6 άντρες αποκαλύπτουν το πιο ερεθιστικό πράγμα που τους έχει κάνει μία γυναίκα στο σεξ

6 άντρες αποκαλύπτουν το πιο ερεθιστικό πράγμα που τους έχει κάνει μία γυναίκα στο σεξ

Ή... και πριν από αυτό

Πώς γίνεται κάτι ωραίο όπως είναι το σεξ, να καταλήξει εφιαλτικό ή έστω αδιάφορο; Κι όμως γίνεται μιας και πλέον, τα πράγματα ακόμα και στη συγκεκριμένη πράξη, που τη λες και πατροπαράδοτη, έχουν γίνει πιο πολύπλοκα και ιδιαίτερα Για παράδειγμα: Παλαιότερα, οι σεξουαλικές συνευρέσεις δεν ήταν τόσο απαιτητικές, διότι στη ζωή μας δεν υπήρχε ούτε το ίντερνετ, ούτε φυσικά και ανάλογες στήλες να δίνουν συμβουλές και να μαθαίνουν... κολπάκια! Οπότε ναι, εμείς οι γυναίκες, καλούμαστε πλέον εκτός από το να βγάζουμε απλά τα ρούχα μας και να περιμένουμε τον άντρα να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης, να είμαστε πιο δραστήριες, πιο πρωτότυπες και πιο ανοιχτόμυαλες. Με λίγα λόγια, μην κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά-μόνο-και πάρε πρωτοβουλία. Και αν το θολωμένο μυαλουδάκι σου έχει κολλήσει, τότε εμείς σου έχουμε δωράκι ή καλύτερα κάποιες προτάσεις για να πάρεις ιδέες και να πράξεις αναλόγως. Ρωτήσαμε λοιπόν 6 άντρες, να μας πουν ποιο είναι το πιο ερεθιστικό πράγμα που τους έχει κάνει μία γυναίκα, κατά τη διάρκεια του σεξ... ή και όχι!!! Πάρε ανάσα και διάβασε προσεκτικά...

1. «Εντάξει ίσως φανώ παρωχημένος και κλασικός, αλλά εκείνο το πρωί που η κοπέλα μου κυριολεκτικά με ξύπνησε με... στοματικό, ήταν το καλύτερο της ζωής μου! Περιττό να αναφέρω ότι όλη μέρα στη δουλειά είχα ένα μόνιμο χαζοχαρούμενο βλέμμα, και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Και το ακόμα καλύτερο ήταν ότι όταν μου ζήτησαν να κάτσω δύο ώρες παραπάνω, δεν είχα απολύτως καμία αντίδραση. Το λέω πολλά χρόνια αλλά πλέον έχω σιγουρευτεί: Εσείς οι γυναίκες έχετε το μυστικό της επιτυχίας»!

2. «Οδηγούσα και η τύπισσα με την οποία έβγαινα, δεν είχαμε σχέση, ήταν συνοδηγός. Επειδή της είχα πει, ότι θα πάμε κάπου καλά για φαγητό, είχε φορέσει το στενό της το φορεματάκι, τις γόβες της και ήταν αυτό που λέμε σε απλά ελληνικά μπόμπα! Κάποια στιγμή λοιπόν, πήρε το χέρι μου και το πέρασε μέσα από το φόρεμά της, όταν και συνειδητοποίησα ότι δε φοράει εσώρουχο! Όπως καταλαβαίνετε, το ότι μπόρεσα να διατηρήσω τον έλεγχο του αυτοκινήτου και της ψυχραιμίας μου, ήταν θαύμα, και φυσικά κάναμε μία στάση, πριν πάμε, αργοπορημένοι για φαγητό! Μετά από εκείνο το βράδυ, έγινε και επίσημα η κοπέλα μου»!

3. «Το δικό μου είναι απλό, αλλά για κάποιο λόγο μου έχει μείνει αξέχαστο. Κάναμε σεξ με τη κοπέλα μου, βασικά της έκανα στοματικό, και κάποια στιγμή με τραβάει-από τα μαλλιά-με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει: Σε θέλω εδώ και τώρα! Δεν ξέρω γιατί, αλλά μετά από αυτό ίσως κάναμε και το καλύτερο σεξ της ζωής μας. Και τώρα που το θυμάμαι, έκανα και λίγο σαν αφηνιασμένος»!

4. «Γύρισα ένα βράδυ από τη δουλειά, και η κοπέλα μου, με την οποία δεν μέναμε μαζί απλά είχε κλειδί-θα πήγαινε στο σπίτι να με περιμένει. Μόνο που δεν είχα προετοιμαστεί ακριβώς γι' αυτό που θα ακολουθούσε καθώς με περίμενε στο κρεβάτι γυμνή ενώ παράλληλα... αυνανιζόταν! Ε και αφού παρακολούθησα αποσβολωμένος κανένα μισάωρο, γιατί δεν μου επέτρεπε και να την αγγίξω, μετά της χάρισα τους καλύτερους οργασμούς της ζωής της! Όχι παίζουμε».

5. «Λατρεύω όταν μου κάνει στοματικό, να με κοιτάζει μέσα στα μάτια. Βασικά νομίζω ότι και μόνο το συγκεκριμένο βλέμμα μπορεί να με ερεθίσει χωρίς καν να με αγγίξει. Φυσικά εκείνη έχει μάθει τα κουμπιά μου και με χειρίζεται μια χαρά. Αλλά χαλάλι της, μου αρέσει»!

6 βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν στην «πέφτει»

6. «Δεν ξέρω αν αρέσει και σε πόσους, αλλά για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και ερεθιστικό, από το να μου βάζει εκείνη το προφυλακτικό, πάντα κοιτάζοντάς με στα μάτια. Όταν μάλιστα αντί για χέρια χρησιμοποιεί το... στόμα της τότε απογειώνομαι. Μόνο και να ξέρατε εσείς οι γυναίκες τι μπορείτε να μας κάνετε με λίγες απλές κινήσεις».

Σε ποιο μέρος προτιμούν οι άντρες να κάνουν σεξ; Και δεν είναι αυτό που νομίζεις