Κεφάλαιο χωρισμός: Ποιο από τα δύο φύλα τον ξεπερνά πιο εύκολα;

Κεφάλαιο χωρισμός: Ποιο από τα δύο φύλα τον ξεπερνά πιο εύκολα;

Μία έρευνα που ανατρέπει τα δεδομένα

Χώρισες και νιώθεις κυριολεκτικά ξεκρέμαστη; Ακόμα χειρότερα αν είχε προηγηθεί γάμος ή παιδιά και τρέμεις και μόνο στη σκέψη ότι η καθημερινότητά σου θα αλλάξει εντελώς; Δεν είσαι η μοναδική διότι είναι απολύτως λογικό, οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει στη ζωή σου να σε σοκάρει και κυρίως να σε μπλοκάρει.

Παρόλα αυτά, μία νέα έρευνα που διεξήχθη μεταξύ 2.000 αντρών και γυναικών, έδειξε ότι οι γυναίκες στατιστικά ξεπερνούν πιο εύκολα ένα χωρισμό σε σχέση με τους άντρες. Μάλιστα, το 64% των γυναικών απάντησε ότι πήρε την πρωτοβουλία του χωρισμού, σε αντίθεση με το αρκετά χαμηλότερο ποσοστό των αντρών, 44%. Και αν αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό, διότι σχεδόν πάντα η πρωτοβουλία ανήκει στη γυναίκα, τα επόμενα ευρήματα πραγματικά δεν τα περιμέναμε.

6 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι κάνει καλό σεξ

Το 73% λοιπόν των γυναικών, απάντησε ότι δεν μετανιώνει καθόλου το χωρισμό, ενώ για τους άντρες το ποσοστό είναι μόλις 61%. Σύμφωνα λοιπόν, με όσα δήλωσαν οι γυναίκες που ερωτήθηκαν, η μοναξιά δεν τις τρομάζει καθόλου, και προτιμούν να είναι μόνες, πετυχημένες και ήρεμες, παρά να είναι σε μία σχέση που δεν περνούν καλά. Οι άντρες από την άλλη, τείνουν να εθελοτυφλούν στα προβλήματα και να μην παίρνουν απόφαση να χωρίσουν από το φόβο μία νέας κατάστασης, με αποτέλεσμα να παραμένουν σε ένα γάμο ή σε μία σχέση, παρόλο που μπορεί τα αρνητικά να είναι περισσότερα από τα θετικά.

4 πράγματα που εμείς θεωρούμε «καυτά» αλλά οι άντρες όχι

Νομίζουμε ότι το girl power μόλις πήρε σάρκα και οστά!

Χώρισες; Τα 5 βασικά ψέματα που όλοι θα σου πουν και... δεν πρέπει να πιστέψεις