορες σκέψεις από το μυαλό. Για τέτοια είμαστε τώρα;

3. «Δεν το έχω ξανακάνει αυτό»: Κορίτσια κόψτε το δούλεμα γιατί ειλικρινά αυτή είναι η πιο αστεία και γελοία ατάκα που έχετε ποτέ ξεστομίσει. Το κακό είναι, ότι αυτό το έχω ακούσει από τουλάχιστον τις μισές παρτενέρ που είχα, και φυσικά δεν πίστεψα ποτέ. Και ok, δε σου ζήτησα να ντυθείς κούνελος κι εγώ κυνηγός, αλλά βρε κοπελιά, όταν σου ζητάω κάτι απλό, μην κάνεις λες και είσαι παρθένα και τώρα γνωρίζεις τον κόσμο.

4. «Μπορείς απλά να με πάρεις αγκαλιά;»: Και τι δε θα κάνουμε σεξ; Εντάξει δεν είπαμε να είμαστε μαζί ένα σκασμό χρόνια, αλλά συγνώμη κιόλας αν ο σκοπός μας είναι το σεξ κι εσύ θέλεις να χουχουλιάσεις καλύτερα να πάρεις το λούτρινο αρκούδο σου και να πάω εγώ να πιω ένα ποτό με τους φίλους μου.

Έρευνα: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

5. «Μη στενοχωριέσαι, συμβαίνει σε όλους»: Όχι δε συμβαίνει σε όλους και είναι ανεπίτρεπτο να συμβεί σε μένα που φημίζομαι για τις επιδόσεις μου. Οπότε όταν έρθει το απρόοπτο, δεν ξέρω, καλύτερα να μην πεις τίποτα. Βασικά ό, τι κι αν πεις θα το κάνει χειρότερο, αλλά ειδικά αυτό είναι ικανό να ισοπεδώσει κάθε άντρα που έχει έστω και λίγο εγωισμό μέσα του.

Αρνείται να σου κάνει στοματικό; 5 τρόποι για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση

Αυτός είναι ο επιστημονικός λόγος που οι γονείς σου δε συμπαθούν τον/την σύντροφό σου